İlk kürtaj sonrası

İlk kurtajdan sonra hamile kaldiniz yani öyle mi
Evet ilk kürtaj dan sonra 3 ay sonra oldu tekrar düşük yaptım 6 ay ara veridm tekrar düşük yaptım 1 yıl ara verdim tekrar düşük yaptım 1 yıl ara verdim şükür eni sonunda oldu

Evet ilk kürtaj dan sonra 3 ay sonra oldu tekrar düşük yaptım 6 ay ara veridm tekrar düşük yaptım 1 yıl ara verdim tekrar düşük yaptım 1 yıl ara verdim şükür eni sonunda oldu
Bu düşükler kurtajdan mi kaynaklı peki

Bu düşükler kurtajdan mi kaynaklı peki
Hayır her muaneti oldum test yaptım eşim de yaptı temizdi sanırım o dönemlerde ailevi sıkıntılar stres korku psikolojik men etkilenmem rahmimi de tembel yaptı her hamile kaldığınlmda l korkularım vardı kabuslarim türbeye gittim adak adadım düzeldi hemen hamile kaldım bebeğim sağ salim doğdu

Ben sağlıkçıyım malesef vakum tekniği hala çok yaygın değil.
Malesef çoğu yerde Kalbim73 arkadaşımızın anlattığı gibi böyle yapılıyor

Kürtaj olalı iki sene olacak

Allah bağışlasın canım anali babalı buyutsun inşallah bize de nasip olur inşallah

Evet dinlenir ona iyi bakın. Adetlerimiz düzenli olsun ins istediğiniz zaman olur
Meraba. Benim 6. Haftalarda tekrarlayan dusuklerim var. Kalp atisi sadece dis gebelikte oldu. Kurtaj dusuk laporoskopi hepsini oldum. Doktor genetikli tup bebek yapalim diyo cokta masrafli. Bana bi turbeye gidip adak adamami ve adagi turbede kesmemi soylediler. Bi de dogacak cocuga dursun yasar sati satilmis gibi isimler koymami soylediler. Bu eski bi adet ama etkili oldugunu soyluyolar. Bunu birebir yasamis biri olarak fikrinizi almak istiyorum. Kurbani hamile olmadan once mi kestiniz? Bebegin ismini bu isimlerden mi sectiniz?

Merhaba canım ben türbeye gittim eşimle beraber dua ettik türbe etrafında sonra bir koyun kestik orda millete dağıttık eğer dileğin kabul olursa evladın sağ salim doğarsa 7 tane keseceksin maddi gücün yeterse her yıl bir tane yetmezse Allah nezaman kısmet ederse kesersin bende ilk duamı ettim 2 ay sonra hamile kaldım 4 düşükten sonra. Şükür hwrsey iyi geçti bebeğimi dogurdum ve doğduktan 2 ay sonra geçen sene ilk adagimizi kestik şükür kaldı 6 adak bana herhangi bir isim onermediler ama dediler eğer erkek olursa o şeyh in adını koy dediler ,(şeyh Kasım) kısmet olmadı kızım oldu erkek olsaydı Kasım koyacaktik . Hamile olmadan önce bende eşimde abdesumizi alıp gittik türbeye Allah'a şükür dileğim kabul oldu adaklarimi da elimden geldiğince araya zaman vermeden keseceğim bende ilk kızımdan sonra 2. Di ile baya uğraştık 4 düşük hepsi 3 ay yaşamadan kalbi durdu sebebi belirsiz birde hamile ilken korkmamak için tanıdık bir hoca vardı muska yaptırdım doğum yapana kadar taktım bebek doğdu ona taktım şuan tekrar hamileyim hamile kadldim için muskayi ben taktım Allah'a şükür şuan bir sıkıntı yok ins öylede devam eder gebeliğim

Ins bu bebegini de sag salim kucagina alirsin cnm. 7 defa kurban kesme adetinden kimse bahsetmedi bize ama hayirlisi bakalim.

Ins bu bebegini de sag salim kucagina alirsin cnm. 7 defa kurban kesme adetinden kimse bahsetmedi bize ama hayirlisi bakalim.
Amin ins sağ salim alırım ama her adak türbe farklı söylüyor senin dediğin bildiğin türbe demekki farkli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…