• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimi sevemiyorum napacağım

onunla konuşurken yazıma dikkat etmiyorum ve yanında utanmadan yemek bile yedim, soğumuyor. akademik olarak bende başarılıyım bu arada. ikimizde birbirimize uyuyoruz ve iyi bir gelecek vaadediyoruz. tek sorun benim ona yeterince bağlanmamış olmam. gerçekten zor durumda olmasaydım böyle bir yazı yazmazdım, kimseyi kandırma gibi bir niyetim yok. kandırınca da elime hiçbir şey geçmicek.

Bağlaçlara hal eklerine de bir çalışın madem

sevgilimle daha 2 aydır sevgiliyiz. gerçekten mükemmel bir insan. kız çevresi yok, saygılı, efendi, çok nazik biri, akademik olarakta başarılı. ama sevemiyorum. gerçekten mükemmel ilgi gösteriyorum, onu asla üzmüyorum, kırmıyorum ve üzülmesin diye trip bile atmıyorum. ayrılırsam çocuk kendini kaybeder, tüm hayatını, hayallerini, her şeyini bana bağladı. ilk başta seviyordum ama büyüsü gitti sanki... onu kırmakta istemiyorum. bu devirde gerçekten seven erkekte yok. ama bu yaptığım rolde ağır gelmeye başladı...
İki ayda kendini kaybedeceğini zannetmiyorum. Bir şeyler hissetmediğini söylersen açık açık belki soğuyabilir. Sürekli ilgi gösterip zaten soğumaz.

Bu hayatta herkesin bir beğeneni, bir seveni illa ki vardır. Yok bırakırsam şu duruma düşer böyle olur falan hikaye. En fazla altı ay aşk acısı çeker. Ondan sonra kim bilir hayatının aşkıyla tanışır. Sevmediğin biriyle beraber olarak sadece kendine değil ona çok büyük haksızlık ediyorsun. Kim bilir hayatına onu çok mutlu edecek biri girecekti ama şimdi seninle beraber.

Back
X