• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk hedef - 10 kg

Screenshot_2018-06-27-17-44-23-885.webp

Pis damat yüzünden hep bunlar :KK70: koca göbeğine laf etmiyim diye herhalde :KK43:
Vermeden gitmem ya aslında sorun olmuyor çok bişi yok ama göğüslerim saolsun fermuar orda duraksıyor :KK70:
İste o damadin inadina zayifla citir gelin ol:D
Ya bide gogus gomlek giyerken azcik acik kaliyor yaaa tamam neyse sustum:KK12:
@Esenmine M Mitsuomi şeker no no:duduk:

Zayıflama surecinde şeker, simitten, ekmekden Çok daha zararlı. O günkü tüm diğer özeniniz boşa gider.
Illa tatli.bisey lazımsa hurma, elma gibi doğal şeker tüketin.
Ya haklisin ama o kadar cok sey vardi yine iyi frenledim kendimi:D semaver cayi bu sene ilk ictim resmen büyulenmis gibi bi baktim neler goturmusum:D
sımıt bal dondurma
:)
ne desem bılemedım :KK70:
anladın sen

guzelım menu sekerpare halley ve lokum ıle saldırıya ugramıs kız :KK70:

kesınlıkle katılıyorum

aynen yumurta da tavuk da kayınpederımın cıftlıgınden gezen kendı kendıne beslenen tavuk yemle falan da degıl en dogalı yanı :)

olmaz :)
Aynen Walla saldiri oldu ortalik kan revan:D mide agliyor bagirsaklarin gozu yasli:D karaciger suskunnnn
Hayır bi de masumlastirmaya çalış miyor mu? 3 göççeçik lokumcuk, azcik halley. :KK70:
:D ama göcceciktiii ya:D :bicak:

Yarindan yine start :duduk:
Saglikli mi saglikli yiyeceklerrrrr:dondurma:
ben yarın pıknık ıcın sabah kofte yogurcam cevızlı kofte yapıcam
krep yapıcam
borek yapıcam
tahin pekmez falan hersey yapıcam

ama ben sadece yumurta yogurt peynır zeytın salatalık domates yıcem :D

ben yarın pıknık ıcın sabah kofte yogurcam cevızlı kofte yapıcam
krep yapıcam
borek yapıcam
tahin pekmez falan hersey yapıcam

ama ben sadece yumurta yogurt peynır zeytın salatalık domates yıcem :KK70:
Anacim sende ki azmin yarısı bende olsa:D Masallah der susarim

dıyetde olan herkese bunu yapan bır kesım var
hatta dıyetdeyım deyınce hıc ısrar etmeyen bı anda ısrar etmeye baslıyor
hıc takma bu konuda bı kere terleyınce bırdaha tekrarlayamıyorlar
ne yıyecegımı ben bılırım deyıp cekılmek gerekıyor aman kırılmasınlar dıye ugrasınca daha cok ısrar ederler
Doğru diyosun
Tatlıyı kestim dicem zaten
İstedikleri kadar şeker içeren yiyecekler uzatsınlar
Kestim dedim ya die terslerim
Yemek konusu da haftada bir iki oluyo, öğle arası dışarda yemek. Pizza falan derlerse şekeri kestim ya derim :KK70:

Gunaydin canlar:KK68:

Bir pazari daha bayram havasinda gecirmeyelim, sali ya 2 gun kaldi. Gezin, tozun , eglenin elbet ama sekere ve unlu gidalara hayir demeyi unutmayalim.

N nscckts paylastigin yoresel gidalar beni benden aldi yalniz:kk77:

N nscckts sofrayı atarsin da, sizi gormeyi beklemiyordum. Oy maşallah size canım, çok şeker bi çekirdek ailesiniz, Rabbim hepinizi korusun. :dua:

Sofraya diyecek söz bulamıyorum zaten, ya o krepler burda olsa nasıl sarelle ile hupletmem ben onları. Iradene hayranim, bi de açık havada. Kofte, çay, off offf

Back
X