- 2 Haziran 2025
- 30
- 7
- 1
- 31
- Konu Sahibi vahsikelebek_34
-
şişli memorial kesinlikle, asla pişman olmayacağınız kapıİyi akşamlar hanımlar. Yaşım 32, adetlerim düzenli, hormonlarım normal ancak yumurtalıklarım polikistik görünümde. Eşimde ise sperm sayı,ileri hareket oranı oldukça düşük morfolojide de sıkıntı var. Ataşehir acıbademde Fırat Tülek hocayla görüstük polikistik olmanın tüp bebek tedavisinde avantaj bile oldugunu söyledi kendisinden pozitif elektrik aldık ancak Avrupa yakasında oturdugumuz için alternatif doktor arayışlarına da girdik.
Dr Fırat Tülek
Dr.Ercan Baştu (fulyada kendi klinigi var)
Fulya Bahçeci (Özkan Özdamar)
Şişli Memorial
Bu 4 doktor ve lavarotuvarları hakkında olumlu olumsuz bilgisi olan var mı acaba nereye baslayacaz kafamız çok karıştı fiyatlar hepsinde aşağı yukarı aynı gibi geldi.
Her görüşmede başka bir doktor görüyormuş sanırım burada. Bu tedavi devamlılıgı açısından sorun oluşturuyor mu? Şişlinin adını çok duyuyorum iyi olma sebebi lab kalitesi mi acaba? Siz şişlide mi tedavi görmüştünüz?şişli memorial kesinlikle, asla pişman olmayacağınız kapı
Merhaba. Bizde de morfoloji ve ileri hareket 0’dı. Ayrıca benim tüpüm tıkalıydı, 6 tane miyomum vardı ve sadece 2 yumurtam vardı amh düşüktü. Maslak Acıbadem Bülent Tıraş’da tedavi gördüm ilk seferimde hamileyim şuan. Başka merkez tecrübem yok hiç ama çok çok memnun kaldım size de gönülden tavsiye ederim. Bülent Tıraş’ı da araştırmanıza ekleyin benceİyi akşamlar hanımlar. Yaşım 32, adetlerim düzenli, hormonlarım normal ancak yumurtalıklarım polikistik görünümde. Eşimde ise sperm sayı,ileri hareket oranı oldukça düşük morfolojide de sıkıntı var. Ataşehir acıbademde Fırat Tülek hocayla görüstük polikistik olmanın tüp bebek tedavisinde avantaj bile oldugunu söyledi kendisinden pozitif elektrik aldık ancak Avrupa yakasında oturdugumuz için alternatif doktor arayışlarına da girdik.
Dr Fırat Tülek
Şişli Memorial
Bu 4 doktor ve lavarotuvarları hakkında olumlu olumsuz bilgisi olan var mı acaba nereye baslayacaz kafamız çok karıştı fiyatlar hepsinde aşağı yukarı aynı gibi geldi.
Randevu aldığınız zaman dr ismi belirtirseniz kimse sizi zorla başka dr’la görüştürmüyor ilk başladığımız dr’la bitirdik süreci , çok şükür. Her şey olarak iyi aklınıza gelebilecekHer görüşmede başka bir doktor görüyormuş sanırım burada. Bu tedavi devamlılıgı açısından sorun oluşturuyor mu? Şişlinin adını çok duyuyorum iyi olma sebebi lab kalitesi mi acaba? Siz şişlide mi tedavi görmüştünüz?
Ben çoğunlukla kendi doktorumla görüştüm ama izin günleri oluyor hepsi 7/24 çalışamayacağı için. Arada farklı doktorlar da denk geldi ama dosyama hakimlerdi. Hiçbir sorun yaşamadım.Her görüşmede başka bir doktor görüyormuş sanırım burada. Bu tedavi devamlılıgı açısından sorun oluşturuyor mu? Şişlinin adını çok duyuyorum iyi olma sebebi lab kalitesi mi acaba? Siz şişlide mi tedavi görmüştünüz?
