- 18 Ekim 2008
- 1.628
- 377
- 688
- 39
- Konu Sahibi Benimdilemmam
-
güzel olmuş bence canım içtenn :asigim:
ilk senı sevıyorum dedıgı zamanı hatırlıyor musun peki?
canım sızınkıde nerdeyse asmalı konak gıbı olmuskaydirigubbakcemilebir hafta kadar sonraydi.
bizde hersey oldukca hizli gelisti. daha bunu soylemeden onceki gece, tanistigimiz aksam, yolda yururken ayni anda el ele tutusmustuk. insanin basina bu da geliyor =)
canım bu çok güzel olmuşşşşşşBenimkisi gerçekten çok ilginç oldu şu anda sevgilim olan ve evlenmeyi düşündüğüm erkeği ben daha önceden kendi arkadaş çevremden tanıyordum gayet düzeyli merhabamız vardı ona karşıda boş değildim yani birgün diş çektirmeye muaynaname geldi koltuğa oturdu azı dişinin ağrıdığını söyledi bende dişine baktım ama herhangi bir çürük yada semptoma rastlamadım dişiniz gayet sağlam gözükyor dedim oda bana kalbimin ağrısı dişime vuruyor dedi kalbinizle ilgili bir probleminiz mi var dedim evet dedi doktora göründünüzmü dedim geldim ya işte siz doktor değilmisiniz dedi ama ben diş hekimiyim dedim (bende az salak değilmişim yani :uhm::uhm:)bana o dişi sök al yerinden kalbimide deyince benden "TIK!! diye bir ses geldi buda jeton sesi bana dönerek hala jeton düşmedimi jeton köşeli galiba dedi anlamıyormusun koca kafalı şey ben sana aşığım ve seni çok seviyorum deyince ben oracıkta bayılıyordum dilim tutulmuş gibi yüzüne bakıyordum tamam dedi fazla zorlamıyım seni numarasını bıraktı cevabını akşam bekliyorum dedi ve gitti ve bende on dakika sonra aradımŞenizŞeniz cevabım evet oldu ve o günden sonra onun hiçbirşeyine hayır demedim çünkü o benim kahramanım:hooray:
çıkışımızın 9.gününde şık bir restorantta ilk defa seni seviyorum deyip evlenme teklifi etmişti rüya gibiydi adeta.........................................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?