Nasıl yani canım zaten erken gebelik çizgiyi daha koyu çıkarır ama normal teste çok aşırı belli olmazKızlar sabah ilk idrarla testim pozitf gün içinde yapımca negatif neden
Canım dün akşam üzeri yaptım yoktu bugun sabah ilk idrarla yaptım böyle çıktı onu anlayamadımNasıl yani canım zaten erken gebelik çizgiyi daha koyu çıkarır ama normal teste çok aşırı belli olmaz
Bende Prodoctor spariş verdim yarın gelir yaparımProdoctor sabah yaptığım dünküler çok ucuz bir markaydı
At bakalım olmayan testleriCanım dün akşam üzeri yaptım yoktu bugun sabah ilk idrarla yaptım böyle çıktı onu anlayamadım
At bakalım olmayan testleri
Evet bende gördüm bak benimde böyleydi 9 gündeEki Görüntüle 3621607 belli belirsiz var gibi ama çok belli olmuyor canım şimdi fark ettim
Canım dünkü akşam yaptığım böyle senin gibi zor görünüyorEvet bende gördüm bak benimde böyleydi 9 günde
Ama şöyleki mesela bazı testler 25 ml algılıyor bazı testler 10 ml bende Awox yaptım o 25 ml algılıyor betada ama şimdi Prodoctor spariş ettim 10 ml algılıyor yani seninkiler farklı markalar ise uzun çubuklar ondanda olabilirCanım dünkü akşam yaptığım böyle senin gibi zor görünüyor
Benimki de prodoctor yani erken mi çıkarıyor canımAma şöyleki mesela bazı testler 25 ml algılıyor bazı testler 10 ml bende Awox yaptım o 25 ml algılıyor betada ama şimdi Prodoctor spariş ettim 10 ml algılıyor yani seninkiler farklı markalar ise uzun çubuklar ondanda olabilir
Net olan prodoctorsa evet 10 ml algılıyorBenimki de prodoctor yani erken mi çıkarıyor canım
Evet canım hep onu kullandım net çıkardı gecen hafta da silik çıkarmıştı kanda çıkmadı acile gittim yarın bidaha vericemNet olan prodoctorsa evet 10 ml algılıyor
Regl geçmedi değil miEvet canım hep onu kullandım net çıkardı gecen hafta da silik çıkarmıştı kanda çıkmadı acile gittim yarın bidaha vericem
Yok canım 2 gün kaldıRegl geçmedi değil mi
Yok canım 2 gün kaldı
Benim yarın çıkarsada çıkmazsada regl geçmesini beklicemYok canım 2 gün kaldı
Benim yarın çıkarsada çıkmazsada regl geçmesini beklicesenin
Senin kaç gün var regleBenim yarın çıkarsada çıkmazsada regl geçmesini beklicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?