İlk iş günü..gerginim..

_Melodi_

Mutlu iki çift göz:)
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2010
227
98
318
Mezun olalı 2,5 yıl olmuş nerdeyse.. mezun olur olmaz evlendim ve şehir değiştirdim..
bu sürede kpss ye hazırlan diğer sınavlara hazırlanıyım aman garanti işim olsun diye de başka işlerde çalışmak istemedim..
mesleğimle ilgili iş baktım ama onu da bulamadım küçük bir şehirde yaşıyoruz..
eskiden yakın bir arkadaşımın mezun olduğunda çalıştığı bir işyeri vardı aynı yerden tanıdıklar aracılıgyla görüşmeye cagırdılar..eleman almıştık ama cvnizi bırakın biz size döneriz dediler ve bir hafta içinde de döndüler sizi denemek istiyoruz diye..
aslında bu pek istemediğim bir iş.. kendi mesleğimle ilgili işe aldılar güya ama anlattığı bilindik ofis işleri işte..satış telefonlara bakma gibi..
mesleğimide kendi işlerine yaradıgı zaman etiket olarak kullanıyorlarmış diye söyledi arkadaşım..bende artık çalışmak istiyorum sınavlar da bir sonuca ulaşmadı diye kabul ettim.. yanlız arkadasımın anlattıgı ve cevreden duydugum kadarıyla patron bıraz laf sokan tıplerden ve bir dediği bir dediğini tutmuyormuş iyi şeyler duymadım hiç.. bu da bende bir önyargı yarattı.. hiç iş deneyimim olmadıgı için açıkcası gerginlik hat safhada... sürekli yarını düşünüyorum bu gerginlikle sanki yarın elim ayagıma dolasıcak bişey beceremeyeceğim gibi geliyor ..bugünde uyku uyuyamıycam yarını bi atlatsam ortamı görsem de rahatlasam of

Rahat olmaktan baska careniz yok.
Baskalarinin ne dedigi onemli degil.
Yasayip goreceksiniz, kendinizi gerdiginizde birsey degismeyecek, dahada olumsuz olabilir hatta.
Olursa olur olmazsa olmaz, hayirlisi.
Rast gider isiniz ins.

Canım bir yerden başlaman gerekiyordu. Işte sana fırsat. İspatla kendini. Tavrını koy, kendine güvendiğini karşıdakilere hissettir. Tecrübe tecrübedir. Hayırlı olsun.
SEVGİLER::)

ilk günden sonra geçer gerginliğiniz, gerisini de zamanla değerlendirirsiniz zaten.. Hayırlı olsun şimdiden.

teşekkür ederimm..
olursa olur olmazsa olmaz hayırlısı diyorum bende ama o insanları tanıdıgım için gerginliğime engel olamıyorum gerici bir ortamdı..
bir yerden başlıyorum artık çok şükür yapabildiğim noktaya kadar gidicegim bakalım ilk günü atlatsaydık bi valla mezun olmak zor iş hayatına atılmak daha da zor muş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…