olan olmuş bitmiş gitmiş düğün olmuş dernek olmuş bide bebeişin var kıymetini bil.Zaten uzak şehirdesin ve en önemliisi annen ile aynı şehirdesin.Kocan ile konuşursun doğum olunca annem bana baksın daha rahat ederim diye zaten senin annen varken gelip çok kalamaz.bebeği görür gider bu sorunu da atlattık.eşinin dayısının kızları ohooo dınınındıdısının dıdısı,kaç kerre görücen hayatında boşver gitsin :) zaten evlendiğinizde de gelip kalamamış o konu da geçti gitti,kafanı doldurma böyle şeylerle.Benim kv yaptıklarını bi anlatsam yüzüne bakma kapından içeri sokma dersiniz.Ben yine de ilişikimi sürdürüyorum.
Biz 1 aylık evliyken (ramazan ayı)gece 3te aradı ben ölüyorum oğlum yetiş diye,sonra gittik (1buçuk saat yol aramız) aldık evinden bu saate kadar ağrıdan duramadım uyuyamadım demişti telefonda,arabaya bindiği gibi uyudu.Beli ağrıyomuş (halı silmiş gündüz) yine bizim evimizin olduğu yerde hastaneye götürdük,hiçbişey yapmadı doktor ağrı kesici+kas gevşetici iğne vurdu.Bu arada saat sabahın 6sı oldu.O gün iftara bize geleceklerdi zaten eşimle ben dedikki anne seni eve götürmeyelim bu saatte nasıl olsa akşam gelecektiniz bizde yatarsın.Yok ben evimi isterim dedi tekrar gittik evine bıraktık.Öğlen 3 gibi eşim gitti tekrar kv ile kp aldı bize iftrara getirdi.Bu arada akşma geldiklerinde bütün gece bizi koşturan hasta o değilmiş gibi dim dik dolaştı evin içinde kv.Siz olsanız naparsınız bu en basit örneklerden biri