Gebeliğe Hazırlık İlk ısrar gebelik testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Tugcesii

sukut-ü lisan selamet-i insan 🌺
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2020
326
652
28
Buda ilk idrar beş dakika içinde belirdi kızlar ikisi de yalnıs çıkma ıhtımali yok dimi bu belirsizlik beni maf edecek:)) bişe ü ustune sağlık ocağında kapalı mecbur Pazartesi’yi beklicem eşim işe giderken cok mutlu oldu uça uca gitti onu üzmek te istenmiyorum daha bir aylık evliyiz eğer gerçekten böle bi durum varsa gerçekten cok şanslıymışımmm üstelik pkoluyumm...
bu arada hayıt otu içtim iki ay

Eklentiler

• 43F00868-14C5-475A-964E-3A1AA72877EE.webp
    78,5 KB · Görüntüleme: 105
Evet hamilelik gozukuyor .nasil Sabredersin bilemem pazartrsi icin ama bu surede bol bol su ic saglikla ilerlesin Insallah tebrikler

Evet hamilelik gozukuyor .nasil Sabredersin bilemem pazartrsi icin ama bu surede bol bol su ic saglikla ilerlesin Insallah tebrikler
İnşallah ama bu testlerin bozuk olduğu hakkında konular dönüyor forumda oyüzden ümitsizlik var biraz ya doğru sonuç değilse diye

Birde erken gebelik testiyle dene o pahali olanlardan icin rahat etsin ikiside boyle ciktiysa olumlu gibi bence.

Birde erken gebelik testiyle dene o pahali olanlardan icin rahat etsin ikiside boyle ciktiysa olumlu gibi bence.
Onu her eczanede bulabilirim dimi mahalle arasında oturuyorum da cok teşekkür ederim sağolun biraz umut oldu ıkısıde böle cıktı ikisi de yalnıs degıldır diyor bir yanım zaten

Bulursun canim var butun eczanelerde Yani muhtemelen hamilesin dikkat et kendine kosma yuksek yerlere uzanmaya calisma

Hayiti evlenmeden oncemi başladin :)
1 aylik evliyim yazmissin.
Testin cok silik degil var gibi duruyor.
Hakkinda hayirlisi olsun.

Gebelik var gözüküyor canım eczanede yoksa bile depolarında vardı istetip getirtirsin erken gebelik testini hayırlı olsun

Hayiti evlenmeden oncemi başladin :)
1 aylik evliyim yazmissin.
Testin cok silik degil var gibi duruyor.
Hakkinda hayirlisi olsun.
evet adet olmak İçin kullandım omunla adet gördüm ilaçsız gelmiyor benim eltimden öğrenip hemen başlamıştım. Neden sasırdınız bekarlar kullanamıyor mu :)

evet adet olmak İçin kullandım omunla adet gördüm ilaçsız gelmiyor benim eltimden öğrenip hemen başlamıştım. Neden sasırdınız bekarlar kullanamıyor mu :)
Birde hayıt genelde bilinen bir ot forumda oyuzden açıklama yapmadık hayatın bir çok yararı olduğu sölenıyor özellikle progesteron hormonu içeriyor ben adet görmek için kullandım ama hamilelik hormonu nu artırdığı değerleri düzenlediği söyleniyor

Yoo hiç sasirmadim adet olma probleminiz varsa care arar insan
Hayit hamile kalmak icin iyi biraz da o yuzden sordum.
Ben bekarken hic aklima gelmezdi ole seyler şasirmadim ama :)
Zira evlenince sıkca kullandim. Allah gonlunuze gore versin

Yoo hiç sasirmadim adet olma probleminiz varsa care arar insan
Hayit hamile kalmak icin iyi biraz da o yuzden sordum.
Ben bekarken hic aklima gelmezdi ole seyler şasirmadim ama :)
Zira evlenince sıkca kullandim. Allah gonlunuze gore versin
Aradım Hastane ye de gittim korunma hapı kullandım bi süre sonra tarlusal la adet gördüm 1 yıl boyunca ben bu konular üzerine cok araştırma lar yaptım hayla da yapıyorum uzun süre nişanlı kaldım zaten çocuk düşüncem hep vardı ve zor olucağını biliyordum biraz erken başladım öğrenir öğrenmez daha erken öğrenseydim daha da erken başlardım :)))

Reactions: H M
Anladimm valla başa gelen cekiliyor
Eşinde problem olsa yine oyalabilirdi.
Kadindaki problem cok buyuk degilse erkektede yoksa allahin izniyle kolaylasiyor ama biraz kismet işi ya..
Plansiz oluyor bazi seyler..
Hayirlisi olsun insallah bikac gune kan ver insallah varsa cikar mutlaka.

Anladimm valla başa gelen cekiliyor
Eşinde problem olsa yine oyalabilirdi.
Kadindaki problem cok buyuk degilse erkektede yoksa allahin izniyle kolaylasiyor ama biraz kismet işi ya..
Plansiz oluyor bazi seyler..
Hayirlisi olsun insallah
Sağolun inşallah sizde durumlar ney Bebek varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…