ilk kez yılbaşı hazırlığı yapıyorum yardım !

acembuselik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2014
1.665
1.021
158
yılbaşında 10 dan geriye bile saymayan bir ailede büyüdüm. bizimkilere saçma gelir böyle şeyler. şimdi 2.5 aylık evliyim ve ilk yılbaşımız bugün! hayatımda doğum günüm bile tek bir pastayla kutlandı o yüzden parti yılbaşı hazırlığı nasıl yapılıyor bilmiyorum. iki kişilik bir yılbaşı hazırlığında neler yapılır. dün geceden beri kara kara düşünüyorum. eşime hediye alamadım daha öncede almamıştım birlikte hiç yılbaşı kutlamadığımız için. parasal durumlardan dolayı bi şey almak istemiyorum.

sizce düğün resimlerinden bi takvim yapsam nasıl olur beğenir mi? iki senedir hep el emeğimle yaptığım şeyleri hediye ettim atkı falan o yüzden örecek bişi de kalmadı .... bir de iki kişilik kutlamada evi süslemem mi gerekir yarın sabahta komşularım hayırlı olsuna gelecek sorun değil tüm gece gerekirse temizlik yaparım yeterki güzel bir yılbaşı geçirelim de :) nasıl bi sofra kurulmalı.....

Hediyeyi düşünme bence.. erkekler çok takılmaz zaten böyle şeye... (zaman kısıtlı)
Sen iki üç çeşit bişeyler yap.. zaten ne yeniyor ki.
Güzel giyin güler yüzle.. 2 kişisiniz sevdiğiniz 2 çeşit bişey yap
Dans edin müzik ayarla.. komşularda gelecek zamanı bulmuşlar..
Yarın geç kalkardınız belki.. komşuları iptal edin

Kasmayin bu kadar... Güzel bi yemek hazirlayin, özel bi sofra kurun madem basbasasiniz, güzelde bi pasta yapin... Gerisi cerez meyve... Hediye bence illa gerekli degil, ki biraz gec kalmisiniz zaten bu saatten sonra hediyeye... Böyle güzel romantik yeni yila girersiniz... Ev süslemede zevk isi ama gerekmez yani...

kestaneli pilav ,yanına tavuk. bir kaç meze,rus salatası,humus,patlıcan salatası. portakallı kereviz. tatlıda kabak tatlısı olabilir. kuruyemiş. içecek. salata yeşillikli. yeter

Becerebiliyorsan hindiye giriş, altından kalkamam diyorsan da fırında lezzetli bir tavuk hazırla, salata falan, alkol kullanıyorsanız bir şişe şarap yeterli olacaktır.
Benim küçük plastik bi ağacım var onu üç beş topla kağıtla süsleyip, etrafa da bol bol mum yakıp oturuyorum.
Benim hazırlığım böyle yani en azından.

bizimkilerede sacma gelir böyle seyler , bazen kuzenim veya yengem davet eder tum sulale orda toplaniriz ama ozel bisi yapmayiz yani yaptigimiz tek sey yemek yemek , davet etmezsede evde otururuz hic bisi olmamis gibi hayatimiza devam ederiz hatta bu aksam biyere davetlimiyiz degilmiyiz onu bile bilmiyorum aksam ogreniriz

mutlu yillar bu arada

Eğer yemek yapmadıysan süzme mercimek çorbası,fırında tavuk _patates,pirinç pilavı salata 1 çeşit zeytinyağlı bir menü hazırlayabilirsin hem çeşit olur hem de azar azar yaparsın,gerisi yaş pasta,çerez,çekirdek,meyve tabağı patlamış Mısır,kestane gibi şeyler olur.

hindiye girişsem giriştiğimle kalırım tavuk budunu bile pişiremiyorum daha doğru düzgün en iyisi fırında tavuk çok teşekkür ederim

Benim tam 12 de eşimle öpüşmek dışında extra bir durumum yok Diğer günlerle aynı yani,tatlı yapmıştım dün,cips kola,kuruyemiş filan da var. Onlar zaten normalde de oluyor

ilk taşındığım zamanlarda 3 kere kapıyı çalmışlar açmamışım duymadım mı evde mi değildim bilmiyorum. adım kapı açmayana çıktı kabul etmesem iyice kötü komşu olacaktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…