ilk mesaj

kuzum85

aşk bir yangın
Kayıtlı Üye
1 Mart 2008
2.988
19
683
sevgilinizden aldığınız ilk mesaj neydi kızlarkaydirigubbakcemile3:1hug:

sende bana ait bişey var demiştim (kalp) :)
oda o artık benim kusura bakma veremem demişti :) oyy aşkumm benim :)

arkadas once benım msnınımı verıp 1 hafta msnde gorustuk bırbırımızı gormeden..
sonra gorustuk tabı benı gorunce dayanamadı eve geldıkten sonra hemen msj geldıı artık bıseylere baslamanın zamanı geldı dedı tabı bende hemen atladımm ahh keske kendımı bıraz naza cekseymısımm..
bunlarr taa 3 yıl once oluyoo ve hala sevgılıyızz karı koca olayına gecemedıkk:roflol:
bende baya dolmusum haaadelikafadulden

ilk mesajı değil ama bi mesaj atmıştı
cok etkilenmiştim.. bu mesajını kesin saklarım demiştim.
oda bende seni saklarım demişti. güzel günlerdi.

ilk mesajıda yazıcam ama şimdi her zaman içimde olan mesajını yazmak istiyorum bizim ilk buluşmamız yağmurlu bi havada olmuştu ve tabi sonrasıda öle gitti her buluştuğumuzda yağmur yağıyordu ve bana attığı mesaj
yine yağmur yağıyor bu mesaj her yağmurda seni hatırlayan birinden.... senağlama

sonra gorustuk tabı benı gorunce dayanamadı eve geldıkten sonra hemen msj geldıı artık bıseylere baslamanın zamanı geldı dedı tabı bende hemen atladımm ahh keske kendımı bıraz naza cekseymısımm..
bunlarr taa 3 yıl once oluyoo ve hala sevgılıyızz karı koca olayına gecemedıkk:roflol:

bana ne kadarda çok benziyor hikayenkaydirigubbakcemile5

Ben bugün hiç doymadım, yarın öğlen de beraber yiyelim mi? demişti ahaaha..... yalanını sevsinler :jeyyar: bahaneye gel.

biz ilk bi hafta flört ettik numaramı wermedim okulda peşimden ayrılmıodu zaten numaramı istemişti wermemiştim o zamankaydirigubbakcemile3.bana ilanı aşk ettiği gün werdim sonra da klasik ama güzel "SENİ SEWİORUM"hihoyyyt

Aklıma kendi tanışmam geldi. Hep farklı bir ilişki yaşamak istemiştim. Ben 1 sene hiç yüz yüze görüşmeden internette ve telefonda görüştüm. Arkadaş vasıyası ıle tanışmıştık. Ayrı şehirlerde olmanın zorlugunu yasadık hep. 1 sene sonunda ilk yuzyuze görüştük.. Heyecanımız ve aşkımız iki katına katlanmıştı. 1 sene sonra aile içi söz oldu. toplam 3 senede 4 kez görüştük. 4. sene evlendik. Evlensekde ayrılık peşimizi bıramadı . 6 ay sonra askere gitti. 15 ay dönmesini bekledim. 4 aydır ayrılık korkusu olmaksızın cok mutlu evliliğimizi devam ettiriyoruz.Vee İnanılmaz mutluyuzz. Kısmetse bebek bekliyoruz.. Darısı tüm sevipde kavuşamayanların başına ...yerimseniben

"Aslı mrb Mehmet ben..cesaret edip telefon açamadım o yüzden msj atıyorm..Ya şey dcektm..Ne zman görüşeblrz ??"

Malum erkekler hemen sadet isterler..Ne zaman görüşebiliriz hehe :) aşkım bnmm yaa..

bir gün uzaklarda olan birisini özleyeceksin deseler inanmazdım ama gerçekten uzaklarda olan birisini SENİ çok özledim......diye daha arkadaşken yazdığı bu mesajla filizleniverdi aşkımız oh ne güzel olmuş valla ......

bir gün uzaklarda olan birisini özleyeceksin deseler inanmazdım ama gerçekten uzaklarda olan birisini SENİ çok özledim......diye daha arkadaşken yazdığı bu mesajla filizleniverdi aşkımız oh ne güzel olmuş valla ......

ooy ooy eniştemize bak :) süper yaa..bnm sevglm o kdr romantk değildi çekiniyodu benden çok :) ama şmdii ii allaha şkür.. cnm allah bozmasn beraberliğinzi..

biz daha sevgili olmadan yani beni tavlamaya çalışırken numaramı zorla aldı ertesi gün ilk mesajı :asigim:

prenses seni özledim xxxx.(ismini yazmıştı) :asigim:
kendini tanıttı önce ben onun nosunu almamıştım ayy canım benim yaaa :asigim:
hep prenses der bana bak sevgim kabardı yine oysaki çok kızgındım ben ona:dilcikar:

cnm bnm de eşim 2 haftalık müdürümdü ve daha önce hiç konuşmamıştık bile.... ve o sırada müdürüm olan yani eşim istanbul daydı yani anlayacağın burada olsaydı asla olmazdı böyle mesaj ve açılmalar..... istanbulun gözünü sevembeeeeeeeee! boşuna dememişler taşı toprağı altın diye..... ah istanbul istanbul olalı görmedi böyle açılma vallahi......hehehehehe

ooy ooy eniştemize bak :) süper yaa..bnm sevglm o kdr romantk değildi çekiniyodu benden çok :) ama şmdii ii allaha şkür.. cnm allah bozmasn beraberliğinzi..

cnm bnm de eşim 2 haftalık müdürümdü ve daha önce hiç konuşmamıştık bile.... ve o sırada müdürüm olan yani eşim istanbul daydı yani anlayacağın burada olsaydı asla olmazdı böyle mesaj ve açılmalar..... istanbulun gözünü sevembeeeeeeeee! boşuna dememişler taşı toprağı altın diye..... ah istanbul istanbul olalı görmedi böyle açılma vallahi......hehehehehe amin cümlemiziin canım allah sevevleri kavuştursun inşallah ömür boynca ayrılmammak üzere..........

Back
X