• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

günaydınnnnn çiçeklerim

dün menüm:
11.00 tam buğday lavaş arası 2 yumurtalı hindi fümeli omlet+roka+lor+hardal ile dürü
14.00 süt+3 tane bulgur gevreği+1 avuç fındık
19.00 2 tabak pırasa yemeği+4 yk bulgur pilavı+haşlanmış lahana salatası

spor: 11bin adım

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 Jou Jou

Eklentiler

• IMG_1902.webp
    IMG_1902.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 23
biz ne zaman beraber kaptan olsak hasta oluyosun ha aman dikkat geçmiş olsun c vitamini al mandalina te bol bol

oooooh nefis görünüyor valla

afiyet olsun ama aşşşşırı mı az acaba sankiiii menüleriiin 🙈🙈 iyi kilo gider böyle başlarda ama sonra birazcık artırıp vücutu kitlememek gerekir 🌸❤️

gaaayet güzel bir gün olmuş yemek de spor da akşamları ara ara kaçırıyoruz insanlık hali çok sık olmasın gerisi hallolur
Teşekkür ederim canm, aksamı tadımlık Su an midem ac 😊 ben diyete başladıktan sonra aç kalabilmeyi öğrenmişim 🥴

geçmiş olsun çok <3 kortizolü kullanırken tuz tüketmek hemen şişiriyor insanı bildiğim kadarıyla, ona dikkat etmek lazım sanırım. çoook dikkat et 🥰
Evet canım şişiriyor ama bana onun haricinde etkiler de yapıyor. Neyse kuşum sağlık olsun, yakında dönüş var benim için.:KK68:
Hoşgeldin canım. Sevindim senin adına.
Hoşbuldum kaptanım, inşallah bu cuma dahil olurum, şu son iki günlük düşüşe bakmam lazım önce. :KK200:
Hoşgeldin🌷

Hoşgeldin canım
Hoşbuldum canım :KK200:

Hayırlı akşamlar🌸

08. 30
1 muz

10.00
1 yağda yumurta
2 dilim peynir
3 dilim kasar
Domats saltlk marul

13. 30
1 sütlü kahve

15.00
Lavas döner
Tursu

17.00
1 mandalina

1.5 lt su oldu
Jou Jou Ellssa Ellssa

5 kasım çarşamba
Sabah 10 buçuk
Bolca nohutlu salata, bir dilim tb ekmek, iki haşlanmış yumurta ,domat3s salçası, kk peynir, iki ceviz, bir parça çikolata,

Öğleden sonra 13 buçuk komşumda
Sade kahve,iki mandalina ,hurma kurusu 1 adet,yarim incir kurusu

Akşam 18 de
4sıkım mercimek köftesi ,marul,tere,
Akşam 1 saat yüzme, 300 puan, 8 bin adım
Boncuk2307 Boncuk2307 Ellssa Ellssa 94bassuk 94bassuk
Screenshot_20251105-214338_Samsung Health.webp

biz ne zaman beraber kaptan olsak hasta oluyosun ha aman dikkat geçmiş olsun c vitamini al mandalina te bol bol

afiyet olsun ama aşşşşırı mı az acaba sankiiii menüleriiin 🙈🙈 iyi kilo gider böyle başlarda ama sonra birazcık artırıp vücutu kitlememek gerekir 🌸❤️

gaaayet güzel bir gün olmuş yemek de spor da akşamları ara ara kaçırıyoruz insanlık hali çok sık olmasın gerisi hallolur
Ben kilo veremıyorum canım yoksa çok haklısın kendımı haftanın üç günü kitliyorum yoksa normal diyet seklınde ılerlersem yerınde sayarım kesin dün akşama kadar sıvı beslendım akşam tutamadım bırsürü çiğköfte yedim benım yeme ataklarım geldiği için malesef

Vallaha denk geldii regliim baya 5 gun gecikti sonunda şişliğim indi cuma beni bekle bacu🤣

Dünki menümü yazmak isterim

Kahvaltı
2 yumurtalı menemen

Ara
1 kase yoğurt 10 kaju

Akşam
1 kase yoğurt 1 kase kabak yemeği salata

20 dk yürüyüş

Bugünki menüm
Kahvaltı
1 dilim peynir
2 haşlanmış yumurta