- 5 Şubat 2016
- 1.740
- 2.468
- 133
- Konu Sahibi minnoskurbaga
Bu kadar kıskanç ve kısıtlamacı kocaya eski karısı katlanamamış zaten, sen de kaç kaçabildiğin kadar. Çekilecek dert olsa ilk karısı boşanmak istemezdiKarısı istemiş ayrılmayı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu kadar kıskanç ve kısıtlamacı kocaya eski karısı katlanamamış zaten, sen de kaç kaçabildiğin kadar. Çekilecek dert olsa ilk karısı boşanmak istemezdiKarısı istemiş ayrılmayı
hep kavga ediyoruz kıskançlıktan evden çıkmam bile yasak
ya sen 6 ay olmuş sevgili olduğunuz ve hemen evlenmeyi düşünüyorsunuz? bu garip değil mi?Arkadaşlar acil yardım lazım sevgilimin ilk eşini unutamadığını ona çok değer verdiğini düşünüyorum sürekli onunla yaşamış olabileceği anılarını düşünüyorum bende boşandım yani ikimizinde ikinci evliliği olacak ben hiç gelinlik giyip gelin olamadım ailem zorla evlendirdi ve babam ölünce ayrıldım zaten.Kısaca sorunum şu ben mutsuz bir evlilik geçirdim o mutlu oldu sevdiğini telli duvaklı gelin aldı.Kaldıramıyorum ne yapıcamı bilmiyorum lütfen yardım edin ayrılayımmı onu görüp başkasıyla üzülmekte var çünkü komşum aynı zamanda hep kavga ediyoruz kıskançlıktan evden çıkmam bile yasak makyaj zaten yasak ne yapıcam bilmiyorum
bu ne böyle. daha evlenmeden . evlenince nolcak ??Arkadaşlar acil yardım lazım sevgilimin ilk eşini unutamadığını ona çok değer verdiğini düşünüyorum sürekli onunla yaşamış olabileceği anılarını düşünüyorum bende boşandım yani ikimizinde ikinci evliliği olacak ben hiç gelinlik giyip gelin olamadım ailem zorla evlendirdi ve babam ölünce ayrıldım zaten.Kısaca sorunum şu ben mutsuz bir evlilik geçirdim o mutlu oldu sevdiğini telli duvaklı gelin aldı.Kaldıramıyorum ne yapıcamı bilmiyorum lütfen yardım edin ayrılayımmı onu görüp başkasıyla üzülmekte var çünkü komşum aynı zamanda hep kavga ediyoruz kıskançlıktan evden çıkmam bile yasak makyaj zaten yasak ne yapıcam bilmiyorum
İlk eşini sevip sevmemesini bilemem de sizin başka problemleriniz var.İnsanın evden çıkmasını yasaklayarak özgürlüğüne müdahale etmek ne demek.Sen bir bireysin.Hür iraden olması lazım.Kıskançlıkla,kişilik bozukluğunu birbirine karıştırmış.Arkadaşlar acil yardım lazım sevgilimin ilk eşini unutamadığını ona çok değer verdiğini düşünüyorum sürekli onunla yaşamış olabileceği anılarını düşünüyorum bende boşandım yani ikimizinde ikinci evliliği olacak ben hiç gelinlik giyip gelin olamadım ailem zorla evlendirdi ve babam ölünce ayrıldım zaten.Kısaca sorunum şu ben mutsuz bir evlilik geçirdim o mutlu oldu sevdiğini telli duvaklı gelin aldı.Kaldıramıyorum ne yapıcamı bilmiyorum lütfen yardım edin ayrılayımmı onu görüp başkasıyla üzülmekte var çünkü komşum aynı zamanda hep kavga ediyoruz kıskançlıktan evden çıkmam bile yasak makyaj zaten yasak ne yapıcam bilmiyorum
sevgilinin eski esini unutamadigini dusunmen enteresan, anlattiklarinin hepsi senin ne hissettigin ve dusundugun hakkinda, onun davranislarini anlatmamissin ki.Arkadaşlar acil yardım lazım sevgilimin ilk eşini unutamadığını ona çok değer verdiğini düşünüyorum sürekli onunla yaşamış olabileceği anılarını düşünüyorum bende boşandım yani ikimizinde ikinci evliliği olacak ben hiç gelinlik giyip gelin olamadım ailem zorla evlendirdi ve babam ölünce ayrıldım zaten.Kısaca sorunum şu ben mutsuz bir evlilik geçirdim o mutlu oldu sevdiğini telli duvaklı gelin aldı.Kaldıramıyorum ne yapıcamı bilmiyorum lütfen yardım edin ayrılayımmı onu görüp başkasıyla üzülmekte var çünkü komşum aynı zamanda hep kavga ediyoruz kıskançlıktan evden çıkmam bile yasak makyaj zaten yasak ne yapıcam bilmiyorum
hep kavga ediyoruz kıskançlıktan evden çıkmam bile yasak makyaj zaten yasak
Neden amaKarısı istemiş ayrılmayı
Arkadaşlar acil yardım lazım sevgilimin ilk eşini unutamadığını ona çok değer verdiğini düşünüyorum sürekli onunla yaşamış olabileceği anılarını düşünüyorum bende boşandım yani ikimizinde ikinci evliliği olacak ben hiç gelinlik giyip gelin olamadım ailem zorla evlendirdi ve babam ölünce ayrıldım zaten.Kısaca sorunum şu ben mutsuz bir evlilik geçirdim o mutlu oldu sevdiğini telli duvaklı gelin aldı.Kaldıramıyorum ne yapıcamı bilmiyorum lütfen yardım edin ayrılayımmı onu görüp başkasıyla üzülmekte var çünkü komşum aynı zamanda hep kavga ediyoruz kıskançlıktan evden çıkmam bile yasak makyaj zaten yasak ne yapıcam bilmiyorum