Ilk klomen kullanımında tutmayanlar kacıncı klomende tuttu acaba

bende klomen bugün başladım umarım cevap gelir bende süreci merak ediyorum doktorum pek açıklama yapmadı. 1 yıl oldu evleneli hiç korunmadık . Eşimin sperm sayısı düşük. Oda ilaç içiyor bende sıkıntı yok ama doktor bu ilacı verdi.

Merhaba,
Ben pcos hastası olduğum ve korunmayı biraktigimda 33 yaşımda olduğum icin hemen 3. ayımda klomene baslamistim (temmuz 2018). İlk ay hamile kalamadım. İkinci ay rahim filmi cektirdim ve ayni zamanda klomem kullandim, hic catlatma iğnesi yapilmadi ve o ay hamile kaldım (agustos 2018)
Kalp atışı olmadığı için 8. haftada kürtaj oldum. (Ekim 2018)

Kürtajdan sonra yeniden denedik ama yine hamile kalamadım. Bugün yeniden klomene başlayacağım. Umarım hemen faydasını görebilirim.

Yeniden aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum. Allah isteyen herkese sağlıklı evlatlar versin.

Merhaba,
Ben pcos hastası olduğum ve korunmayı biraktigimda 33 yaşımda olduğum icin hemen 3. ayımda klomene baslamistim (temmuz 2018). İlk ay hamile kalamadım. İkinci ay rahim filmi cektirdim ve ayni zamanda klomem kullandim, hic catlatma iğnesi yapilmadi ve o ay hamile kaldım (agustos 2018)
Kalp atışı olmadığı için 8. haftada kürtaj oldum. (Ekim 2018)

Kürtajdan sonra yeniden denedik ama yine hamile kalamadım. Bugün yeniden klomene başlayacağım. Umarım hemen faydasını görebilirim.

Yeniden aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum. Allah isteyen herkese sağlıklı evlatlar versin.
Allah hayırlısıyla nasip etsin. Ayni yaştayız. Klomen kullandıktan sonra ben bir daha doktora gitmedim . Eşimin tahlilleri sıkıntısız çıktı çok şükür bu ay tekrar deniyoruz ama klomen kullanmadım. Eşimin doktoru bekleyin dedi. Rahim filmi çektirmeye neden karar verdiniz acaba?

Allah hayırlısıyla nasip etsin. Ayni yaştayız. Klomen kullandıktan sonra ben bir daha doktora gitmedim . Eşimin tahlilleri sıkıntısız çıktı çok şükür bu ay tekrar deniyoruz ama klomen kullanmadım. Eşimin doktoru bekleyin dedi. Rahim filmi çektirmeye neden karar verdiniz acaba?

Tüplerle ilgili bir sıkıntı olup olmadığını zaman kaybetmeden bilmek ve yola emin bir şekilde devam edebilmek için istedi doktorumuz. Film çekilirken de tüplerimden birinden ilaç geçişi olmadı, çekim sırasında katater yardımı ile tüpün giriş noktasına ulaşıp tekrar sıvı gönderdiler ve tüpten sıvı geçişi oldu. Bazen tüplerde mukus vb nedenlerden dolayı böyle basit bir müdahale ile açılabilecek tıkanıklar olabiliyormuş.

Ben şuan 2inci kez klomen kullanıp catlatma iğnesi vuruldum. Şuan 14. Günüm bekliyorum

Back
X