ilk korunmasız ilişkiden hamile kalınır mı?

nevall33

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2025
8
4
1
28
merhabalar, geçen aylarda yine konu açmıştım o zaman korunuyorduk adetim gecikince ben psikolojik olarak gebelik belirtisi gördüm sanırım. Her neyse :)
10 aydır evliyim ve ilk defa bu ay korunmasız ilişki yaşadık, adetim 8 haziranda bitti 9 haziranda bitti. yumurtalama günümden önce de sonra da yumurtlama günümde de ilişkiye girdik ama ben ilişkiden itibaren kasık ağrısı yaşamaya başladım. adetime şuan 1 hafta kadar var belirtilerim şu şekilde; sağ göğsümden koltuk altıma uzayan ağrı var ama tuhaf ki sol göğsümde yok, eğilip kalkarken kasık batmalarım ağrılarım oluyor, bel ağrım çok fazla var, ara ara baş dönmelerim var ama bence bu sıcak havalardandır diye düşünüyorum. karnımda ve özellikler alt karnımda sancılarım/ağrılarım çok oluyor. erken gebelik belirtileri olabilir mi bunlar? test yapsam çıkmaz sanırım. Yardımcı olursanız sevinirim

İlişkiden sonra on gün geçtiyse erken gebelik testi yapılabilir, ilkten mi olur çoktan mi bilemem ama vaktiyse olur, ben bir kez taşan prezervatiften hamile kaldım, vakti saatiymis sanırım

olacağı varsa demek ki ahaha hangi ilişkide tutmuştur diye hesap edemiyorum ondan karar veremedim yapsam mı diye

Şöyle diyim 10 ay boyunca yumurtlama döneminde üst üste ilişkiler mi denemedim vitaminler mi denemedim… Her ay belki 9-10 kez ilişki yaşıyorduk olmuyordu geçen ay 1 kez yaşadım artık sıkılmıştım.. Ve hamileyim

o zaman tamamen akışa bırakıyorum regl günümü bekliyorum hayırlı olsun bu arada :) belirtileriniz nelerdi ne zaman öğrendiniz

İhtimal dahilinde tabi ki ama çok da takılmamak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…