• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilk kez lazer kullanacağım etkisini görür müyüm

penumbrasal

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2025
53
11
3
26
merhabalar ilk kez lazere başlayacağım daha önce panik atağım her şeyi engellediği gibi bunu da engellemişti ama şimdi adım atmaya karar verdim beyaz tenli siyah kıl kökü olan biriyim hangi alet iyi gelir faydasını görür müyüm ya da her yere uygulatıyor musunuz her bölgeniz bitiyor mu canımız ne kadar acıyacak yardımcı olursanız çok sevinirimmm

merhabalar ilk kez lazere başlayacağım daha önce panik atağım her şeyi engellediği gibi bunu da engellemişti ama şimdi adım atmaya karar verdim beyaz tenli siyah kıl kökü olan biriyim hangi alet iyi gelir faydasını görür müyüm ya da her yere uygulatıyor musunuz her bölgeniz bitiyor mu canımız ne kadar acıyacak yardımcı olursanız çok sevinirimmm
ben falcon 4 lazere gıttım cok memnunum hem acısı tolera edilebilir düzeydeydi hem de ilk 3 seanstan sonra gözle görülür azalmalar oldu suan bıttı seanslarım

ben tum vucut yaptirdim cok da uyduruk bir yerdi. oyle kampanya fiyatini gorunce gaza gelip gitmistim. 8 seansta tum vucudum neredeyse bitti. subattan beri son seansima girmiyorum, cok tektuk cikiyor onlari da ayda bir banyoda jiletliyorum. ben memnunum

tabiki de yardımlarınıza açığım
öncelikle cilt ve kıl tipinizi öğrenmeniz gerekiyor ve kendı cılt ve kıl tıpınıze uyumlu lazer cihazına gitmelisiniz. Bir de cihazın fda onaylı olması cok onemlı bu amerıkada tescıllendıgı ve klınıkler ıcın kullanılabılır tıbbı cıhaz oldugu anlamına gelen bır belge. Orıjınal olmayan cıhazlarda yanık ve etkısız epilasyon sonucları cok oluyor (ben cok yasadım en sonunda fdayı ogrendım) Son olarak da sana alexandrite cihaz, diode cihaz dediklerinde cihazın lazer dalga boyunu değil hangı cıhaz olduğunu sor yani soprano mu candela mı falcon mu hangi cihaz? Her cıhaz gücü bir değil o yüzden de her dıode da bır degıl. Ben senelerce çok uğraştığım için en sonunda tavsiye üzerine falcon 4 lazere gittim çok memnun kaldım özelllikle buz başlığı çok iyiydi. döküldü tüylerim ve rahatladım. Eşime de önerdim oda memnun kaldı. Aklında baska sorular varsa cevaplayabılırım

öncelikle cilt ve kıl tipinizi öğrenmeniz gerekiyor ve kendı cılt ve kıl tıpınıze uyumlu lazer cihazına gitmelisiniz. Bir de cihazın fda onaylı olması cok onemlı bu amerıkada tescıllendıgı ve klınıkler ıcın kullanılabılır tıbbı cıhaz oldugu anlamına gelen bır belge. Orıjınal olmayan cıhazlarda yanık ve etkısız epilasyon sonucları cok oluyor (ben cok yasadım en sonunda fdayı ogrendım) Son olarak da sana alexandrite cihaz, diode cihaz dediklerinde cihazın lazer dalga boyunu değil hangı cıhaz olduğunu sor yani soprano mu candela mı falcon mu hangi cihaz? Her cıhaz gücü bir değil o yüzden de her dıode da bır degıl. Ben senelerce çok uğraştığım için en sonunda tavsiye üzerine falcon 4 lazere gittim çok memnun kaldım özelllikle buz başlığı çok iyiydi. döküldü tüylerim ve rahatladım. Eşime de önerdim oda memnun kaldı. Aklında baska sorular varsa cevaplayabılırım
çok teşekkür ederim bunlara dikkat edeceğim acısı nasıldı acaba bundan da çekiniyorum biraz

çok teşekkür ederim bunlara dikkat edeceğim acısı nasıldı acaba bundan da çekiniyorum biraz
Rica ederim. İllaki bir acı hissi oluyor hiç acımıyor dıyen varsa yalan söylüyordur ancak dayanılmıcak gıbı aman aman acı hıssetmedım bu tabıı kullanılan cıahza da baglı benım seansını aldıgım lazerın basıgı o kadar soguktu kı bır noktada uyusturmustu buz tutuyor zaten baslıgın ustu ve acıyı cok cok hafıfletıyor. Böyle çat çat ses geliyor o bırz korkuyor ama o da kılları patlatıyor yani iyi bir sey. Youtube'da uygulama videoalrı var ordan arastır istersen link veriyorum uygulama anlarını buz başlığı felan görürsün nasıl bir sey oldugunu Falcon video için tıkla buraya. Sana vermek ıcın baktıgımda gördüm bir de sterilizasyon özelliği gelmiş ben gittiğimde yoktu üzüldğm :')

Rica ederim. İllaki bir acı hissi oluyor hiç acımıyor dıyen varsa yalan söylüyordur ancak dayanılmıcak gıbı aman aman acı hıssetmedım bu tabıı kullanılan cıahza da baglı benım seansını aldıgım lazerın basıgı o kadar soguktu kı bır noktada uyusturmustu buz tutuyor zaten baslıgın ustu ve acıyı cok cok hafıfletıyor. Böyle çat çat ses geliyor o bırz korkuyor ama o da kılları patlatıyor yani iyi bir sey. Youtube'da uygulama videoalrı var ordan arastır istersen link veriyorum uygulama anlarını buz başlığı felan görürsün nasıl bir sey oldugunu Falcon video için tıkla buraya. Sana vermek ıcın baktıgımda gördüm bir de sterilizasyon özelliği gelmiş ben gittiğimde yoktu üzüldğm a

Ben de beyaz tenliyim ama sizin gibi siyah ve sertti kıl kökleri.8 seans gittim.Tüm vücut yaptırmıştım.Sadece özel bölgenin üst tarafında birkaç tel şeklinde kalmış.Alt tarafı tamamen bitti zaten.Tüm vücutta da zaten çok iyi sonuç aldım.

Back
X