- 20 Mart 2012
- 1.196
- 1
- 158
nolsun yaa aynı işte.burda bi topik buldum doa ürünlerini anlatıyorlar heveslendim aldım ben de çok beğendim :)
senden ne var ne yok![]()
hiç ya aynı demiiim bu hafta hareketliydi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nolsun yaa aynı işte.burda bi topik buldum doa ürünlerini anlatıyorlar heveslendim aldım ben de çok beğendim :)
senden ne var ne yok![]()
aman hareketli olması daha iyi benimki çok durağanhiç ya aynı demiiim bu hafta hareketliydiama şuan aynıya döndü yaani :) o doa urunu falan ne anlamadım
aman hareketli olması daha iyi benimki çok durağan
doa kozmetik canım.şampuanları,yağları,kremleri,sabunları falan var ürünler harika![]()
ben de yaa sabahtan beri boş boş oturuyorummmm anladım şekerim :) sıkıntkıdan patlıyorum ya evde![]()
ben de yaa sabahtan beri boş boş oturuyorum![]()
azerinin topiği vardı artık kimse takılmıyor mu orda görmüyorum bayadır?paaatlıyoorum ya evde uyuyor herkes .![]()
yok bebeğim onlar var da biz denk gelmiyoruz :) yoksa günün her saati netteler :)azerinin topiği vardı artık kimse takılmıyor mu orda görmüyorum bayadır?
hem de evliler nasıl vakitleri oluyor şaşırıyorum vallayok bebeğim onlar var da biz denk gelmiyoruz :) yoksa günün her saati netteler :)
hem de evliler nasıl vakitleri oluyor şaşırıyorum valla![]()
bide kocaları nasıl rahat bırakıyor hep pc başındabende ya :) aynısını söylemiştim bende onlaraben olsaydım anam aglardı
camasır utu bulasık cocuk koca falan derken hepten sıyırırdım kafayı
![]()
bide kocaları nasıl rahat bırakıyor hep pc başında
amaann ben evli olsam kocamın yanından ayrılmamkiiii![]()
hhaahaha olabilir belkimheebende oyle dusunuyorum asla bırakmam
ikizmiyiz kız yoksa biz o kadar ortak yönümüz var
![]()
hhaahaha olabilir belkim![]()
yok benzemiyoruz senin gözler renkli falanbak doğum günlerimizde aynı ben anamın karnında daha fazla beklemişim o kadarbenziyormuyuz bariii
![]()
yok benzemiyoruz senin gözler renkli falanbu arada baya güzelmişin sen yaa bugün yeni gördüm resimlerini
![]()
benim kahverengi tatlım. kahve saç kahve göz beyaz ten öyle bişeyim işteeyok bebeğim baya ne yaa :) tesekkür ederimde abarttınsenin gözler ne renk
benim kahverengi tatlım. kahve saç kahve göz beyaz ten öyle bişeyim iştee![]()
pc de hiç foto yok bebeğim yaa silinip duruyor sorunlufotoğraf yüklesene :) ben çok severim oyle :) kendimi çiyan görüyorum ben![]()
pc de hiç foto yok bebeğim yaa silinip duruyor sorunlu
ne çiyanı kızım yaa maşallah çok güzelsin hakkaten :)![]()
yookkk artıkkkkbilmemben ben olsam yüzüme bakmam
![]()