ilk kez çalışmak

bahsettiğim şey bu işte

çok çok teşekkür ederim yorumlarınız fikirleriniz için
ama sizin yazdığınız yorumlardan sonra baya bir tırstım.
okula gidip hocam ben orada çalışmak istemiyorum desem, aramız kötü kavga ederiz kesin
uykum vardı kaçtı valla baya korkuttunuz beni. erkeklere selam bile vermicem.
görüşmeye gittiğimde zaten ilk alt kata girdim bütün gözler bana dikildi. ama yadırgamadım çünkü yeni çalışmaya gelen birini ben olsam bende incelerdim.
sonra biri bana gitmem gereken odayı tarif etti. o an korkmamıştım ama şimdi korkuyorum. anaaaaaam

canım bende ilk çalışma hayatına girdiğimde seninle yaşıttım.açıkcası ilk başlarda çok ezildim.çalıştığım yerde benden daha tecrübeli bi kız vardı tam 6 ay canıma okudu.sonunda yaptıkları yanına kalmadı işten çıkarıldı ama 6 ay cehennem gibiydi.sonra akıllandım ve bende pençelerimi çıkardım.iş hayatında zaten öyle olmak gerek.daha sert,disiplinli ol.kimseyle fazla muhatap olma.herkesi uzaktan gözet ve iyice tanıyıncaya kadar uzak kal iş arkadaşı ortamından sadece işini yap.bu arada aramıza hosgeldinnnn

korkulu rüya görmektense uyanık durmak iyidir,düşman bin yaşar fırsat bir düşer demişler
erkeklere selam bile verme oh iyi oluyo onlara,kendilerine merhaba diyen kız hakkında bile "bu yollu" demişliklerini biliyorum.
abimin de zamanında dediği gibi "kimseyle abi muhabbetine girme,senin tek abin benim,erkekler yüzlerine karşı kardeşim diyip arkalarından vücutlarını konuşur kızların"
öyle yani güzelim benim.
yok sen yine çalış ama mümkün olduğunca alt kata inme
korkma ama tedbirli ol canım çünkü devir gerçekten çok kötü,akılalmaz kötü.
bu dediklerimi yap stajını çooook verimli ve güzel bitir.rahat bir oh çek
hem ne kadar az insan tanısan senin için o kadar iyi boşver.
iyi geceler canım

hoşbulduk
bende kendimi akıllı, cin gibi sanırdım.
ne safmışım ya ben
en başlarda pençelerimi göstereyim o zaman.
gerektiği zaman pençelerim ortaya çıkıyordu. beni yalnız bırakmasa pençelerim bari

iyi geceler teşekkürler

tatlım benim,aslında bütün kızlar cin gibi.zehir gibide akıllı.ama bazıları hem cin hem akıllı hemde fesat olabiliyor.işte o fesatlıkta çok şey yaptırıyor.iş yerinde huzurunu bitiriyor.o bana kötü davrandıkça ben iyi olmak için uğraştım.değmezdi ama nedense öyle yaptım.tecrübesizlik yaşımın kücük olması yüzünden sanırım.şuan 24 yaşındayım ve keşke o yıllara gitsemde daha fazla intikam alsam diyorum:) pençelerine dikkat et canım.onlar çok lazım olacak sana:)

umarım bende keşke demem sizin gibi
bir an önce başlamak istiyorum meraklandım şimdi

Son düzenleme:
Giyisi konusunda çok haklılar.Hatta içine çıtçıtlı badiler yani atletler var ya onlardan giy.
Akrabana bile güvenemiyorsun bu devirde erkekler o kadar pislikleşti ki.Birde sanayiymiş Allah yardımcın olsun canım.
Kendine çok çok dikkat et bilmediğin ve karanlık,kuytu yerlere girme.

Amiiiiinn. kışın karanlık oluyor zorlanmam umarım en korkuncu da sanayide kaybolmam inşallah.
öyle bir yerde kaybolursam asla kimseye adres sormam tırsarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…