• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama İlk kez aşılama yaptırıp hamile kalanlar..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Benim ilk aşılamada tuttu canım sizinki de öyle olur inşallah
Merhaba bnde 15 ekimde ilk aşılamam oldum rahim ağzımda polip varmış biraz acılı oldu benm hiç göğüs hassasiyetim yok sadece karın boşluğumda ağrı var sizin belirtileriniz nelerdi kaçıncı günde öğrendiniz acaba

Ben varım canım. 2 yıllık evliyim temmuz ayında yaptırdım aşılamamı ve sonuç hamileyim 🥰 Rabbim isteyen dileyen bekleyen herkese nasip etsin inşallah 🤲
Belirtileriniz nelerdi acaba rica etsem paylaşır mısınız benim 11. Günümdeyim aşılamada sadece karın boşluğumda Bi ağrı var kasıklarıma vuran bacak ve belim ağrıyor adet zamanı kuyruk sokumu ve bacak ağrısı olurdu ama tek farkı sırtım galiba yine olmadı hiç göğüs hassasiyetim de yok

Belirtileriniz nelerdi acaba rica etsem paylaşır mısınız benim 11. Günümdeyim aşılamada sadece karın boşluğumda Bi ağrı var kasıklarıma vuran bacak ve belim ağrıyor adet zamanı kuyruk sokumu ve bacak ağrısı olurdu ama tek farkı sırtım galiba yine olmadı hiç göğüs hassasiyetim de yok
Aşılama günü dahil aşırı kasık ağrım bel ağrım oldu hep. 10. Gün hem erken gebelik testinde hemde kan testinde pozitifi gördüm çok şükür

Merhaba bnde 15 ekimde ilk aşılamam oldum rahim ağzımda polip varmış biraz acılı oldu benm hiç göğüs hassasiyetim yok sadece karın boşluğumda ağrı var sizin belirtileriniz nelerdi kaçıncı günde öğrendiniz acaba
Aşılamanın 13 ve 14. Günü belirti oluyor canım ondan önce ben hiç hamile olduğumu düşünmedim.. 14. Günde 500 değerle öğrendim yani önceden de öğrenebilirmişim 😊 kasığa ani kramp girmişti bir iki kere ve 11 12 13. Gün yerleşme kanaması oldu ben adet başlangıcı sandım ama devamı gelmedi hiç.. inş bebişin seninledir

Aşılamanın 13 ve 14. Günü belirti oluyor canım ondan önce ben hiç hamile olduğumu düşünmedim.. 14. Günde 500 değerle öğrendim yani önceden de öğrenebilirmişim 😊 kasığa ani kramp girmişti bir iki kere ve 11 12 13. Gün yerleşme kanaması oldu ben adet başlangıcı sandım ama devamı gelmedi hiç.. inş bebişin seninledir
😊Teşekkür ederim inşallah o kadar ihtiyacım var ki umarım güzel haberler alırım

11. Günde hiç kramp yaşamadınız mı kanama kahve rengi gibi miydi. Cevap verirseniz sevinirim😊

Hanımlar bişey sormak istiyorum ben aşılamadan sonra 7 gün soğan kürü uyguladım bir de mixovul fitil kullandım ve adetim beş gün erken geldi.. bugün adetimin 7. Günü ve hala kesilmedi.. ama hani az az geliyor ilk üç gün bir ped zor dolduracak şekilde geldi şimdi de az az geliyor ama ped kullanmıyorum mesela.. sadece WC ye gittiğimde az az geliyor .. dün adetim bitti zannettim banyomu yaptım.. bugüne yine az az peçeteye geliyor kan..( bir de afedersiniz değişik yaa öyle normal adet gibi değil kıvamı değişik yapış yapış gibi sanki 🤦) benim gibi böyle bişey yaşayan oldu mu acaba ?? Sizce neyden kaynaklanmış olabilir ...

Back
X