Aşılama Ilk kez aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
arım balım hayırlı olsum 2010 ekimde aşılama yaptıracaklar sayfasına gel istersen

ben 7 haziranda açık ameliyat oldum.sağdan 4.5 soldan 6.5 cm lik çikolata kisti aldılar.3aylık menapoz iğnesi yapıldı.bugün 5 ekim ve ben hala adet olmadım.4 ay cidden zor geçti.yazın o sıcak günlerinde sıcak basmaları çekilmez olıyor.bu iğneyi olanlar ne olur bişeyler yazsın neden hala adet olmadım.1 hafta daha bekleyeceğim olmazsa dr gideceğim.korkuyorum.bebeğim olsun istiyorum.
dr yıl sonuna kadar doğal yolla hamile kalmazsan ocakta gel 1kez aşılama deneyelim sonra tüp bebek dedi.eşimde her şey çok iyi.tüplerimin açık olduğunu umduğunu söyledi dr.tabi aşılama öncesi film çekilir.
ne olur birileri bişeyler yazsın.yalnız olmadığını ve umut olduğunu duymak iyi gelecek.

ilk kez aşılama yaptıranlar sonuçlarınızı buraya yazsanızz ben de ilk defa yaptırdım. merak ediyorum ilkinde tutma oranını??

benimde endişelerim var bebek oluşma ihtimali %20 bana çok az bir ihtimal gibi geliyor.bakalım kısmet allah hepimize hayırlısıyla nasip etsin.aşılamayı bir kez deneyip direk tüp bebeği denemeyi istiyorum.daha fazla vakit kaybetmemek adına

arkadaşlar bu konuya yazanların bebişleri oldu mu merak ediyorum..yazarsanız sevinirim..

arkadaşlar hepimiz için hayırlısı olsunnn...allah yardımcımız olsun..canım benim bildiğim 1 kez üremeye yardımcı teknikleri kullanıp sonuç alamayanlara hemen tüp bebek uyguluyabiliyorlar..ama olmadığına dair rapor hazırlatman gerekiyor.evliliğininde 3 yıl dolmuş olması gerekiyorrr..canım sorularına cevap verebildim mi bilmiyorum ama enson çıkan yasa bu..

canım merhababen daha yeni gördüm senin yazını profiline bakarsak olmuş bebişin sorması ayıp nasıl oldu aşılamayla mı tüp bebekle mi sen tecrübeliysen sana bi kaç soru sormak isterim

Back
X