Kaba saba biri olduğuna mı üzüleyim yada beni yeterince beğenmediğine mi üzülsem bilemedimYa aranizda yeni konuşmaya başlamissiniz
Cok hisli konuşamamiş direk söylemiş.
Sizde ozguvenli durun kiviri![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaba saba biri olduğuna mı üzüleyim yada beni yeterince beğenmediğine mi üzülsem bilemedimYa aranizda yeni konuşmaya başlamissiniz
Cok hisli konuşamamiş direk söylemiş.
Sizde ozguvenli durun kiviri![]()
Çok iyi yaErkekler görsel, kadınlar işitseldir.
Şimdi yaradılışlarını masaya yatırmayacağız ama, bir erkek herhangi bir kadına Allah aşkına görüntüsünden öte yaklaşabilir mi?
Güzellik görecedir tamam ama, ona göre belirli bir standarttasınız ki yaklaşmış, bakmış ki tavırlarınız bunu yüceltmiş.
Aslında iyi bir şey söylüyor ama ortalama güzellikte olmak canınızı sıkan.
Bence sevinmelisiniz, tavrınıza daha çok hayran ve açık olarak ifade edecek kdar dürüst diye/
çok şükür kendimin farkındayım neyim ya ne değilim çok iyi biliyorum onun patavatsızca konuşması canımı sıktı çok hassas biriyim kaldıramıyorumÇok iyi ya“ Aslında iyi bir şey söylüyor ama ortalama güzellikte olmak canınızı sıkan.” Harika tespit ..... kadınların çoğu “hayatımda gördüğüm en güzel kadınsın”ı duymak istiyor hala bu yüzyılda..... o yüzden de bir sürü mutsuz evlilik var ortada .... biraz gerçekçi olalım ... zaten burda 40000 kişiysek 35000 imiz ortalamayızdır çan eğrisi diye birsey var .... ben ortalamayım , eşimle de su hatun güzel bu hatun güzel deriz flört halindeyken de yapardık (bir sınırı var tabi
)
İyi bir cevap değil haklısın bana göre içine sinmediyse konuşmayı bırakırsın canım
evdt bırakıcam çok zoruma gitti ben mi abartıyorum diyordum ama öyle değilmiş anladımİyi bir cevap değil haklısın bana göre içine sinmediyse konuşmayı bırakırsın canım
Karşınızda ki biraz saçmalamış ama bu kadar dert etmeyin dert ettikçe daha fazla üstünüze gelir başka biri de bunu diyebilir yine üzülürsünüz o yüzden bence insanların sizi güzel bulup bulmamasını umursamayınçok şükür kendimin farkındayım neyim ya ne değilim çok iyi biliyorum onun patavatsızca konuşması canımı sıktı çok hassas biriyim kaldıramıyorum
Güzelsin demesini beklemedim keşke güzellikle ilgilitdk kelime etmeseydiErkeklerden çok incelik beklemek bence hata düz mantık çoğu
Yaşayınca bir erkekle alışıyorsun korkmaGüzelsin demesini beklemedim keşke güzellikle ilgilitdk kelime etmeseydi
çok teşekkür ederim haklısınız ama çok umut ediyordum olabilir diyordum şimdi hayal kırıklığı yaşıyorum zor gerçektenKarşınızda ki biraz saçmalamış ama bu kadar dert etmeyin dert ettikçe daha fazla üstünüze gelir başka biri de bunu diyebilir yine üzülürsünüz o yüzden bence insanların sizi güzel bulup bulmamasını umursamayın
Canım 2 yıldır aynı sınıftayız ilk o sordu sonrada ben sorayım dedim ama haklısjn ksşke sormasaydımIlkkez konustugun bırıne beni bana anlat demek nedir allasen.
O kim ki seni sana anlatacak
Karsi tarafı yok yere yuceltıp, kendını asagı cekmektır bu.
Su saatten sonra asla yuz verme. Konusmak ıcın adım atma. Adım atarsa soguk sekılde cevapla veya cevaplama.Canım 2 yıldır aynı sınıftayız ilk o sordu sonrada ben sorayım dedim ama haklısjn ksşke sormasaydım
Anlıyorum ama gerçekten normal değil insan yeni konuşmaya başladığı birine böyle söylemez zaten gerçekten seviyorsa ve bunları başka şeyler düşünerek söylediyse sizi döndürmek için söyler hayırlısı olsunçok teşekkür ederim haklısınız ama çok umut ediyordum olabilir diyordum şimdi hayal kırıklığı yaşıyorum zor gerçekten
bi de benimle gelecek konuşuyordu insan gelecek düşündüğüyle böyle mi konuşur? O kadar kırıldım kiSu saatten sonra asla yuz verme. Konusmak ıcın adım atma. Adım atarsa soguk sekılde cevapla veya cevaplama.
İşin ilginç tarafı da var aslında çevremdeki herkes beni güzel bulup benim onda ne bulduğumu sorup durdulsr ama adam beni beğenmemiş yeterince oysa yazanda oydu anlam veremedimAnlıyorum ama gerçekten normal değil insan yeni konuşmaya başladığı birine böyle söylemez zaten gerçekten seviyorsa ve bunları başka şeyler düşünerek söylediyse sizi döndürmek için söyler hayırlısı olsun
Bu ilk konuşma degil miydibi de benimle gelecek konuşuyordu insan gelecek düşündüğüyle böyle mi konuşur? O kadar kırıldım ki
seni çok gözlemledim şöyle iyisin filan diyorduBu ilk konuşma degil miydinasıl gelecek konuşuyordu anlamadım?
![]()
Belki de şımarıcağınızı düşündü ilk okuduğumda da böyle olabileceğini düşünmüştümİşin ilginç tarafı da var aslında çevremdeki herkes beni güzel bulup benim onda ne bulduğumu sorup durdulsr ama adam beni beğenmemiş yeterince oysa yazanda oydu anlam veremedim