- 17 Kasım 2014
- 1.665
- 1.021
- 158
- Konu Sahibi acembuselik
yılbaşında 10 dan geriye bile saymayan bir ailede büyüdüm. bizimkilere saçma gelir böyle şeyler. şimdi 2.5 aylık evliyim ve ilk yılbaşımız bugün! hayatımda doğum günüm bile tek bir pastayla kutlandı o yüzden parti yılbaşı hazırlığı nasıl yapılıyor bilmiyorum. iki kişilik bir yılbaşı hazırlığında neler yapılır. dün geceden beri kara kara düşünüyorum. eşime hediye alamadım daha öncede almamıştım birlikte hiç yılbaşı kutlamadığımız için. parasal durumlardan dolayı bi şey almak istemiyorum.
sizce düğün resimlerinden bi takvim yapsam nasıl olur beğenir mi? iki senedir hep el emeğimle yaptığım şeyleri hediye ettim atkı falan o yüzden örecek bişi de kalmadı .... bir de iki kişilik kutlamada evi süslemem mi gerekir yarın sabahta komşularım hayırlı olsuna gelecek sorun değil tüm gece gerekirse temizlik yaparım yeterki güzel bir yılbaşı geçirelim de :) nasıl bi sofra kurulmalı.....
sizce düğün resimlerinden bi takvim yapsam nasıl olur beğenir mi? iki senedir hep el emeğimle yaptığım şeyleri hediye ettim atkı falan o yüzden örecek bişi de kalmadı .... bir de iki kişilik kutlamada evi süslemem mi gerekir yarın sabahta komşularım hayırlı olsuna gelecek sorun değil tüm gece gerekirse temizlik yaparım yeterki güzel bir yılbaşı geçirelim de :) nasıl bi sofra kurulmalı.....