Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır patvatsız buldum o canımı sıktı hassas ince fikirli olmasını dilerdimErkekler görsel, kadınlar işitseldir.
Şimdi yaradılışlarını masaya yatırmayacağız ama, bir erkek herhangi bir kadına Allah aşkına görüntüsünden öte yaklaşabilir mi?
Güzellik görecedir tamam ama, ona göre belirli bir standarttasınız ki yaklaşmış, bakmış ki tavırlarınız bunu yüceltmiş.
Aslında iyi bir şey söylüyor ama ortalama güzellikte olmak canınızı sıkan.
Bence sevinmelisiniz, tavrınıza daha çok hayran ve açık olarak ifade edecek kdar dürüst diye/
Evet aynen böyle sordum o tipide girdiHadi dısardan bakınca nasıl görünüyorum ters biri yada sıcakkanlı biri gibimi duruyorum desen neyse![]()
Bana beni anlatırmısın seklinde yazmıssın ama konu baslıgındaEvet aynen böyle sordum o tipide girdi
çok soğudum çok kırıldım ama acaba abartıyor muyum bilemedim size danışmak istedim çünkü fevri davranan biriyimBen olsam ben de bu ne be derdim yani kırılırdım
Kim kendini sevdirmek istediği hoşlandığı kadına böyle bir şey der??
ben olsam asla görüşmem. Siz soğumadınız mı gerçekten devam etmek istiyor musunuz?
Yalan söylemesindense patavatsız olmasını yeğelerim.Hayır patvatsız buldum o canımı sıktı hassas ince fikirli olmasını dilerdim
Açmadım canım yanlış olmuş 2 yıldır aynı ortamdayızBana beni anlatırmısın seklinde yazmıssın ama konu baslıgında![]()
evet ama insan yeni konuşmaya başladığı birine bunu der mi?Yalan söylemesindense patavatsız olmasını yeğelerim.
Hem yalancı hem de patavatsız türleri kol gezerken hem de...
çok soğudum çok kırıldım ama acaba abartıyor muyum bilemedim size danışmak istedim çünkü fevri davranan biriyim
Peki zamana mı bırakmalıyım yoksa konulmayı kesmeli miyim? Kafam çok karışıkBen olsam sogurdum hic abartacak bir sey goremedim
Peki zamana mı bırakmalıyım yoksa konulmayı kesmeli miyim? Kafam çok karışık
Çok güzelsin demesine gerek yoktu sadece güzelsin diyebilirdi ortalamaya ne gerek var kaba biri olduğunu gördüm bu canımı sıktı arkadaşımNe desin yahu çok güzelsin mi desin ortalama bir güzellik de gayet idealdir yani.
İlk o sordu canım ama keşke ben sormasaydık bin pişman oldum artık imde konuşma isteği kalmadıNiye öyle bir soru sordunuz ki çok gereksiz