- 20 Nisan 2025
- 196
- 106
- 18
- Konu Sahibi mevsimbahar18
İlk muayenede alttan mı bakılıyor yoksa karından mı çok canımı sıkıyor bu konu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
9 ay boyunca hiç alttan muayene olmadım.İlk muayenede alttan mı bakılıyor yoksa karından mı çok canımı sıkıyor bu konu
Hangi şehirdesiniz hangi doktora gittiniz acaba9 ay boyunca hiç alttan muayene olmadım.
Doktordan doktora değişiyor galiba.
Gebelere karından bakıkır kese görünmezse vajinal bakalım mı denir kabul ederseniz ona göre işlem yapılır ek bir sorun olmadıkça genelde karından bakıyorlarİlk muayenede alttan mı bakılıyor yoksa karından mı çok canımı sıkıyor bu konu
Ben doğudayım. Devlet hastanesine gittim. Her randevuda hangi doktor geldiyse şansıma ona göründüm.Hangi şehirdesiniz hangi doktora gittiniz acaba
Doğru benim de öyle hep karından baktılar ...9 ay boyunca hiç alttan muayene olmadım.
Doktordan doktora değişiyor galiba.
Aynen riskli gebelikte bakılıyor. Kanama vs. Bide galiba son haftalarda açılmaya falan bakmak için.Doğru benim de öyle hep karından baktılar ...
Hamileyken.
Zaten bir sorun problem olmadıkça alttan bakmıyoruz . Dedi doktorum.
Olursa bakarlarmış
Şuan tahminen 7 haftalık son adetim 3 Mart30.haftadayim hiç olmadı bende, istemiyorum diyebilirsin sonraki haftaya falna çağırır, zorla aç bakicam durumu yok yani, mecburiyet olmazsa da niye uğraşsın doktor, zaten şu anda çok erken gitmiş olursun, tercih sunar bakabilirim istersen diye, olmazsa sonraki haftalarda çağırır karından görebilmek için
Olabilir hayırlı olsun, fark etmez haftası, zaten dört beş haftadan daha büyükse kese net görünür vajinal bakmasına gerek yok bı problem yoksa. Bakılsa da keyfinden bakmazlar, korkulacak bı durum yok, acı ağrı falan olmuyorŞuan tahminen 7 haftalık son adetim 3 Mart
Evet bende sezeryan doğum yaptım...Aynen riskli gebelikte bakılıyor. Kanama vs. Bide galiba son haftalarda açılmaya falan bakmak için.
Benim sezeryan olacağım belli olduğu için son haftalarda falan da bakmadılar hiç.
Hep karından baktılar benim. Görünmediyse sonraki hafta çağırıp zaten görünmesi için erken olduğunu söyledi doktorum vajinal bakmadı yani. Bildiğim kadarıyla sadece görülmesi gereken zamanda bebek görülmediyse veya kalp atışı duyulmadıysa alttan bakıyorlar bir sorun var mı diye. Yoksa genelde gerek duymuyorlar. Ben ankaradayım özele de gittim devlete de kimse demedi alttan bakalım diye merak etmeyin yani diyen olursa da istemediğinizi dile getirebilirsiniz.İlk muayenede alttan mı bakılıyor yoksa karından mı çok canımı sıkıyor bu konu
Kaç haftalıkken acaba ?Bugün doktora gittim karından baktı kalp atışını duyduk![]()
7+3Kaç haftalıkken acaba ?