İlk hedef - 10 kg

Samsonn

Nirvana
Kayıtlı Üye
25 Mart 2012
18.080
43.186
798
Belki buraya yazacağımı bilmek kendimi frenlememe yardımcı olur, yıllardır üzerime yapışan şu kiloları atarım.

10 kg verdikten sonra nasıl görüneceğim bir bakacağım, diğer hedef sonra.

Unlu ve şekerli ürünleri asla yememeyi planlıyorum. Bunun harici pilav, patates gibi basit karbonhidratlarda yok. Öğün aralarını ne kadar uzun tutsam o kadar iyi diye düşünüyorum.

Cumartesi: 10 gibi yulaflı kurabiyelerimi yedim: Yulaf, peynir, yumurta, zeytinyağı. 12 gibi tahin ve pekmezli bir başka yulaf kurabiyesi yedim.

18:00 Akşam yemeği kinoa ve et sote.

Spor yok

Pazar: 12.00 Yulaf ekmeği, peynir domates ve 1 yumurta ile kahvaltı.

19:00 Salata ve Karabuğday.

1 saat yürüdüm. Yatmadan 1 bardak yeşil çay içtim.

9 Nisan Pazartesi: 5 adet hurma, 3 ceviz, bir yumurta, 1 parça peynir ile kahvaltı.

Hayirli olsun canim topigi sonunda acmissin takipteyim:)

Basarilar.. ben de takipteyim. Gectigimiz hafta itibariyle yaklasik 10 kilo gitmis oldu benden. (10 haftada)
Boyunuz kilonuz kac?

9 Nisan Akşam yemeği 20:00 Biraz humus, 200 gr köfte , bir tutam roka.

Spor yok.

10 Nisan kahvaltı. 9:30 3 hurma bir parça peynir.

14:00- 15:00 Arası biraz abartı mı oldu... önce 1 elma 2 ceviz yedim, sonra da yine 3 hurma bir parça peynir ve 2 ceviz. Çay :kahve:

14:00- 15:00 Arası biraz abartı mı oldu... önce 1 elma 2 ceviz yedim, sonra da yine 3 hurma bir parça peynir ve 2 ceviz. Çay :kahve:
Ceviz cok kalori ve yagli oldugu icin baska bir kuruyemis cesidine mi baksan acaba internette kalori hesabi yapabilirsin ama ceviz yagli ve kalorili diye biliyorum tabi sana kalmis yinede:)

Ara yapmakta zorlaniyorsan sut ayran kuru kayisi meyve kullanabilirsin aslinda

Ceviz cok kalori ve yagli oldugu icin baska bir kuruyemis cesidine mi baksan acaba internette kalori hesabi yapabilirsin ama ceviz yagli ve kalorili diye biliyorum tabi sana kalmis yinede:)
Hakkaten ya, o kadar tokum ki şu an. Hurma da çok tutuyor. Tavsiye ederim. Kayısı, şeftali, muz glisemik indeksi yüksek olanlardan. Bir doktor uzak durmamı söylemişti ;)

Dün akşam yemeği olarak küçük bir uskumru (konserve) , humus ve roka yedim. 45 gr' da antep fıstığı

Spor: 1 saat eliptik bisiklet

10:00 Kahvaltı= Yulaf ezmesi, 1 adet yumurta, biraz peynir, biraz zeytin yağı , maydonoz ve çörek otundan oluşan yulaf kurabiyelerimi yedim. Çayla ve KK ile tabi :):kahve:

yuco.webp

Dün akşam yemeği olarak küçük bir uskumru (konserve) , humus ve roka yedim. 45 gr' da antep fıstığı

Spor: 1 saat eliptik bisiklet

10:00 Kahvaltı= Yulaf ezmesi, 1 adet yumurta, biraz peynir, biraz zeytin yağı , maydonoz ve çörek otundan oluşan yulaf kurabiyelerimi yedim. Çayla ve KK ile tabi :):kahve:

Eki Görüntüle 2135645
Afiyet olsun guzel gorunuyorlar:kk77:

Back
X