Ben dün kendisi ile ilk olacak ama toplamda 3. Tedavime onunla başladım. Sesi dahi güven veriyor. Umarım yanılmam.Pendık medıkal parkta şule yıldırım var tüp bebek doktoru ve ilk muayne ücretsiz çoğu kişi memnun istersen birde onunla görüş
Onda 3 negatif gördüm tavsiye etmiyorumMerhaba
Medicalpark göztepe hastaneyi prf dr Meryem Eken kesinlikle öneririm kendisi mükemmel bir doktor
Allahın izni ile tez vakitte evladınıza kavuşursunuz inşallah
Ne gibi eksi yönleri var sizce.Onda 3 negatif gördüm tavsiye etmiyorum
Kişiye özel tedavi yapmıyor çok gereksiz fazla ilaç kullandırıyorNe gibi eksi yönleri var sizce.
Verdiği takviyeleri bende eşimde kullandık evet pahalılar ancak içeriklerini tek tek araştırdım gerçekten cok iyiler yumurta ve sperm kalitesini arttırma noktasında ben çok seviyorum Meryem hocayı mükemmel bir doktor gercektenKişiye özel tedavi yapmıyor çok gereksiz fazla ilaç kullandırıyor
Meryem hocanın ilgisi alakası çok iyi zaten ama para konusunda bizi çok yordu gereksiz bir tedavi uyguladı hisardaVerdiği takviyeleri bende eşimde kullandık evet pahalılar ancak içeriklerini tek tek araştırdım gerçekten cok iyiler yumurta ve sperm kalitesini arttırma noktasında ben çok seviyorum Meryem hocayı mükemmel bir doktor gercekten
Rabbim inşallah tez vakitte sizede nasip eder Allahım tüm isteyenlere nasip etsin inşallah
Siz ne aşamadasınız şuanVerdiği takviyeleri bende eşimde kullandık evet pahalılar ancak içeriklerini tek tek araştırdım gerçekten cok iyiler yumurta ve sperm kalitesini arttırma noktasında ben çok seviyorum Meryem hocayı mükemmel bir doktor gercekten
Rabbim inşallah tez vakitte sizede nasip eder Allahım tüm isteyenlere nasip etsin inşallah
Öncelikle hayırlı olsun inşallah karar vereceğiniz merkez ile her sey yolunda ilerler ve kısa sürede sağlıkla hamile kalırsınız. Benim Fulya Bahçeci (Özkan bey de) tedavim olumlu geçmemişti. 7 yumurtadan hiç embriyo elde edemedik, ki bizim sorunumuz sebepsiz infertilite. Uyguladığı protokol sanırım pek etkili olmadı ayrıca yeterince vakit de ayıramıyor, merkez çok yoğun.İyi akşamlar hanımlar. Yaşım 32, adetlerim düzenli, hormonlarım normal ancak yumurtalıklarım polikistik görünümde. Eşimde ise sperm sayı,ileri hareket oranı oldukça düşük morfolojide de sıkıntı var. Ataşehir acıbademde Fırat Tülek hocayla görüstük polikistik olmanın tüp bebek tedavisinde avantaj bile oldugunu söyledi kendisinden pozitif elektrik aldık ancak Avrupa yakasında oturdugumuz için alternatif doktor arayışlarına da girdik.
Dr Fırat Tülek
Şişli Memorial
merhaba orda transfer ayrı ucretmi ödenenen buguk rakam ıcındemiMerhaba. Bizde de morfoloji ve ileri hareket 0’dı. Ayrıca benim tüpüm tıkalıydı, 6 tane miyomum vardı ve sadece 2 yumurtam vardı amh düşüktü. Maslak Acıbadem Bülent Tıraş’da tedavi gördüm ilk seferimde hamileyim şuan. Başka merkez tecrübem yok hiç ama çok çok memnun kaldım size de gönülden tavsiye ederim. Bülent Tıraş’ı da araştırmanıza ekleyin bence
Ayrıca bir transfer ücreti ödemedim. O rakamın içindeydimerhaba orda transfer ayrı ucretmi ödenenen buguk rakam ıcındemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?