Iyi düşünüyorum zatenn cevremde çok var böyle olsun kaybedip ikinci sağlıklı doguran bend eoyle olurum insallahİyi düşünün iyi olsun
Sizin varmi hamilelikAynı şeyleri yaşamışız. Ben de aşırı korkuyorum. İnşaallah bu sefer sağlıkla gelir
Daha 6 gün var reglime ama hamilelik belirtilerim var, bugün yaptığım testte aşırı silik de olsa bir çizgi çıktı. Günümün geçmesini bekliyorum ama ilk gebeliğimdeki belirtilerin hepsi var.Sizin varmi hamilelik
Ahh bende hic belirti yok ya. İlk gebeligimde göğüs hassasiyetim çok olmuştu.. şimdi ise sadece kasık ağrım var öğrendiğimden beriDaha 6 gün var reglime ama hamilelik belirtilerim var, bugün yaptığım testte aşırı silik de olsa bir çizgi çıktı. Günümün geçmesini bekliyorum ama ilk gebeliğimdeki belirtilerin hepsi var.
Hmm o değişkenlik gösteriyor zaten kişiden kişiye. Peki sizin pıhtılaşma sorunu tahlille belirlendi mi? Yoksa direkt önlem olarak mı verdiler? Benim INR normal değerde.Ahh bende hic belirti yok ya. İlk gebeligimde göğüs hassasiyetim çok olmuştu.. şimdi ise sadece kasık ağrım var öğrendiğimden beri
Tahlil yapılmadı 3 4 dusukten sonra genetik bakiliyormus doktorum önlem olarak verdi bunun sana ve bebege hiçbir zararı yok faydası var dedi 34. Haftaya kadar kullanacaksın dedi eger bir aksilik çıkmaz ise bana dua edin nolurrrHmm o değişkenlik gösteriyor zaten kişiden kişiye. Peki sizin pıhtılaşma sorunu tahlille belirlendi mi? Yoksa direkt önlem olarak mı verdiler? Benim INR normal değerde.
Dua edeceğim, siz de ferah tutun içinizi. Endişeleneceksek hamileliğin her aşamasında çok tehlikeler var. Boş gebelik, dış gebelik, kalbin durması, down sendromu, erken doğum vs vs vs. Bunların her biri için endişelenirsek kafayı yeriz. En iyisi dua edip teslim olmakTahlil yapılmadı 3 4 dusukten sonra genetik bakiliyormus doktorum önlem olarak verdi bunun sana ve bebege hiçbir zararı yok faydası var dedi 34. Haftaya kadar kullanacaksın dedi eger bir aksilik çıkmaz ise bana dua edin nolurrrbebisi göremem büyük ohtimal ama kese falan görünür sanırım adetime 3 gün vardı 250 ile öğrendim
İlacınızı aksatmadan alın (çok etkili kan sulandırıcıyı ilk haftada almak) stresten uzak durmanız lazım sürekli olumlu şeyleri sesli söyleyin kendinize kötüyü çağarmayın, sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahIyi akşamlar. Biraz içimi dökmek istedim burda. İlk gebeligim 8 . Haftada sonlandi kalbi durdu diye. 2 ay korundum tekrar hamile kaldım. Şuan adetime gore 5 haftalık doktorumla hamileligimi ogrendigimde iletisime gectim ecopirin verdi kan sulandirici hemen basla dedi yarin ilk muayneye gideceğim çok korkuyorummm ilki gibi sonuclansin istemiyorum düşünmeden edemiyorum napicamm
Insallah çok teşekkürlerİlacınızı aksatmadan alın (çok etkili kan sulandırıcıyı ilk haftada almak) stresten uzak durmanız lazım sürekli olumlu şeyleri sesli söyleyin kendinize kötüyü çağarmayın, sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Hamile olduğumu 4 haftalikken öğrendim ama ilk haftada almis olmuyorum ama etkili olur umarimmİlacınızı aksatmadan alın (çok etkili kan sulandırıcıyı ilk haftada almak) stresten uzak durmanız lazım sürekli olumlu şeyleri sesli söyleyin kendinize kötüyü çağarmayın, sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Zaten genelde 5 haftada fark ediliyor o yüzden 5-6 haftada doktor başlatır siz geç kalmadınız yani tam zamanında başlatmışHamile olduğumu 4 haftalikken öğrendim ama ilk haftada almis olmuyorum ama etkili olur umarimm
Benim de hiç bir belirtim yoktu ilk haftalar. Güzel düşün güzel olsun.Ahh bende hic belirti yok ya. İlk gebeligimde göğüs hassasiyetim çok olmuştu.. şimdi ise sadece kasık ağrım var öğrendiğimden beri
Devlete gittim ben bunu verdi ama bisey soylemedi 2 hafta sonra gel dedi bebeği kalp atışını görürüz dedi kese 8 mm karından baktıBenim de hiç bir belirtim yoktu ilk haftalar. Güzel düşün güzel olsun.
Insallah çok tesekkur ederim güzel dilekleriniz icinnBu sefer güzel olacak inşallah iyi düşünün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?