Dahiliyeye yonlendirdi doktor 15 gün sonra bi daha test yapalim bu ilac metobalizmayi hizlandiriyor sende cok zayifsin kilo verdirir iyice dedi eğer yine ayni cikarsa ilaca baslayacak dedigin gibi adwtimin 21.gunu gidip progesterono baktirayim sağolasın Allah razi olsun canim hiç bilmiyordum böyle olduğunuBu doktorları çözemiyor insan neden söylemezler acaba canım sen progesterona reglinin 21 günü tekrar baktır .
Tsh yi doktora sor hamile kalmak için 2 ve 2,5 civarında olmalı seni dahiliye ye yönlendirip ilaç verir.
Un
Dahiliyeye yonlendirdi doktor 15 gün sonra bi daha test yapalim bu ilac metobalizmayi hizlandiriyor sende cok zayifsin kilo verdirir iyice dedi eğer yine ayni cikarsa ilaca baslayacak dedigin gibi adwtimin 21.gunu gidip progesterono baktirayim sağolasın Allah razi olsun canim hiç bilmiyordum böyle olduğunu
Tamam canim dediklerinin hepsini uygulamaya calisacagim sana ne ilaci verdi tsh icin doktor[/QUOTE][QUOTE="ahsen su, post: 42339541, member: 695çm canım ilk kez yaptırdığın için ikinciyi istiyor 2 testi karşılaştırıp tedavi uygulayacak sanırım
evet mutlaka 21 gün baktır.
Prolaktin hormonu sabah 9 10 arasında bakılmalı diğer saatler de yanlış çıkar dedi doktor .
Cinsel ilişki yasak yorgun olmamalısın mutlaka hastaneye gidince 10 dk kadar dinlen stres korku yorgunluk prolaktin değerini yüksek çıkartıyor.
L fsh den yine yüksek çıkarsa detaylı bilgi iste doktorundan
Tsh yi de ihmal etme 2, testinden sonra
Benim sikayetim yoktu çocuk için test yaptirmaya gittiğimde öğrendim rabbim tez zamanda şifa versin insallah ikimizede herkesedeTamam canim dediklerinin hepsini uygulamaya calisacagim sana ne ilaci verdi tsh
Antitiroglobulin ANTİ TPO testlerini istedi.
Euthyrox5 mg yazdı yeterli olur çok yüksek değil dedi bende çok yorgunluk ve unutkanlık başlamıştı.
Benim sikayetim yoktu çocuk için test yaptirmaya gittiğimde öğrendim rabbim tez zamanda şifa versin insallah ikimizede herkesede
Evet canım troid saç dökülmesi yapıyor zaten şimdi baktım değer anti tpo değerim çok yüksek çıkmış benimdeinşallah canım.saç dökülmesi filan var acaba o yapabilir mi ki
canım benim onlar normal çıktı doktor onlara bakmıştı ultrason filan baktı onlarda normal çıktı onun için bir daha tahlil yapalım belki labratuvarda sorun olmuş olabilir dedi inşallah seninde normale döner değerlerin ben hayıt tohumu iyi geldiğini duydum yarın başlamayı düşünüyorum nasipse.bide testere dişli aslan pençesi kürü iyi geliyormuş tshı düşürmek içinEvet canım troid saç dökülmesi yapıyor zaten şimdi baktım değer anti tpo değerim çok yüksek çıkmış benimde
DENEDİM AMA İÇEMEDİMcanım benim onlar normal çıktı doktor onlara bakmıştı ultrason filan baktı onlarda normal çıktı onun için bir daha tahlil yapalım belki labratuvarda sorun olmuş olabilir dedi inşallah seninde normale döner değerlerin ben hayıt tohumu iyi geldiğini duydum yarın başlamayı düşünüyorum nasipse.bide testere dişli aslan pençesi kürü iyi geliyormuş tshı düşürmek için
hayıt tohumu çok acıymış galiba ağzına önce bir kaşık bal alıp öyle içenler varmışDENEDİM AMA İÇEMEDİM
Testere dişli aslan pençesi aldım çamur gibi içemedim ben ağır geldi . sen anti tpo yaptırdıysan benim o yüksek çıkmış ne anlama geliyor genel cerrahiden randevu aldım bakar dimihayıt tohumu çok acıymış galiba ağzına önce bir kaşık bal alıp öyle içenler varmış
canım bide internette haşhimoto hastalığında yükselir bu değer diyor bi araştır istersenTestere dişli aslan pençesi aldım çamur gibi içemedim ben ağır geldi . sen anti tpo yaptırdıysan benim o yüksek çıkmış ne anlama geliyor genel cerrahiden randevu aldım bakar dimi
Zaten bir haşimato hastalığım eksikti oda geldi tam olducanım bide internette haşhimoto hastalığında yükselir bu değer diyor bi araştır istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?