İlk konuşma.. yardım edin lütfen

Şimdi buna kırıldığını ona söylesen yalan mı söyleseydim gördüğümü söyledim der. Şimdiden bu kadar açık sözlüyse evlendikten sonrasını düşünmek istemiyorum 😊 Yani yine şans ver konuş ama öküzlük var belli etmis kendini

Erkekler görsel, kadınlar işitseldir.
Şimdi yaradılışlarını masaya yatırmayacağız ama, bir erkek herhangi bir kadına Allah aşkına görüntüsünden öte yaklaşabilir mi?

Güzellik görecedir tamam ama, ona göre belirli bir standarttasınız ki yaklaşmış, bakmış ki tavırlarınız bunu yüceltmiş.
Aslında iyi bir şey söylüyor ama ortalama güzellikte olmak canınızı sıkan.
Bence sevinmelisiniz, tavrınıza daha çok hayran ve açık olarak ifade edecek kdar dürüst diye/
Hayır patvatsız buldum o canımı sıktı hassas ince fikirli olmasını dilerdim

Hadi dısardan bakınca nasıl görünüyorum ters biri yada sıcakkanlı biri gibimi duruyorum desen neyse🤣

Ben olsam ben de bu ne be derdim yani kırılırdım
Kim kendini sevdirmek istediği hoşlandığı kadına böyle bir şey der??
ben olsam asla görüşmem. Siz soğumadınız mı gerçekten devam etmek istiyor musunuz?

Ben olsam ben de bu ne be derdim yani kırılırdım
Kim kendini sevdirmek istediği hoşlandığı kadına böyle bir şey der??
ben olsam asla görüşmem. Siz soğumadınız mı gerçekten devam etmek istiyor musunuz?
çok soğudum çok kırıldım ama acaba abartıyor muyum bilemedim size danışmak istedim çünkü fevri davranan biriyim

Peki zamana mı bırakmalıyım yoksa konulmayı kesmeli miyim? Kafam çok karışık

Valla konu sahibesi sen bilirsin.
Ben sogudum konusmam dersen konusma.
Ama dersen ki ben buna ayiliyorum bayiliyorum askindan oluyorum bir kere boyle dedi diye cok takmam o zaman git gorus.
Sen kalbindan ne geciyorsa onu yap.

biraz tanıyın bence bir şey kaybetmezsiniz. çok kötü bir şey dememiş ama demese de olurmuş yani erkekler bazen yapıyor öyle. ilerideki hareketlerine göre şekillenir fikriniz

Ya aranizda yeni konuşmaya başlamissiniz
Cok hisli konuşamamiş direk söylemiş.
Sizde ozguvenli durun kiviri😜

Back
X