Doğuma Hazırlık ilk isim ilk heycan :) cok onemli lutfen

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

bmeleekk

Canım Kızım Sudenil ❤
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2015
207
50
32
Merhaba ilk hamileligim ve bi kizim olacak uzun zamandir isim ariyoruz ama bir tek Nil ismine karar verdik ben yanina bi isim daha istiyorum tek basina Nil yetersizmis gibime geldi onerilerinizi bekliyorum benim icin onemli

Ayça Nil , Cemre Nil ve Ezgi Nil geldi ilk olarak aklıma ama
Nil i başa koymak istiyorsanız Nil den sonra soyadınızla uyacak bir isim koymanızı öneririm :anneadayı:

Nili basa dusunuyoduk hatta nil derin olarak ama sonra sude nil mi desek diye ikiye ayrildik suan :)

Bizde sanirim Erva Nil koyucaz baska hic bi isim icime sinmiyo ☺Nil Defne de guzel bence ❤

Cok guzelmis evet ama bende nedense erva ismine surekli evra diyecekmisim gibime geliyo

Merhaba ilk hamileligim ve bi kizim olacak uzun zamandir isim ariyoruz ama bir tek Nil ismine karar verdik ben yanina bi isim daha istiyorum tek basina Nil yetersizmis gibime geldi onerilerinizi bekliyorum benim icin onemli
canım benim kızımın adı nil sena.banada nil çok yetersiz geldi sonra sena yı da ekledik:)

Benim kızım yok iki oğlum var ama Allah verirse bir kızım olursa Beyda ismini veririm sanırım çok begenoyorum hem Kur-an i Kerim de geçiyor hem kulağa hoş geliyor hem de anlamı güzel Beyda arapçada beyaz demek Beyda Nil çok uydumu bilemiyorum ama bence güzel bir isim yada Nil Beyda olabilir...

Ece nil olabilir yada nilsu bende kararsızım kızıma maya koymak ıstiyorum ama cevre çok tuhaf karsiliyor öykü dusundum ama itici gelmeye basladi nedense

Aaa maya guzelmis aslinda bizde sude nil uzerinde duruyoruz suan buyuk ihtimal artik sude nil olacak :)

X