ilk kez yaptırdığım hormon tahlillerim yorum lütfen...

Un Dahiliyeye yonlendirdi doktor 15 gün sonra bi daha test yapalim bu ilac metobalizmayi hizlandiriyor sende cok zayifsin kilo verdirir iyice dedi eğer yine ayni cikarsa ilaca baslayacak dedigin gibi adwtimin 21.gunu gidip progesterono baktirayim sağolasın Allah razi olsun canim hiç bilmiyordum böyle olduğunu

Anladım canım ilk kez yaptırdığın için ikinciyi istiyor 2 testi karşılaştırıp tedavi uygulayacak sanırım
evet mutlaka 21 gün baktır.

Prolaktin hormonu sabah 9 10 arasında bakılmalı diğer saatler de yanlış çıkar dedi doktor .

Cinsel ilişki yasak yorgun olmamalısın mutlaka hastaneye gidince 10 dk kadar dinlen stres korku yorgunluk prolaktin değerini yüksek çıkartıyor.

Lh fsh den yine yüksek çıkarsa detaylı bilgi iste doktorundan

Tsh yi de ihmal etme 2, testinden sonra

[QUOTE="ahsen su, post: 42339541, member: 695çm canım ilk kez yaptırdığın için ikinciyi istiyor 2 testi karşılaştırıp tedavi uygulayacak sanırım
evet mutlaka 21 gün baktır.

Prolaktin hormonu sabah 9 10 arasında bakılmalı diğer saatler de yanlış çıkar dedi doktor .

Cinsel ilişki yasak yorgun olmamalısın mutlaka hastaneye gidince 10 dk kadar dinlen stres korku yorgunluk prolaktin değerini yüksek çıkartıyor.

L fsh den yine yüksek çıkarsa detaylı bilgi iste doktorundan

Tsh yi de ihmal etme 2, testinden sonra[/QUOTE]
Tamam canim dediklerinin hepsini uygulamaya calisacagim sana ne ilaci verdi tsh icin doktor

Tamam canim dediklerinin hepsini uygulamaya calisacagim sana ne ilaci verdi tsh icin doktor[/QUOTE]

Antitiroglobulin ANTİ TPO testlerini istedi.
Euthyrox 25 mg yazdı yeterli olur çok yüksek değil dedi bende çok yorgunluk ve unutkanlık başlamıştı.

Benim sikayetim yoktu çocuk için test yaptirmaya gittiğimde öğrendim rabbim tez zamanda şifa versin insallah ikimizede herkesede

Benim sikayetim yoktu çocuk için test yaptirmaya gittiğimde öğrendim rabbim tez zamanda şifa versin insallah ikimizede herkesede

Bende gittiğimde tsh nin yüksek olduğunu öğrendim doktora sordum bu değerler söylediklerini yapar dedi bende 2,5 yıldır hamile kalamıyorum aynen rabbim hayırlı zaman da nasip eder inşallah hepimize

Evet canım troid saç dökülmesi yapıyor zaten şimdi baktım değer anti tpo değerim çok yüksek çıkmış benimde
canım benim onlar normal çıktı doktor onlara bakmıştı ultrason filan baktı onlarda normal çıktı onun için bir daha tahlil yapalım belki labratuvarda sorun olmuş olabilir dedi inşallah seninde normale döner değerlerin ben hayıt tohumu iyi geldiğini duydum yarın başlamayı düşünüyorum nasipse.bide testere dişli aslan pençesi kürü iyi geliyormuş tshı düşürmek için

DENEDİM AMA İÇEMEDİM

hayıt tohumu çok acıymış galiba ağzına önce bir kaşık bal alıp öyle içenler varmış
Testere dişli aslan pençesi aldım çamur gibi içemedim ben ağır geldi . sen anti tpo yaptırdıysan benim o yüksek çıkmış ne anlama geliyor genel cerrahiden randevu aldım bakar dimi

genel cerrahi değilde endrokrin bölümüne randevu alsan daha iyi değil mi canım baktım da onun daha çok ilgi alanına giriyor bu konu

Testere dişli aslan pençesi aldım çamur gibi içemedim ben ağır geldi . sen anti tpo yaptırdıysan benim o yüksek çıkmış ne anlama geliyor genel cerrahiden randevu aldım bakar dimi
canım bide internette haşhimoto hastalığında yükselir bu değer diyor bi araştır istersen

canım yoktur belki öyle bişey bu hormonlara belli olmuyor ki piskolojimiz bile etkiliyor doktor öyle dedi

fsh : 6,26 Prolaktin : 13,14 Progesteron : 0,3 Tsh 0.68 E2 : 33 AMH 0,49 kızlar sonucum nasıl bılen varsa degerlendırebılırmı BENDE İLK OLARAK AŞILAMA YAPILACAK SIZCE BU DEGERLERLE OLURMU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…