İlk konuşma.. yardım edin lütfen

harika demişsin canım keşke diyebilseydim bnde peki diyebildim sadece😞

Ya üzülmeyin lütfen. O hoduk belki kırıcı birşey söylemek için söylememistir ama bir kızla nasil konuşması gerektiğini bilmiyor o kesin. En kotu Tatlı sempatik bir kızsın bence falan deseydi bari ortalama güzellik nedir?
Sonrada davranislrin iyi ama demek bir de uzerine ağzına bal çalar gibi ?
Evet herkes biliyor victorias secret mankeni olmadığını ama yinede yeni bir heyecanla konuşmaya başladığın bir erkekten böyle duymak bir çok kadını kırar. Daha en başından sizi kırmış. Bence konuşmayı uzatmayın bosverin madem bu kadar üzüldunüz.

Merhaba arkadaşlar yeni konuşmaya başladım biri var bi kaç yıldır aynı ortamdayız ama ilk kez konuşuyoruz bana beni anlatır mıısın dedim ortalama bi güzelliktesin ama duruşun tavrın güzelliğini daha çok öne çıkarıyo dedi ben kendimi çok kötü hissettim dedikleri bana çok kaba geld ben mi abartıyorum acabai sizce de öyle mi bundan sonra Nasıl davranmalıyım bilmiyorum
Sizi çok güzel bulmak zorunda değil ki ortalama bir güzelliğiniz varken size aşırı aşık olabilir bu bir kısats değil lğtfen arkadaşlar çok güzel olabilmrk için herkesin güzel demesi gerekir size önemli olan size aşık olduktan sonra sadece sizi güzel bulması ki bu ilk konuşmalarınız daha
Eşim hep bana sunu der çok güzel değilsin benim için en güzelisin. Ki bakarım bir top modellere çok güzellerdir ben onlar gibi değilim 170 boyunda 50 kilo fıstık gibi değiliz yani

Adam tuzağa düşmüş aklında ne varsa demiş:KK48:Bir adriana lima değilsinin kibar versiyonu.cevabını kaldıramayacağınız şeyler sormayın.adam hiç tipim değilsin de diyebilirdi.daha yeni tanışmışsınız dış görünüşünüz ön plandadır onun için insan sevdikçe tipide daha güzel gelmeye başlar,daha önce bende eski sevgilime bir soru sormuştum beklemediğim cevabı alıncada dumur olmuştum ondan sonra artık önce düşünüyorum bu sorunun cevabını duymak istiyor muyum diye.

Niye kirildiniz ya alınmayın geçin neticeye bakın size ilk dk dan dünyalar güzelisiniz şöyle boyle dese yalan atsa daha mi iyi ? Yani ego tatmini için sorduysaniz kötü olmus, ki duruşunuzu beğendiğini söylemiş adam ben buda güzel bisey bence . Ben alinmazdim

İlk kez konustugun birine beni anlat demen ne kadar saçma ya? Aylarca tanışıyor olsan bile o ne saçma bir soru. Özgüvensiz, kendini övmeyi bekleyen kızlar gibi.

Ya üzülmeyin lütfen. O hoduk belki kırıcı birşey söylemek için söylememistir ama bir kızla nasil konuşması gerektiğini bilmiyor o kesin. En kotu Tatlı sempatik bir kızsın bence falan deseydi bari ortalama güzellik nedir?
Evet herkes biliyor victorias secret mankeni olmadığını ama yinede yeni bir heyecanla konuşmaya başladığın bir erkekten böyle duymak bir çok kadını kırar. Daha en başından sizi kırmış. Bence konuşmayı uzatmayın bosverin madem bu kadar üzüldunüz.
haklısınız kendisi yakışıklı bile sayılmaz bana neler diyo bi de utanmadan günaydın yazıyo

Sizi çok güzel bulmak zorunda değil ki ortalama bir güzelliğiniz varken size aşırı aşık olabilir bu bir kısats değil lğtfen arkadaşlar çok güzel olabilmrk için herkesin güzel demesi gerekir size önemli olan size aşık olduktan sonra sadece sizi güzel bulması ki bu ilk konuşmalarınız daha
Eşim hep bana sunu der çok güzel değilsin benim için en güzelisin. Ki bakarım bir top modellere çok güzellerdir ben onlar gibi değilim 170 boyunda 50 kilo fıstık gibi değiliz yani
👍

Back
X