- Konu Sahibi Sahtemelek
-
büyük ihtimalle geniş kızlık zarına sahipsin cnm seni anlayabiliyorum sana inanmıyorsa yapacak birşey yok birlikte özel hastahaneye gidin kızlık zarının geniş olduğunu söyleyecektir başka biriyle ilişki yasamadiysan.. Ve belki de sende sorun yoktur sorun karşı taraftadır küçük olabilir ona bunu soyleseydin sende kendini ezdirmeSevgilimle ilişkiye girdik ilk defa böyle bişey yaşadım ama çok tuhaf bir sorun var ne acı çektim nede kan geldi ve rahat bir şekilde hiç zorlanmadan girdi çok moralimbozuldu kimseyle hiç bişey yaşamadığım halde nasıl böyle bişey olur hadi kan gelmesini bile geçtim nasıl bu kadar geniş olur kimseyle hiç bişey yaşamamıştım neden olabilir bu? Sevgilim çok geniş olduğunu bu yüzden bişey hissedemediğini söyledi
geniş olabilir ama daha önce ilişki yaşamış olsan da hissedemeyecek kadar olamaz. çok mu ıslandın. fazla ince küçük olabilir mi penisi?onun da ilk mi? asıl mesele size inanmaması ne demek ben bozmuş olmuyorum.bozmak nedir ayrıca.hissedemedim falan. bu kadar özel ve sizin cinsel yaşamınızı etkileyecek lafları bu kadar hoyratça kullandığına göre sevgilinizle aranızda daha büyük problemleriniz var bence.
Kafana çok takma vajina daraltma operasyonu var seninki doğuştan böyledir araştır derim!
Sen ne bakıyorsun sevgiline. Kendisininki küçüktür, kabul etmek istemediği için bulmuş senin gibi bilmeyeni, seninki geniş diyor.Sevgilimle ilişkiye girdik ilk defa böyle bişey yaşadım ama çok tuhaf bir sorun var ne acı çektim nede kan geldi ve rahat bir şekilde hiç zorlanmadan girdi çok moralimbozuldu kimseyle hiç bişey yaşamadığım halde nasıl böyle bişey olur hadi kan gelmesini bile geçtim nasıl bu kadar geniş olur kimseyle hiç bişey yaşamamıştım neden olabilir bu? Sevgilim çok geniş olduğunu bu yüzden bişey hissedemediğini söyledi
Hangi bölüme gitmeliyimbenimkide fazla dar mesela.. doğuştan kaynaklı olabilir.. dr a danışmalısın..
Sen ne bakıyorsun sevgiline. Kendisininki küçüktür, kabul etmek istemediği için bulmuş senin gibi bilmeyeni, seninki geniş diyor.
Çok rahat oldu demekki, herkesinki acıyıp kanayacak diye bir şart yokki zaten. Hatta normal şartlar altında acımaması gerek, kendini kasarsan acır. Ama türk milleti illa kan ve acı görmek ister öyle şartlanmış. Ayrıca vajina ilişki sırasında genişliyor bitince yine daralıyor. Doktor söyledi bunu bana. Tıpkı doğum gibi.
Ne güzel işte canın yanmamış, millet neler çekiyor yapana kadar.
Bence durum net. Sevgilin saçmalamış kendisininkinin küçüklüğünü kapatmak için. Seni bozmamış oluyorum lafı da çok çirkin ayrıca.
Yok konu fake değil gerçek maalesef çok üzülüyorum ağlamaktan düşünmekten mahvoldum ben zarda değilim zar esnektir belki ama içi nasıl geniş olur ben bile hissediyorum içime girdiğinde geniş olduğunu kocaman gibi benim bu sekılde bı hayatım olamaz ki sevgılım bile böyle olunca senı bpzmamış oluyorum ben diyo kahroluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?