İlk idrarla testim pozitif sonra negatif neden acaba

Benim belirsiz canım 29 Temmuz ama tahminimce çünki en son 2 gün geri attı 4 haziranda olmuştum 1 temmuzda oldum tekrar
Seninde haftaya canım silik çıkması testlerin normal sen bekle biraz daha kan için 9 gün olmuştu bende çıkmadı kanda şuan 12 gün olmuş çok erken verdim ben ama çok ağrım oluyordu kum var dedi döküyorsun dedi gönderdi ben adet olurum dedim ama sabah bi ihtimal yapıyım dedim testı ilk dakikadan net çıkardı beklemiyordum kum dedim ikna etmeye çalıştım dün kendimi

benim yumurtlama 13 12 Temmuz çatlama 14 Temmuz bende çatalamaya göre gidiyorum aslında

Eklentiler

• IMG_5015.webp
    57,1 KB · Görüntüleme: 32
Kız ne güzel yapmışsın ben hiç anlamıyorum bunlardan korunuyordum bu ay bıraktım direk buraya yazdım burdan öğreniyorum
Valla baya emek verdim bende ilk bu ay yaptım diğer aylarda aklıma gelmedi çünki daha önce hemen ilk ayda hamile kalmıştım yine öyle olur sanıyordum

Benim 3 bebek olacak valla Nisan bu yana ama diğer aylarda pek düzenli olmadı ilişki zaten geçen ay baya düzenli oldu ama olmadı bu ay bakalım umutluyum
Allah bağışlasın canım maşallah inşallah olmuştur bebişimiz bizimledir

Ben iki ay önce trendyoldan sipariş etmiştim prodoctor marka erken gebelik testi 1 dk içerisinde 2 cizgiyi net bi şekilde çıkardı akşam yapmıştım testi çok sevindim sabah koşa koşa hcg baktırmaya gittim hiç birşey çıkmadı yani çok net bir yalancı pozitif verdi maalesef edospolat Gokcen5o

Bende şimdi yaptım ikiside negatif çıktı bana yalancı çizgi vermedi

Eklentiler

• IMG_5357.webp
    90,5 KB · Görüntüleme: 22
Tabiki her zaman yanlış sonuç verecek diye bir şey yok ben sadece çok güvenilir olmadığını belirtmek istedim

Evet benimde öyle oldu ne yazık ki

Beta hgc geçen hafta 0.05 di bugun adetim oldu diye gittim 1.20 ye yükselmiş bu normal mi kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…