Ilk ilișki

ela1382

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2010
43
0
86
Ankara
Merhaba kızlar,

Ben 3 aydır evliyim, daha yeni ilişkiye girebildim, tam da girmedim aslında biraz ağrı oldu. Sanki bi duvar varmıș gibiydi.
Ama birşey sormak istiyorum, hiç bir zevk almadım, eşim bana dokununca bile onu tadamadım, acaba korku yüzünden mi?
Korkuyorum ki hep böyle olacak.
36 yaşındayım, yıllarca hormonlar için doğum kontrol hapı kullandım, o da etki göstermiş olabilir mi?

Ilk iliskide zaten haz alamazsin en az 2 ay sonra haz almaya basliyor kadin

Merhaba kızlar,

Ben 3 aydır evliyim, daha yeni ilişkiye girebildim, tam da girmedim aslında biraz ağrı oldu. Sanki bi duvar varmıș gibiydi.
Ama birşey sormak istiyorum, hiç bir zevk almadım, eşim bana dokununca bile onu tadamadım, acaba korku yüzünden mi?
36 yaşındayım, yıllarca hormonlar için doğum kontrol hapı kullandım, o da etki göstermiş olabilir mi?
Korkacak gerilecek bir şey değil, olsa tüm dünya evren cinsellik yaşayamazdı!
Bence önce rahatla, gerekli tedavini ol. Evlilik cinsellik haz duymak güzel şeyler, sen kendine duvar örme !

İlk ilişkilerden haz almamak normal. Zaman gerekiyor, zamanla oluyor, bu zaman bir seneyi bile bulabilir (bende öyle oldu); siz haz adığınız sarılmalar olur, öpme okşama olur vs haz aldığınız kısımlara odaklanın, kendinizi germeyin.

doğum kontrol hapıyla ilgisi yok.türkiye'de cinsellik bir tabu , aşırı ayıp bir şey gibi görülen bir olgu olduğundan ne yazık ki kadınların büyük çoğunluğu kendi cinselliğini , neyden nasıl zevk alacağını keşfedemiyor.hayatı boyunca orgazm olamamış kadınlar var.dolayısıyla sizin yaşadığınız problemi yaşayan çok kadın var.kendinizi serbest bırakmayı , gevşetmeyi öğrenmezseniz daha çok acı çekersiniz.

Bana elledigi zaman hiç birşey hissetmiyorum, kasmamaya çalışıyorum, ama o an girdiğinde sanki bi duvar gibi hissettim, acıdığını söylediğim halde, acıyacak dedi.
Kaç sefer erteleye erteleye en sonunda biraz zorlamak istedi. Eşimi de inanılmaz seviyorum.

Korku ve acı geçince zevk almaya başlarsın ilk zamanlar illa ki acı oluyor ama bunun zevke giden yolda bir engel olduğunu düşünüp devam etmiştim ben sonra da giderek azalıyor zaten 🤗

Doğum kontrol isteksizlik yapıyor diye biliyorum haz almayla ilgili bir şey duymadım. Korkuyorsanız ya da acı hissediyorsanız zevk almanız zor. Bunlar yoksa ilk ilişkinizde bile zevk alabilirsiniz kişiden kişiye değişir

Doğum kontrol hapından kaynaklı olabilir. Bazen seni çok isteksiz yapıyor ve kurutuyor.

Merhaba kızlar,

ilk adı üstünde acemilik falan zamanla zevk alirsiniz

Back
X