- 31 Mart 2018
- 107
- 159
- 18
- 31
Iyiymis ne kadar kaloridir sence hepsi merak ettimGüzel ya, bence poğaça'yı aratmıyor. İşin can alıcı noktası, saat 10 da yedim, neredeyse 5 saat oldu, hala aç hissetmiyorum :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iyiymis ne kadar kaloridir sence hepsi merak ettimGüzel ya, bence poğaça'yı aratmıyor. İşin can alıcı noktası, saat 10 da yedim, neredeyse 5 saat oldu, hala aç hissetmiyorum :)
Fazla fazla hesaplarsakIyiymis ne kadar kaloridir sence hepsi merak ettim
Bence gayet iyi kalorisi tam diyetlikmisFazla fazla hesaplarsak
7 kaşık yulaf x 37 kal : 259
1 yumurta :70
1 yemek kaşığı zeytin yağı :110
1 dilim peynir : 90
530 kal. Çok mu sence?
Ama bu kadar yulaf, peynir kullanmamışımdır. Ayrıca peynir yağlı olduğu için zeytinyağına da hiç gerek yoktu, onu da düşünemedim, o da çatlasın 1 tatlı kaşığıdır.

Yulaf gerçekten çok tok tutuyor. Bir de çok pratik. Canın tatlı mı istedi, 1 elma rendele, içine tarçın ve yulaf ezmesi kat, 1-2 kaşık süt (yoksa o bile şart değil), belki azıcık yağ, hindistan cevizi yağı katıyorum ben. Sonra yine benzer boyutlarda yağlı kağıtla fırınla. Bildiğin elmalı tart sana 10 dk'daBence gayet iyi kalorisi tam diyetlikmis![]()
Kilonu haftada bir mi olcuceksin
Gunaydin canim bencede haftada bir ölçül derim ama bazi insanlarin vucudu biraz farkli oldugu icin 2 haftada bir ayda bir olcum yapmak gerekebilir sen takip et bakalim en dogru olcum nasil bulursun zamanla:)Günaydın Eli :)
Çarşamba dayanamadım, meraktan çıktım tartıya. Gerçi kendilerini de güven olmuyor, pili zayıflamış...
Her cumartesi tartılsam iyi olur diyorum. Yoksa 2 -3 günde tartılıp hiç değişim görmeyince biraz motivasyonum düşüyor.
Bildirim gelmemiş, şimdi gördüm. Burası grup değil ki sizin ki gibi ama, sadece günlük. O yüzden her zaman sohbete beklerim. Tavsiyelerini de aynı şekilde bekliyorumGunaydin Samson ,
Baska topiklerde kural geregi yazmiyorum , beni gormesinler simdi...Eskiden sohbet ederdim ama her listeye adini yazdiranlardan sonra boyle bir kural koydum.
Eli ile birbirinizi,takip ediyorsaniz size tavsiyem ya sen onun topigine gec ya da o senin topigine gelsin.
Bi kac arkadasta gelir . Topluca daha iyi motive olursunuz boylece.![]()
Gunaydin canim bencede haftada bir ölçül derim ama bazi insanlarin vucudu biraz farkli oldugu icin 2 haftada bir ayda bir olcum yapmak gerekebilir sen takip et bakalim en dogru olcum nasil bulursun zamanla:)
Evet insan sabirsizlaniyor ilk baslarda ama zamanla alisirsin ben sormadim ama boy kilo kacti seninŞimdi gördüm mesajı Eli. İnşallah canım ya.. çok sabırsız biriyim. 2 gün özen gösterince tartıya büyük umutlarla koşasım geliyor hemen.
Bu spor olayında haklıymışsın ama, gerçekten zamanla seviyor insan. Dün yapamadım diye eksik hissediyorum. İnşallah akşama telafi edicem .
Bildirim gelmemiş, şimdi gördüm. Burası grup değil ki sizin ki gibi ama, sadece günlük. O yüzden her zaman sohbete beklerim. Tavsiyelerini de aynı şekilde bekliyorumSizin topiği zaten takipteyim. Gerçekten hem motive edici, hem faydalı oluyor.
![]()
Bence gayet iyi gidiyorsun:)Akşam yediğim çok az fırın patates dışında fena bir gün değildi sanki.
Gün içinde peynir, hurma, ceviz leblebi, 1 elma.
Akşam 7.de 4 köfte az patates. Sabah 20 dk eliptik bisiklet yapmıştım.