ilk muayne

Erenyigit

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2015
5.049
4.168
173
kızlar merhaba 1 senelik evliyiz çocuğumuz olmadı henüz ben daha önce kadın doğuma gittim ama 1 sene olmadığı için müdahale etmediler şimdi eşimle beraber gitmek istiyoruz hangi bölüme gitmeliyiz beraber mi gitmeliyiz yani bi doktorun yanına beraber girip görüşecek miyiz süreç nasıl ilerliyor bilgilendirirseniz sevinirim

Evet beraber Kadin dogum doktoruna gideceksiniz. Doktor ilk once esinizden sperm testi isteyecek. Eger onun degerleri normalse sizin testleriniz baslayacak. Hormonlara bakacaklar falan filan. Ona gore tedaviye yonlendirecekler.
Insallah bunlara gerek kalmadan gebe kalirsiniz. Hskkinizda hayirlisi..

Evet beraber Kadin dogum doktoruna gideceksiniz. Doktor ilk once esinizden sperm testi isteyecek. Eger onun degerleri normalse sizin testleriniz baslayacak. Hormonlara bakacaklar falan filan. Ona gore tedaviye yonlendirecekler.
Insallah bunlara gerek kalmadan gebe kalirsiniz. Hskkinizda hayirlisi..
sperm testi nerede yapılacak bide randevu alırken nasıl alcaz eşim adına mı benim adıma mı

Kendi adiniza randevu alin doktordan. Sonra esinizle gidin. Sperm testini bir odada verecek esiniz. Cinsel iliski olmadan. Diger yoldan işte. Hastanelerde bunun icin odalar var..
sperm testi nerede yapılacak bide randevu alırken nasıl alcaz eşim adına mı benim adıma mı

Back
X