Evet ilk kürtaj dan sonra 3 ay sonra oldu tekrar düşük yaptım 6 ay ara veridm tekrar düşük yaptım 1 yıl ara verdim tekrar düşük yaptım 1 yıl ara verdim şükür eni sonunda olduİlk kurtajdan sonra hamile kaldiniz yani öyle mi
Amin ins canımİnşallah Rabb'im her kadının kucağını bos birakmasin isteyen herkese nasip etsin
Bu düşükler kurtajdan mi kaynaklı pekiEvet ilk kürtaj dan sonra 3 ay sonra oldu tekrar düşük yaptım 6 ay ara veridm tekrar düşük yaptım 1 yıl ara verdim tekrar düşük yaptım 1 yıl ara verdim şükür eni sonunda oldu
Öyle birşey yok. Sağlıklı koşullarda yapıldıysa tekrar gebe kalırsın.Nasıl yani ? İlk kürtajım mecburi oldu isteğim disinda oldu çok isterdim doğurmayi ama mecbur aldirdim ikincisi zor mu peki hic mi kalamam
Hayır her muaneti oldum test yaptım eşim de yaptı temizdi sanırım o dönemlerde ailevi sıkıntılar stres korku psikolojik men etkilenmem rahmimi de tembel yaptı her hamile kaldığınlmda l korkularım vardı kabuslarim türbeye gittim adak adadım düzeldi hemen hamile kaldım bebeğim sağ salim doğduBu düşükler kurtajdan mi kaynaklı peki
Özel klinikte oldu doktor tekrar muayene etti icimde parca kalmamış ve adetlerim duzenliÖyle birşey yok. Sağlıklı koşullarda yapıldıysa tekrar gebe kalırsın.
Tamam rahat ol stres yapma dinlen biraz tekrar olur inşallahÖzel klinikte oldu doktor tekrar muayene etti icimde parca kalmamış ve adetlerim duzenli
İnşallah olur çok istediğim bir seyTamam rahat ol stres yapma dinlen biraz tekrar olur inşallah
Kürtaj olalı iki sene olacakEvet olur bir sıkıntn yoksa hemen hamile kaldiysan sıkıntı yok olur kanaman bitsin hatta bu ay korun bir defa adet ol sonra korunma hamile kalabilirsin ama erken hamile kalmam sağlıksız olabilir sonuçta kürtaj oldun kürtaj rahim dokularına zarar veriyor o yüzden rahmini hemen yorma derim dinlensin temizlensin iyice eski gebellikten kalan kalıntılar pihlltilar gitsin temiz olsun toparlansin
Allah bağışlasın canım anali babalı buyutsun inşallahHayır her muaneti oldum test yaptım eşim de yaptı temizdi sanırım o dönemlerde ailevi sıkıntılar stres korku psikolojik men etkilenmem rahmimi de tembel yaptı her hamile kaldığınlmda l korkularım vardı kabuslarim türbeye gittim adak adadım düzeldi hemen hamile kaldım bebeğim sağ salim doğdu
Amin cnm ins hepinize isteyen herkese nasip olurAllah bağışlasın canım anali babalı buyutsun inşallahbize de nasip olur inşallah
Başlayın çalışmalaraKürtaj olalı iki sene olacak
Meraba. Benim 6. Haftalarda tekrarlayan dusuklerim var. Kalp atisi sadece dis gebelikte oldu. Kurtaj dusuk laporoskopi hepsini oldum. Doktor genetikli tup bebek yapalim diyo cokta masrafli. Bana bi turbeye gidip adak adamami ve adagi turbede kesmemi soylediler. Bi de dogacak cocuga dursun yasar sati satilmis gibi isimler koymami soylediler. Bu eski bi adet ama etkili oldugunu soyluyolar. Bunu birebir yasamis biri olarak fikrinizi almak istiyorum. Kurbani hamile olmadan once mi kestiniz? Bebegin ismini bu isimlerden mi sectiniz?Evet dinlenir ona iyi bakın. Adetlerimiz düzenli olsun ins istediğiniz zaman olur
Merhaba canım ben türbeye gittim eşimle beraber dua ettik türbe etrafında sonra bir koyun kestik orda millete dağıttık eğer dileğin kabul olursa evladın sağ salim doğarsa 7 tane keseceksin maddi gücün yeterse her yıl bir tane yetmezse Allah nezaman kısmet ederse kesersin bende ilk duamı ettim 2 ay sonra hamile kaldım 4 düşükten sonra. Şükür hwrsey iyi geçti bebeğimi dogurdum ve doğduktan 2 ay sonra geçen sene ilk adagimizi kestik şükürMeraba. Benim 6. Haftalarda tekrarlayan dusuklerim var. Kalp atisi sadece dis gebelikte oldu. Kurtaj dusuk laporoskopi hepsini oldum. Doktor genetikli tup bebek yapalim diyo cokta masrafli. Bana bi turbeye gidip adak adamami ve adagi turbede kesmemi soylediler. Bi de dogacak cocuga dursun yasar sati satilmis gibi isimler koymami soylediler. Bu eski bi adet ama etkili oldugunu soyluyolar. Bunu birebir yasamis biri olarak fikrinizi almak istiyorum. Kurbani hamile olmadan once mi kestiniz? Bebegin ismini bu isimlerden mi sectiniz?
Ins bu bebegini de sag salim kucagina alirsin cnm. 7 defa kurban kesme adetinden kimse bahsetmedi bize ama hayirlisi bakalim.Merhaba canım ben türbeye gittim eşimle beraber dua ettik türbe etrafında sonra bir koyun kestik orda millete dağıttık eğer dileğin kabul olursa evladın sağ salim doğarsa 7 tane keseceksin maddi gücün yeterse her yıl bir tane yetmezse Allah nezaman kısmet ederse kesersin bende ilk duamı ettim 2 ay sonra hamile kaldım 4 düşükten sonra. Şükür hwrsey iyi geçti bebeğimi dogurdum ve doğduktan 2 ay sonra geçen sene ilk adagimizi kestik şükürkaldı 6 adak bana herhangi bir isim onermediler ama dediler eğer erkek olursa o şeyh in adını koy dediler ,(şeyh Kasım) kısmet olmadı kızım oldu erkek olsaydı Kasım koyacaktik . Hamile olmadan önce bende eşimde abdesumizi alıp gittik türbeye Allah'a şükür dileğim kabul oldu adaklarimi da elimden geldiğince araya zaman vermeden keseceğim bende ilk kızımdan sonra 2. Di ile baya uğraştık 4 düşük hepsi 3 ay yaşamadan kalbi durdu sebebi belirsiz birde hamile ilken korkmamak için tanıdık bir hoca vardı muska yaptırdım doğum yapana kadar taktım bebek doğdu ona taktım şuan tekrar hamileyim hamile kadldim için muskayi ben taktım Allah'a şükür şuan bir sıkıntı yok ins öylede devam eder gebeliğim
Amin ins sağ salim alırım ama her adak türbe farklı söylüyor senin dediğin bildiğin türbe demekki farkliIns bu bebegini de sag salim kucagina alirsin cnm. 7 defa kurban kesme adetinden kimse bahsetmedi bize ama hayirlisi bakalim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?