İlk iş heyecanım, yardımınıza ihtiyacım var

rihannaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2012
634
85
118
İstanbul
Merhaba...
İlk işim olacak, bir restorantta garsonluk. Haftanın 3 günü çalışacağım yanımda arkadaşlarım da olacak, öylesine çalışacağız.
Bildiklerinizi paylaşır mısınız, neler yapmam gerekiyor, çok fazla bağırırlar mı vs gibi.. Yardımınıza ihtiyacım var :emir_bebek:

Hizmet sektörü zor, ama bi arkadasim yapmıştı garsonluk sadece ayakta kalmaktan sikayetciydi.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Başka işler olur mu aklıma gelmiyor, 17 yaşındayım :24:

Kuaför de mantikli bence. Meslek ogrenirsin en azindan. Var mi öyle bi yer basvurabilecegin. Yine ayakta yine yorgun ama kendini gelistirmeye acik bi alan.

Kuaför de mantikli bence. Meslek ogrenirsin en azindan. Var mi öyle bi yer basvurabilecegin. Yine ayakta yine yorgun ama kendini gelistirmeye acik bi alan.

Kuaförlüğü düşünmüyorum şimdilik, o ortama bi kere girdim de

garsonluk mesleğinin sonu yok bence
eğer okumuyorsanız sizi meslek sahibi yapacak bir iş bulmanızda fayda var

kibar güler yüzlü olmak hizmet sektöründe birde anlayışlı olman gerek panik yaparsan kırar dökersin sakin olmakta fayda var

ben üni de okurken hafta sonları yapardım.seni hemen büyük işlere vermezler yenisin ve tecrübesizsin. Komi olursun boşları filan toplar masa silersin.
Müşterilerle konuşurken hem yüzünde küçük bi gülümseme olsun. Nezaketi bırakma, efendim kelimesini sık sık kullan, ne alırsınız efendim, peki efendim. Senli benli konuşma siz diye hitap et. Her gelene sipariş almaya gittiğinde hoşgeldiniz de. Lüks bi yer mi çalışacağın yer yoksa fast food tarzımı ? Benim çalıştığım yerler çok lükstü adile sultan yalısı vs gibiydi. Sularını bile biz doldururduk o yüzden uzaktan sürekli masayı takip ederdik. Asla adamların başında dikilme ama uzaktan mutlaka masanı takip et. Güler yüzlü ve nazik olursan iyi bahşiş alırsın.

Back
X