• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilk hedef 60

canım günlüğün hayırlı olsun, arada uğrarım, iyi kilo vermeler

Gun boyu yediklerim 1dilim kepekli ekmek, peynir, az miktar haslanmis kirmizi et, karpuz, kucuk tabak diyet makarna, salatalik,domates, kavun, ictiklerim yesil cay, nane cayi, su, ayran

bu günün menüsü
sabah Eki Görüntüle 1627158
ara
tarçınlı süt 2 N**** (Siyahi) bisküvi
öğle bir kâse çorba
tavuklu salata ayran
ara 3tane mürdüm eriği
ara bir kâse yoğurt yarım armut
akşam 1 kase tarhana çorbası
bir biber dolması yoğurt bir iki parça kavun

Selam. Nasilsin Rolla? Ben iyiyim cok sukur. Gune iyi basladik. Umarim gunumuz guzel , mutlu ve kilo vermemize yetecek kadar aktiv gececek ;)

Bugun yediklerim 1dilim kepekli ekmek, kucuk tabak haslanmis pirinc, beyaz peynir, karpuz, biber, salatalik, domates, kucucuk bitter cikolata;/
Ictiklerim yesil cay, dereotu+nane yapraklarindan cay. Ayran. Su

Canim bu gun gelmedin. Umarim basin guzel seylere karisik. En kisa zamanda beklerim Rolla ;)

Gun boyu 1dilim kizarmis ekmek, peynir, haslanmis kucuk boy patates, kibrit kutusu kadar kirmizi et, kavun, elma yedim. Nane cayi, yesil cay, bolca su ictim.
bu sabah tartildim 78.3olmusum. Baslangic kilom 79.4du. 1kilo vermisim cok mutluyum :D

Neden yoksun Rolla? Bekliyorum.
Bu arada benim kilo vermem iyi gidiyor, kacamak yapmiyorum. Irademe istahima hakim olabiliyorum. Insan istedikce Allah izin verirse her seyi basarmak mumkun. Basarilar :*

Neden yoksun Rolla? Bekliyorum.
Bu arada benim kilo vermem iyi gidiyor, kacamak yapmiyorum. Irademe istahima hakim olabiliyorum. Insan istedikce Allah izin verirse her seyi basarmak mumkun. Basarilar :*
cnm bu aralar biraz yoğun günler geçiriyorum seni tebrik ederim işlerimi yoluna koyunca geri dönücem inşallah seni takipteyim

Tamam canim hayirlisiyla yoluna koyasin islerini. Hersey gonlunce olur Insallah.
Ustune saglik ben biraz midemi usutdum galiba. Bisey yiyiemiyorum midem bulaniyor. Duzene girince rejime devam :)

Back
X