• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilk misafire menü:)

kikirikli

Canım kızım
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2011
1.748
183
363
İstanbul
Evimeilk kez gelecek bir arkadaşım için akşama şu menüyü yapıcam nasıl sizce?

Tarhana çorba
Fırında köfte üstü püre
pilav
börek
zeytinyağlı sarma ve dolma
Acılı ezme.
ÇAY YANINA:
Dolgu kek.
Not: Açıkcası çok misafir ağıırlamadığım için ne tür şeyler yapmam hakkında gfikrim yok.Burada iftara davet edince çorba tas kebabı pilav börek yaparız bunun dışına çıkmadım daha:) AZ olsun ama çeşitli olsun istiyorum.Bilemedim valla...

salata tarzı bırsey goremedım ama ben sana bı tarıf yazayım cok basıt we lezzetlı denersın belkı
semızotu ,yogurt ,mayonez, salatalık ve sarmısakla yapılıyo
semızotunun yapraklarını al saaltalıkları kucuk dogra sarmısakları ez yogurtla mayonezle karıstır cok hos oluyor
:56:

salata tarzı bırsey goremedım ama ben sana bı tarıf yazayım cok basıt we lezzetlı denersın belkı
semızotu ,yogurt ,mayonez, salatalık ve sarmısakla yapılıyo
semızotunun yapraklarını al saaltalıkları kucuk dogra sarmısakları ez yogurtla mayonezle karıstır cok hos oluyor
:56:

Unuttum bewn salatayı :) bu tarifgüzel zaten yoğurtlu birşey olsun istiyordum açıkcası.çok sağol.ama inş semizotu bulurum burada:)

gayet güzel bence de...ilk misafirin de heyecanı başka oluyo dimi:) ben şahsen çok severim misafir ağırlamayı...sana da kolay gelsin canım şimdiden afiyet olsun......

Börek yapmıycam onun yerine salata yapıcam.Ha köfte konusunda da kararsız kaldık eşimle tavuk sote güzel yapıyorum eşim onu yap dedi bakalım:) Ama kekim ve dolmalarım hazır:)

zeytinyağlı sarma bile yeterdi bana :56: :1:
Köfte, börek, pilav zaten sıcak bence tarhana yerine soğuk yogurt çorbası da yapabilirsin, menü güzel :34:

Son düzenleme:
gayet güzel bence de...ilk misafirin de heyecanı başka oluyo dimi:) ben şahsen çok severim misafir ağırlamayı...sana da kolay gelsin canım şimdiden afiyet olsun......

o zaman ben sana misafir olayım 1 aydır annem yok memlekette hasret kaldım mis gibi yemeklere:43:

börek uymamış bence yapma onu.onun yerine bir çeşit daha yemek yap salata yap daha manrıklı.bizde de misfire kesinlikle tavuk yapılır.

Back
X