Ilk kez gelen kayinvalideye nasil davranilir?

Takip edin yani bunda bi sorun yok fikir olarak zit oldugumuz icin yorum yapmazsiniz yeter

ama fikir almak icin acmadin mi? bende fikrimi yazabilirim. hakaret etmiyorum, kötü laf kullanmiyorum (ki bu sizin icin asiri önemliymis). merakla gelmeden defolmalarini istediginiz insanlarin size ne yaptigini yazmanizi bekliyorum.

Selam kizlar hepinize merhaba 10aylik evliyim 4 aylik hamileyim esim ankarali polis oldugu icin gorev yerimiz benim memleketim olan Kahraman maraş tayiz kayinvalidem ler gelicekmis ama ben kendisini sevmiyorum esimin ailesini hic sevmiyorum esimi cok seviyorum daha şimdiye kadar bi kufrunu bile duymadım bana karşı simdi bn anne babasi gelince hamile halimle rahat olamam zaten ne yapicam onlarla mesafeliyim bn oda ilk beni istemeye geldiklerinde ben gelinle mesafeli olurum dedi simdi o gun de aramis torunumun senin yanina gelicez annecim falan filan baya sıcak konusue gibi oldu bn yine soguk konustum cunku sacmaliklarini bana yaptiklari seyleri unutmam birde iste solgun gorunuyosun sivilcenimi siktin iz kalmis deyip bi ara sinirimi bozmustu biara yuzumdeki beni sormustu ben zaten guzel oldugumi iddia etmiyorum makyajsiz solgun lekeli evet kotude görünüyorum bunu biliyorum ama benim kusurlaromi yuzume geldiginde vurursa soyle boyle kilo almissin solgunsun vs şeyler derse bugune kadar sustum saygimdan diyicemki tas bebek bi gelin alaydin sag salim gelip defolup gitseler keşke kizlar
boşver kendini şimdiden kurma,zaten uzaktalar.Herhangi bir misafir gibi iyice hazırlığını yap.Onlar gelmeden evini kasın tut dip köşe temizlet.Onlar gelince de mesafeli ama saygılı davran,güleryüz göster,bbişey olmaz.Sevmen gerekmez sevmediğini belli etme yeter.Hiç öyle atışma.Çok terbiyesizlik yapıp senin dış görünüşünle alakalı bişey derse,deki bu halimle oğlun bana aşık,tapıyor fazlasına ihtiyaç duymuyorum de g..t olsun.Bidaha bişey diyemez.Ama son noktaya gelene kadar bu kozu oynama.Bide bunu konuşurken kv ile yalnız olursan mutfakta filan daha iyi olur.Yarın öbür gün kocan sana bişey derse ayy ben öyle bişey demedim herhalde yanlış anladı yaşlılık işte der geçersin ;)

esimin ailesine bende bayilmam ama mesafemide saygimida korurum banada cok laf soylendi kavgayla dogusle degilde kendi kisiligimi bozmadan kendilerinin de mesafeli davranmalari gerektigini davranislarimla ogrettim siz okuzun altinda buzagi ariyor gibi geldiniz bana.
yani sadece kocanizla evlendiginizi saniyorsunuz.

ama fikir almak icin acmadin mi? bende fikrimi yazabilirim. hakaret etmiyorum, kötü laf kullanmiyorum (ki bu sizin icin asiri önemliymis). merakla gelmeden defolmalarini istediginiz insanlarin size ne yaptigini yazmanizi bekliyorum.
Tesekurler hemcinslerim tarafında nda anlasilmadigim için kafanizi sisirmek istemem

boşver kendini şimdiden kurma,zaten uzaktalar.Herhangi bir misafir gibi iyice hazırlığını yap.Onlar gelmeden evini kasın tut dip köşe temizlet.Onlar gelince de mesafeli ama saygılı davran,güleryüz göster,bbişey olmaz.Sevmen gerekmez sevmediğini belli etme yeter.Hiç öyle atışma.Çok terbiyesizlik yapıp senin dış görünüşünle alakalı bişey derse,deki bu halimle oğlun bana aşık,tapıyor fazlasına ihtiyaç duymuyorum de g..t olsun.Bidaha bişey diyemez.Ama son noktaya gelene kadar bu kozu oynama.Bide bunu konuşurken kv ile yalnız olursan mutfakta filan daha iyi olur.Yarın öbür gün kocan sana bişey derse ayy ben öyle bişey demedim herhalde yanlış anladı yaşlılık işte der geçersin :KK66:
Cok tesekur ederim canim saolasin anlayisli yorumun icin

yani diyorum ki sizin verdiğniiz komutlarla dönmüyor bu platform
iyi kötü yorumlar gelecektir
neyse yormayayım kendimi yakında banlanırsınız büyük ihtimal
Argo hakaret etmiyecegim icin banlacagimi dusunmuyorum tabi ki zit yorumlarda gelicektir saolun iyigunler

