- Konu Sahibi merakedemem
-
Merhaba aramıza hoşgeldin:)
işin hayırlı olsun diyelim,
çalışanlarla mesafeli olmanı öneririm
gerekmedikçe konuşma,işine odaklan
yapmacık davranma,içten ve samimi ol.
Giyim tarzında kendin gibi ol,
çok klasik de değil,çok sporda olma
yaşınave ortama uygun giyin.
öncelikle çok teşekkür ederim
kıyafet konusunu bir nevi becerebilirim.
ne çok spor nede çok klasik giyinmiyorum genelde.
çalışanlarla mesafe nasıl olucak bilmiyorum.
görüşmeye gittiğimde bana çok sıcakkanlı davrandılar.
sanki yıllardır onların yanında çalışıyormuşum gibi davrandılar.
onlar hep böle olursa ben hiç susmam ki
Yani canım mesafeli ol derken hani öyle buz gibi durmak manasında değil demek istediğim.
Onların sana sıcak yaklaşımda bulunması sevindirici,en azından işe daha kolay alışırsın kavrarsın.
Yani ne bileyim bazıları vardır ilk dakıkada varını yoğunu anlatır,herşeye güler,herkesin işine karışır vs.
Bu tür şeylere dikkat etmeni kastetmiştim.
canım zaten staj ortamı rahat oluyor.Oradakiler sana yardımcı olur,kendini rahat hissetmeni sağlarlar.İlk gün biraz klasik ol,senden başkada stajer vardır bak bakalım nasıl giyiniyorlar.Bende özel bir şirkette yapmıştım stajımı.İlk gün keten pantolon,bluz giymiştim.Daha sonra kotta giymeye başladım.
Mesafeni korumaya çalış.Kendinide kullandırma (ayak işleriyle),işini öğrenmek için uğraştığını göster.Kasılacak,stres yapılacak bir durum yok emin ol düşündüğünden kolay olacak
hayirli olsun..
herzaman temiz,bakimli,guleryuzlu ve caliskan ol.aran biriyle ne kadar iyi olursa olsun ozelini anlatma.
hayirli olsun..
herzaman temiz,bakimli,guleryuzlu ve caliskan ol.aran biriyle ne kadar iyi olursa olsun ozelini anlatma.
ben sana şu tavsiyeyi vericem canım,çok bakımlı gitme mümkünse çok dikkat çekme...insanlara karşı mesafeliden ziyade soğuk dur,kimseye güvenme,kimseye dediysem,hiç hiç kimseye...bak canım benim gerçek bir tavsiye o gün stajda ne olup bittiyse a'dan z'ye her gün annene anlat her gün ama,anneler daha iyi farkeder ters giden bir şeyi.
erkeklerle muhabbet etme,zaten sanayide çalışıcakmışsın,lütfen dikkatli ol.tam kurtların gözdesi olacak yaştasın 17 yaş tam çıtır dedikleri yaş.
sadece temiz ol yeter ve mümkün olduğu kadar geniş uzun,poponu ve göğsünü belli etmeyecek şeyler giy,sanayi ve yedek parçadan bahsediyorsun çünkü geneli erkektir.
lütfen kimseye güvenip özelini anlatma,karşıdaki insana mahkum olursun eğer birşeylerini anlatırsan.kimsenin bilmesini istemeyeceğin hiçbir sırrını hiçkimseye anlatma.
işyerindeki erkeklerden uzak dur.
biliyorum nazi gibi oldum ama gerçekten ortam çok tehlikeli güzelim benim,herşeyi annene anlat tavsiyemi tekrarlıyorum. yarın pişman olacağın hiçbir şey anlatma hiçkimseye. dertlerin varsa ya da özel şeylerin burda paylaş,nasıl olsa seni tanımıyoruz,ama kimseye anlatma bişey.
yorumunuz için teşekkürler
çok özel sırlarımı en yakınlarıma bile anlatmıyorum.
iş yerinin sanayide olmasıda çok ürkütüyor beni.
ben 2. katta çalışacağım, alt katta sayamadığım kadar çok erkek var
ama üst katta sadece bayanlar var.
kıyafetlerimin çoğunluğu sizin dediğiniz gibi.
göğüs kısmımı belli eden kıyafetim çok olmasada, bütün pantolonlarım dar. napıcam ben
göğüs kısmımı belli eden kıyafetim çok olmasada, bütün pantolonlarım dar. napıcam ben
Ben bir tır antreposunda sekreter olarak çalıştım. O kadar tır şoförleriyle, müşterilerle mecburen iç içeydik. Herkesle o kadar mesafeliydim ki, zamanla bana bacım, hanım abla gibi sözlerle hitap etmeye başladılar, normalde kızardım ama orada hoşuma gittiKıyafetlerime dikkat ederdim, çok dar, dikkat çekici türden şeyler giymezdim ve hiç bir sorun yaşamadım güzel güzel çalıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?