İlk kez klomen kullanıyorum

kelebek nur

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2025
7
0
1
27
merhaba kızlar tam üç yıllık evliyim ve bir çocuğumuzun olmasını istiyoruz.
Ben de çikolata kist var tedavi için gittim infertilite bölümünde gerekli tahliller yapıldı ilk olarak klomen ile başlayacağız dendi ve bugün adetimin üçüncü günü ilacı içmeye başlamamı söyledi ve beş gün devam edecekmişim bu konu hakkında fikirleriniz nedir daha önce hiç kullanmadım bilgi verir misiniz

5 gün içeceksiniz yumurtanız büyüyecek sonra çatlatma iğnesi yapılıyor sizin doktorunuz yapıcak mı bilmiyorum kiste dönüşmesin çatlasın diye. İğneden sonra sanırım 36. Saatte yumurtanız çatlıyor ve doktorunuz o saatlerde ilişki öneriyor. İlk çocuğuma klomen ve çatlatma iğnesiyle hamile kalmıştım darısı başınıza

Bana bir Eylül de gel dedi acaba o zaman mı çatlatma iğnesi verir çünkü aşılama şuan için sana gerek yok dedi Klomen beş gün kullan dedi iki gün ilişki için verdi

Bana bir Eylül de gel dedi acaba o zaman mı çatlatma iğnesi verir çünkü aşılama şuan için sana gerek yok dedi Klomen beş gün kullan dedi iki gün ilişki için verdi
1 eylülde çağırdıysa iğne yapmayacak çünkü geç oluyor iğne için. İlişkiyi ne zaman önerdi klomen bitince mi

Ben 6 sene evliyim pko var bende. Bana yaramadı yani özellikle pkolu olan kadınlarda pek iş görmüyor çook nadir hamile kalan var bu ilaçla. Çikolata kistini bilmediğimden tam olarak sende işe yararmı bilmiyorum denemende fayda var niye denemedim demezsin enazından. Ama çok bel bağlama bu ilaçlarla klomen yumurtaları büyütüp sonra bi anda sönüyor 1-2 yumurta kalıyor oda kalitesiz oluyor ilaçla alakalı bi durum. Femara ilacı muadili ve daha etkili olduğunu söylüyo doktorlar. Zaten aşama aşama gidiyor bu işler klomen işe yaramazsa ilaçlar değişir yine olmazsa çatlama iğnesi o olmazsa aşılama eeen kötü en son aşama tüp bebek. Ama daha bunun için çok zaman var. Yani belkide olucak adetler düzenliyse kilo sorunu da yoksa ve eşinin spermleri de iyise kolaylıkla olur herhalde klomen kullandıktan sonra 2 günde bir ilişki öneririm hatta adete kadar bu şekilde devam ederseniz şans daha yüksek olur. Ben klomeni 6-7 ay kullandım evliliğimin 2. Ve 3. Yılında kullanmıştım kimyasal gebelik yaşadım hakkında hayırlısı olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…