Tesekurler hemcinslerim tarafında nda anlasilmadigim için kafanizi sisirmek istemem

e anlatmiyosun ki, anlayalim
su an anladigimiz kollarina bileziklerini düzmüs singir singir sallayarak sirf kaynana oldugu icin sevilmeyen bir kaynananiz oldugu (ben altina bayilirim bu da dipnot olsun)

Şöyle bi köşeden ben de takip edeyim konuyu👀
Bu arada tatlim kocanin sana bundan sonra da kufur etmesin istiyorsan bu nefreti kesinlikle kendine saklamalisin. Zira annesinden babasindan bu kadar nefret ettigini duyarsa ne dusunur bilemiyorum. Bir de dusmanin bile olsa evine gelen insan misafirdir.

Kv sevmeseniz bile oğlunun evi tabiki gelecek kalacak ama bi sınırı olacak. Gelip sizin evinize yerleşirse sıkıntı o zaman olur. Bence hormonlarınozdan dolayı ve sevmediğiniz için olayı kafanızda büyütmüşsünüz. Aynısının farklı versiyonunu yaşadım çünkü.

anlatmadigin bi sey yapmislarsa bilemicem, bu kaynana modelinde pek bi sey göremedim, cok fazla takinti yapma kayanana olayini, oglunun da evidir gelir gider ne var ki? hem ne güzel senin memleketindeymissiniz, bencil olmanin alemi yok yaa..

nasil davranilir; senin icin biraz zor gibi ama güleryüzlü ve samimi olman, saygili olman kafi...

Cok tesekur ederim canim saolasin anlayisli yorumun icin
diğer insanlarda benzer şeyler yazmıştı ama sen biraz önyargılı yaklaştın.Dedikleri gibi yaşının küçük olduğunu düşünüyorum,bundan sonraki hayatın için de söylenenleri dikkate alırsan senin iyiliğine olur.hee bu arada herkes senin istediğin gibi konuşmak fikir beyan etmek sorunda değil hoşuna gitmeyen yorumlar olduğunda fevrileşmemeyi öğren.

10 ayda ilk defa geliyorlar anladigim kadarıyla.
Siz ise ailenizin sürekli yanındasınız.
Eşinizi çok sevdiğinizi iddia ediyorsunuz ya,
Eşinizi doğuran, büyüten, emek veren insana 10 ayda 1 katlanabilirsiniz.
Bu kadar sevmediğiniz ailelerin oğulları ile evlenmeyin.
Kendinizi yırtsanız, o kadın eşinizin annesi, çocuğunuzun da babaannesi olacak ve çok büyük bir şey olmadıkça hayat boyu da yüzyüze bakacaksınız
Daha 10 ayda uzakta olmalarina ragmen bu hale geldiyseniz, sizin iş zor..

eşinin ailesini sevmeyebilirsin..
peki eşin de senin aileni sevmese ne düşünürsün..
güzel davranin bence.
bozuntu verirse düzeltmen için laf sokabilirsin sonra bişey demezler.
kaynanan seni tanimak istiyor. ezik olursaniz üstüne düşer.

su an anladigimiz kollarina bileziklerini düzmüs singir singir sallayarak sirf kaynana oldugu icin sevilmeyen bir kaynananiz oldugu (ben altina bayilirim bu da dipnot olsun)
Ya kayinvalid
dogum yapinca ne ailen ne baban ne ailen ne kiz kardeşin hicbiri bulunmasin dedi
Dugunumuzun ilk 1 ayinda gelinin kırkı cikana kadar gelicem dedi esim sonra yok dedi ne sacma sonucta ilk ayımizin 40 gunu yanimizda olucakti
Kina elbisesini bile olayli bi sekilde aldirdilar
Saygimi hic bozmadim inaninki
Laf caktilar kaynim esimin dayisinin kizlari öldürecek gibi bakar bana ürkütür beni çünkü bunlari yasayan bilir biz bohcasinda degiliz annem oyle bi bohca dizdiki afedersin adan zye bnm aileme bohca bile düzmediler cildimle ilgili soyle boyle diyodu biara zoruma gidiyodu ayrica dugunumuzede bi katkilari olmadi ablacim

eşinin ailesini sevmeyebilirsin..
peki eşin de senin aileni sevmese ne düşünürsün..
güzel davranin bence.
bozuntu verirse düzeltmen için laf sokabilirsin sonra bişey demezler.
kaynanan seni tanimak istiyor. ezik olursaniz üstüne düşer.
Tesekurler dikkate alicam sagolun

İnsanları hemcinsim yada karşı cinsim diye ayırmam çok şükür. Haklı yada haksız olmalarına göre yorum yaparım. Adaletli olmak budur, sana da tavsiye ederim. Mesela senin ailen gelecek ve eşin onlardan nefret ettiğini söylüyor, ne düşünürdün?

Back
X