İlk kez Tüp bebek için İstanbulda merkez önerisi

vahsikelebek_34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2025
30
7
1
31
İyi akşamlar hanımlar. Yaşım 32, adetlerim düzenli, hormonlarım normal ancak yumurtalıklarım polikistik görünümde. Eşimde ise sperm sayı,ileri hareket oranı oldukça düşük morfolojide de sıkıntı var. Ataşehir acıbademde Fırat Tülek hocayla görüstük polikistik olmanın tüp bebek tedavisinde avantaj bile oldugunu söyledi kendisinden pozitif elektrik aldık ancak Avrupa yakasında oturdugumuz için alternatif doktor arayışlarına da girdik.

Dr Fırat Tülek
Dr.Ercan Baştu (fulyada kendi klinigi var)
Fulya Bahçeci (Özkan Özdamar)
Şişli Memorial

Bu 4 doktor ve lavarotuvarları hakkında olumlu olumsuz bilgisi olan var mı acaba nereye baslayacaz kafamız çok karıştı fiyatlar hepsinde aşağı yukarı aynı gibi geldi.
 
şişli memorial kesinlikle, asla pişman olmayacağınız kapı
 
şişli memorial kesinlikle, asla pişman olmayacağınız kapı
Her görüşmede başka bir doktor görüyormuş sanırım burada. Bu tedavi devamlılıgı açısından sorun oluşturuyor mu? Şişlinin adını çok duyuyorum iyi olma sebebi lab kalitesi mi acaba? Siz şişlide mi tedavi görmüştünüz?
 
Merhaba. Bizde de morfoloji ve ileri hareket 0’dı. Ayrıca benim tüpüm tıkalıydı, 6 tane miyomum vardı ve sadece 2 yumurtam vardı amh düşüktü. Maslak Acıbadem Bülent Tıraş’da tedavi gördüm ilk seferimde hamileyim şuan. Başka merkez tecrübem yok hiç ama çok çok memnun kaldım size de gönülden tavsiye ederim. Bülent Tıraş’ı da araştırmanıza ekleyin bence
 
Randevu aldığınız zaman dr ismi belirtirseniz kimse sizi zorla başka dr’la görüştürmüyor ilk başladığımız dr’la bitirdik süreci , çok şükür. Her şey olarak iyi aklınıza gelebilecek .
 
Ben çoğunlukla kendi doktorumla görüştüm ama izin günleri oluyor hepsi 7/24 çalışamayacağı için. Arada farklı doktorlar da denk geldi ama dosyama hakimlerdi. Hiçbir sorun yaşamadım.
 
Kişiye özel tedavi yapmıyor çok gereksiz fazla ilaç kullandırıyor
Verdiği takviyeleri bende eşimde kullandık evet pahalılar ancak içeriklerini tek tek araştırdım gerçekten cok iyiler yumurta ve sperm kalitesini arttırma noktasında ben çok seviyorum Meryem hocayı mükemmel bir doktor gercekten

Rabbim inşallah tez vakitte sizede nasip eder Allahım tüm isteyenlere nasip etsin inşallah
 
Meryem hocanın ilgisi alakası çok iyi zaten ama para konusunda bizi çok yordu gereksiz bir tedavi uyguladı hisarda
 
Siz ne aşamadasınız şuan
 
Öncelikle hayırlı olsun inşallah karar vereceğiniz merkez ile her sey yolunda ilerler ve kısa sürede sağlıkla hamile kalırsınız. Benim Fulya Bahçeci (Özkan bey de) tedavim olumlu geçmemişti. 7 yumurtadan hiç embriyo elde edemedik, ki bizim sorunumuz sebepsiz infertilite. Uyguladığı protokol sanırım pek etkili olmadı ayrıca yeterince vakit de ayıramıyor, merkez çok yoğun.

Kesinlikle Şişli Memorial’i öneririm. Tümüyle memnun kaldım, laboratuvarları ve doktorlar (özellikle Yücel Şahin) çok iyiler. Daha önceki 2 denememde (ilki Maslak Acıbadem, ikincisi Fulya Bahçeci) döllenme sorunu yaşadık fakat Şişli Memorial’de toplanan tüm yumurtalar döllenmişti. Gereksiz fazla ilaç kullandırmıyorlar. Siz pcos olduğunuz için zaten dediğiniz gibi yumurta sayısı bakımından inşallah avantajlı olacaksınız kolaylıklar diliyorum bu süreçte
 
merhaba orda transfer ayrı ucretmi ödenenen buguk rakam ıcındemi
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…