İlk kez sarhoş oldum ve rezil de oldum

Güldürdünüz beni :) Hastanelik olmasaymışsınız iyiymiş ama anı, tecrübe olmuş işte.

Afiyet olsun, bi dahakine ayarında içersiniz :)

Ne var ki bunda, eşiniz değil mi ben de daha kötü şeyler oldu sandim.🤭😄 Sarhos olmak guzeldir.ben cakirkeyf olmaya bayılıyorum ama rakı ağır gelmiş. Hafif hafif şarap yada bira içebilirsiniz arada eisnizle. Bu kadar carpmaz.ilahi yani çok komiksiniz😄

Bir kere sarhoş oldum. Ve beni sarhoş eden viskiyi ne zaman koklasam midem bulanır içemem. Sarhoş olmak hiç de güzel bir durum değilmiş. Sonra gelsin baş ağrısı, halsizlik, mide bulantısı. Ondan sonra kontrollü içiyorum.

92 doğumluyum ben. Arkadaş ortamında hiç sarhoş olmadım. Çekinirdim işte kendimi kaybederim, ne bileyim başıma kötü şeyler gelir diye. Evde de kendimi kaybederim korkusu vardı ailemle yaşarken. Çok baskıcı değillerdi ama sıkıntı olurdu işte.

Neyse, eşim de böyle ayda bir iki defa alkol alır, evde içer. Onu da hiç sarhoş görmedim. Ben de yanında birkaç bardak içer, mezesinden otlanırdım.

Dün yine içiyordu. Dedim ki hiç sarhoş oldun mu? Anlattı işte en çok asker eğlencemde oldum şöyle böyle oldu diye. Ben de ona anlattım dedim hiç sarhoş olmadım, korktum. Ama senin yanında şöyle bir kere iyi bi sarhoş olmak istiyorum diye.

O da dokunur sana dedi, öyle sadece sarhoş olmayla keyifle bitmez dedi. Ya dedim bir kere tatmak istiyorum.

Neyse, rakı içiyordu. Ben de 5 ya da 6 tam bilmiyorum, içtim. Dedi bak yapma, kötü olursun. Dinlemedim. Bir kere müsade et dedim...

Sonrası mı?

Deli gibi istifare etmeye başladım. Korktu eşim, taksi çağırdı hastaneye götürdü. Kendi arabasını kullanamadı o da içmişti. Serum filan verdiler kusmayı önleyici. Eve geldim tekrar kusma.

Ağlamışım. Eşim yanaklarımdan ısırarak severdi mesela, ama dişi ile değil. Acıtmazdı çok. Demişim bak böyle ısırılır diye, yüzünü ısırmışım. Salak salak şarkı söylemişim ağlayarak, kaydetmiş bir de onları.

Şu an halan midem kötü. Yiyemiyorum, istifare edesim geliyor. Böyle bir durum yaşayan var mı?
Kötü olarak adlandırılabilecek bi şey olmamış, fiziksel durumunuz da normale dönünce gayet gülerek hatırlarsınız. :p

Bulantı / kusma / baş ağrısı üçgeninden kaçınarak çakırkeyif olmanın yolları var tabi ama sizinki biraz tecrübesizliğe kurban gitmiş. İçtiğiniz içkiyi, içme hızınızı ve yanında yediklerinizi doğru ayarlarsanız hastaneyi pas geçip daha eglenceli zaman gecirebilirsiniz bi dahakine. Yine de utanılacak, rezil olacak hiçbi şey yok ortada. İçinizden geldiği gibi gülmek ya da ağlamak, sesim güzel mi kaygısı duymadan sadece hoşunuza gittigi icin sarkılar söylemek, doğru yer ve zamanda öyle çok da aklı başında olmamak, ve hatta eşinizi biraz haşince sevmek (tabi adamın yanagı hala yerinde duruyosa) utanılacak şeyler değil, sağlığınıza o yüzden:KK50:

92 doğumluyum ben. Arkadaş ortamında hiç sarhoş olmadım. Çekinirdim işte kendimi kaybederim, ne bileyim başıma kötü şeyler gelir diye. Evde de kendimi kaybederim korkusu vardı ailemle yaşarken. Çok baskıcı değillerdi ama sıkıntı olurdu işte.

Neyse, eşim de böyle ayda bir iki defa alkol alır, evde içer. Onu da hiç sarhoş görmedim. Ben de yanında birkaç bardak içer, mezesinden otlanırdım.

Dün yine içiyordu. Dedim ki hiç sarhoş oldun mu? Anlattı işte en çok asker eğlencemde oldum şöyle böyle oldu diye. Ben de ona anlattım dedim hiç sarhoş olmadım, korktum. Ama senin yanında şöyle bir kere iyi bi sarhoş olmak istiyorum diye.

O da dokunur sana dedi, öyle sadece sarhoş olmayla keyifle bitmez dedi. Ya dedim bir kere tatmak istiyorum.

Neyse, rakı içiyordu. Ben de 5 ya da 6 tam bilmiyorum, içtim. Dedi bak yapma, kötü olursun. Dinlemedim. Bir kere müsade et dedim...

Sonrası mı?

Deli gibi istifare etmeye başladım. Korktu eşim, taksi çağırdı hastaneye götürdü. Kendi arabasını kullanamadı o da içmişti. Serum filan verdiler kusmayı önleyici. Eve geldim tekrar kusma.

Ağlamışım. Eşim yanaklarımdan ısırarak severdi mesela, ama dişi ile değil. Acıtmazdı çok. Demişim bak böyle ısırılır diye, yüzünü ısırmışım. Salak salak şarkı söylemişim ağlayarak, kaydetmiş bir de onları.

Şu an halan midem kötü. Yiyemiyorum, istifare edesim geliyor. Böyle bir durum yaşayan var mı?
İstifare değil istifra. İstiğfar mı demek istediniz yoksa bilinç dışı valla doğrusunu unuttum🤣

İyi de rakı ilk içişte beş altı bardak içilebilen bir şey mi ki… ben bir bardağı bitirememiştim de. Ayrıca eşe rezil olmak da nedir , ne olmuş ki… ben mekanda rezil oldun sandım.

Back
X