• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama İlk kez aşılama yaptırıp hamile kalanlar..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar merhaba.bu ay bende aşılama yaptıracağım bakalım femaraya başladım.7 ekimde kontrol var.bu arada akıntı normal çatlatma iğnesinden sonra oluyor bende olmuştu öncedende

Bende 2 ay famara kullanip takip ettik ekimde aşılama yapalim dedi senin bat ne zaman
Canım bende bugün regl oldum yine çok üzüldüm 🥺 Ekim 27 bat. Ozaman gitcem doktora .aslında bu ay gidecektim de şehir dışında düğüne gidicez hiç riske atmak istemiyorum.

Kızlar bugün aşılamanın 10. Günü.. üstümde bi ağırlık var gibi duygusallaştım birden.. sürekli uyku hali var.. bacaklarım felan ağrımaya başladı .. ara ara belime de ağrı giriyor .. sizce adet belirtisi mi bu??

İnşallah inşallah dualarınızı eksik etmeyin rabbim hepimizin gönlüne göre versin insallahh
Dualarınıza talibim arkadaşlar bir kızım var 3 yaşında normal bir şekilde öldü kendiliğinden ama 1 yıldan fazla oldu istiyoruz olmuyor klomen hiç işe yaramadı. Gonal f iki kutu kullandım Çarşamba oldum aşılamayı 21 mm sağda yumurtam var sperm 24 milyondu. İnsallaj tutar uzandım dinleniyorum annem geldi kızıma ve bana bakmak için. İki gün kasıklarda ağrı vardı bugün sadece bel ağrım var. Tutar mı acaba ya

İlk kez aşılama yaptırıp hamile kalanınız var mı??bir senedir çocuk istememize rağmen bizim olmadı ve bugün aşılama yaptık umarım hayırlı sonuçlar alırız..
Brnde bir yıllık evliyim bizim de bebiş yok herhangi bir problem çıkmadı aşılama yaptırdım 27 n de merak ile bekliyorum ne olacak diye 🤭

kızlar bende hep kimyasal yaşıyorum bu ay ilk defa klomen kullandım bekliyorum bende olmazsa önümüzdeki ay klomen kullanacağım yine doktor öyle dedi ama ben doktora dedim aşılama veya tüp bebek düşünelim mi artık dedim düşeceği varsa öyle de düşer dedi ne yapmalıyım

Kanda baktır istersen idrar testlerine pek güvenme ..❤️benim de çok düşük modum ama elden bişey gelmiyor malesef..
Rabbim hayırlı evlat nasip etsin bu zor süreçte bizlere sabır versin gönlümüze ferahlık versin inşallah ❤️❤️

kızlar bende hep kimyasal yaşıyorum bu ay ilk defa klomen kullandım bekliyorum bende olmazsa önümüzdeki ay klomen kullanacağım yine doktor öyle dedi ama ben doktora dedim aşılama veya tüp bebek düşünelim mi artık dedim düşeceği varsa öyle de düşer dedi ne yapmalıyım
Aynen canım olacağı varsa hiç bişey yapmadan da oluyor olmayacağı varsa da ne yaparsan yap bir türlü olmuyor bunun en güzel örneği benim.. neler neler yaptım ama Allah kısmet etmedi.. ama içimde kalmasın ne olursa olsun mücadele edicem ben diyorsan elinden gelwn her şeyi yap ve gerisini Allah'a bırak.. senin için en hayırlı zamanda en güzel şekilde nasip etsin inşallah

İlk kez aşılama yaptırıp hamile kalanınız var mı??bir senedir çocuk istememize rağmen bizim olmadı ve bugün aşılama yaptık umarım hayırlı sonuçlar alırız..
merhaba ben aşılamadan önce çatlatma iğnesi denedim ilk seferde tuttu şuan 13 haftalık hamileyim umarım hayırlı haberlerini alırız 😍😍

Merhaba arkadaşlar bugün hayırlısıyla ilk asilamami oldum yıkanmış sperm sonucumuz 18 milyon sizce nasıl tutma olasılığı var mı ? Aşılaması tutanlar kaç milyonla tutmuş bilgi verir misiniz acaba ? Bide aşılamadan sonra prolotex diye bir iğne estofrem diye bir hap verildi kullanan oldu mu bu ilaçları yorumlarınızı bekliyorum teşekkür ederim şimdiden hepinize 🥰😘😍

Aynen canım olacağı varsa hiç bişey yapmadan da oluyor olmayacağı varsa da ne yaparsan yap bir türlü olmuyor bunun en güzel örneği benim.. neler neler yaptım ama Allah kısmet etmedi.. ama içimde kalmasın ne olursa olsun mücadele edicem ben diyorsan elinden gelwn her şeyi yap ve gerisini Allah'a bırak.. senin için en hayırlı zamanda en güzel şekilde nasip etsin inşallah
amin canım inşallah siz kaç ne zamandır uğraşıyorsunuz

amin canım inşallah siz kaç ne zamandır uğraşıyorsunuz
İki senelik evliyim ben.. evliliğimizin 4. Ayında hamile kaldım ama 23 haftalık doğum yaptım ve bebeğim öldü.. sonra ben yine hamile kalmak istedim acısı biraz olsun dinsin diye.. ama aradan bir buçuk sene geçti sürekli doktor doktor gezdim ama bi türlü olmadı .. iyice ümitsizliğe kapıldım .. artık kendimi çocuğumuz olmicak diye alıştırmaya çalışıyorum.. çünkü her umutlandığımda hayal kırıklığı yaşıyorum.. bazen çok uzatmadan kabullenmek gerekiyor bazı gerçekleri ..

İki senelik evliyim ben.. evliliğimizin 4. Ayında hamile kaldım ama 23 haftalık doğum yaptım ve bebeğim öldü.. sonra ben yine hamile kalmak istedim acısı biraz olsun dinsin diye.. ama aradan bir buçuk sene geçti sürekli doktor doktor gezdim ama bi türlü olmadı .. iyice ümitsizliğe kapıldım .. artık kendimi çocuğumuz olmicak diye alıştırmaya çalışıyorum.. çünkü her umutlandığımda hayal kırıklığı yaşıyorum.. bazen çok uzatmadan kabullenmek gerekiyor bazı gerçekleri ..
başınız sağolsun Allah sabırlar versin. benimde 3 sene olacak sadece kimyasaldan öteye geçemedim gitmediğim doktorlar kalmadı ama maalesef bir yerden sonrası nasip kısmet yinede umudu yitirmekten yana değilim Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur fazla stres yüzünden çok etkileniyoruz bence, çok okuyorum burada artık pes ettiklerinde olan biliyorum bizimde yüzümüz gülecek inşallah

Back
X