Doğuma Hazırlık ilk kalp atışına göre cinsiyet

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

flamingo2754

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2009
470
7
96
Muğla
internette kalp atışı 130-140tan yüksek olursa kız, düşük olursa erkek diye okumuştum.8 haftalıkken bugün kalp atışlarını duyduk ilk defa: 198 :) bu haber doğruysa kız yani.
sizin bebekin kalp atışları kaçtı, kaç haftalıkken duydunuz?cinsiyetleri ne oldu?

internette kalp atışı 130-140tan yüksek olursa kız, düşük olursa erkek diye okumuştum.8 haftalıkken bugün kalp atışlarını duyduk ilk defa: 198 :) bu haber doğruysa kız yani.
sizin bebekin kalp atışları kaçtı, kaç haftalıkken duydunuz?cinsiyetleri ne oldu?

8. haftamda 160
10. haftada 156

ama cinsiyetini sanırım 3 hafta sonra öğrenizec

ay doğruluk payı varmı acaba bzim ilk duyduğumuzda 8haftalık :158di
9haftalık:160 atıyo buna göre kızımız olucakk

selam kızlar benim renkli usgde dakikada 160 atıyodu 16 haftalıkken öğrendim erkekmiş ben aslında renkli utrasonda görmüştüm ama dr söylemek istememişti erken diye öyle şeylere bence pek takılmayın şuan 22 haftalığım

Kızlar bende tam 12 haftalık hamileyım dün gittim kontrole kalp atışı 130.görünürde kız dedi.pipi göremıyorum kesın bısey 4 aylıkken sölüyoruz kesin degıl ama kız dedı.kalp atısına göre erkek olması lazım ama doktora göre kız bende bılemedım

Ozman duruma göre kalp atısına göre cınsıyet tahmını yanlıs cunku 160 a erkek de oluyo kız da Allah bilir hakkımızda hayırlısı Allah hepımızın gönlüne göre versın İnşAllah

Back
X