ilk ne zaman?

güzel olmuş bence canım içtenn :asigim:
ilk senı sevıyorum dedıgı zamanı hatırlıyor musun peki?

bir hafta kadar sonraydi.
bizde hersey oldukca hizli gelisti. daha bunu soylemeden onceki gece, tanistigimiz aksam, yolda yururken ayni anda el ele tutusmustuk. insanin basina bu da geliyor =)

Benimkisi gerçekten çok ilginç oldu şu anda sevgilim olan ve evlenmeyi düşündüğüm erkeği ben daha önceden kendi arkadaş çevremden tanıyordum gayet düzeyli merhabamız vardı ona karşıda boş değildim yani birgün diş çektirmeye muaynaname geldi koltuğa oturdu azı dişinin ağrıdığını söyledi bende dişine baktım ama herhangi bir çürük yada semptoma rastlamadım dişiniz gayet sağlam gözükyor dedim oda bana kalbimin ağrısı dişime vuruyor dedi kalbinizle ilgili bir probleminiz mi var dedim evet dedi doktora göründünüzmü dedim geldim ya işte siz doktor değilmisiniz dedi ama ben diş hekimiyim dedim (bende az salak değilmişim yani :uhm::uhm:)bana o dişi sök al yerinden kalbimide deyince benden "TIK!! diye bir ses geldi buda jeton sesi bana dönerek hala jeton düşmedimi jeton köşeli galiba dedi anlamıyormusun koca kafalı şey ben sana aşığım ve seni çok seviyorum deyince ben oracıkta bayılıyordum dilim tutulmuş gibi yüzüne bakıyordum tamam dedi fazla zorlamıyım seni numarasını bıraktı cevabını akşam bekliyorum dedi ve gitti ve bende on dakika sonra aradımŞenizŞeniz cevabım evet oldu ve o günden sonra onun hiçbirşeyine hayır demedim çünkü o benim kahramanım:hooray:

Son düzenleme:
biz nişanlımla tanıştıktan çok kısa bi süre sonra birbirimiz için doğru insanlar olduğumuzu hissetmiştik ( çok şükür yanılmadık ) onun için bizimki biraz hızlı oldu

bi gün her zaman gittiğimiz cafede " neden bazı cümleleri hep ilk önce erkekler kurar " gibisinden bişey söyledi ben anlayamadım " ne gibi mesela " dedim
ellerimi tutup " Seni Seviyorum" dedi ama çok güzeldi, çok naifti:asigim:

aah ah..özledim aşkımı yaaa

ooof ooff kızlar ne güzel aşk yaşıyorsunuz imrendim valla inşallah herzaman birlikte olursunuz bir ömür

Son düzenleme:
benımde akşıma bişey geldi:) birbirimize açıldık ama daha aşkım cicim felan demiyoz bibirimize mjlaşırken ben farketmeden aşkım yazmışım ben ama cidden farketmedim.. sonra mj ın cvp ında anladım ne yazıdgımı cvp: senın o aşkım diyen dilini yerim sonra dönp ne yazıdıgmı bakmıştım çok utanmıştım:) aşkımı hala çok sevıyorum allah tum sevenler ayırmasın..

yazdı.onların yazlığının olduğu apartmanın çatısına çıkan merdivenin en üst basamağında o oturuyodu,bende 1 alt basamakta kendimce takılıyodumkaydirigubbakcemile3 daha 1-2 günlük samimiyet söz konusuydu aramızda.çıkmaya başlamamıştık ama bakışmalar söz konusuydu.o bana,bende ona 'sen niye bana öyle bakıyordun?' diye birbirimizi sıkıştırırken,utana sıkıla 'hoşlanma ilgi alaka' demişti sonra kalkıp ordan gitmek istemişti,bende nası olduysa gitmesin diye elini tutmuştum.1 haftadır falan çıkarkende gece beni eve bıraktıktan sonra 'seni çok ama çok seviyorum' diye mesaj atmıştı.şimdi söylesen ben mi yapmışım derkaydirigubbakcemile3çok centilmen ince ruhlu adamdır benim sevgülüm.ama arada utana utana yine bahseder sevgisinin derinliğinden canııımmma.s

2-3 aylıktık daha yeni çıkmaya başlamıştık yani
ayrılmıştık bi kavga sonucu
telefonda salya sümük söylemişti hiç unutmam :asigim:

beni ilk sevdigini dogumgünümde söylemişti,ve artıkk her özlediginde hep söyler seni seviyorum diye.:))bide sonuna oldukça diyede eklerkaydirigubbakcemile3

canım bu çok güzel olmuşşşşşş
sende biraz geç düşmüş ama delikafadulden

ben de onun ne zmn söledigini hatırlamıyorum :asigim: neden bilmiyorum
bense ilk defa 4sene önce beni okulun kapısında bırakırken kulagına uzanmaya çalışıp (çünkü boyu uzun:) )
"seni seviyorum tamam mı" demiştim :))) heyecandan ne dedigimi bilemedim:)))
o da tamam demişti hehehe sırnaşık şey
hala söyler güleriz...

İlk Gün.. Beni Tavlamak İçin Attığı Taklalardan Biriydi :jeyyar:sırnaşık şey

ben görucu üsülü evlendim ilk başlarda uatngaçtım sanırım bir hafta sonra felan syledi ama ikimizde birbirimizi tam tanımıyorduk onun için söyledği seni seviyorumlar beni çok etkilemiyordu ama evlendikten sonra ben ona hergün diyorum seni seviyorum.

ilk kavgamızda ben yanından çekip gitmiştim sonra msj çekmişti "Seni Seviyorum" diye.
Tabi hemen yumuşamıştım.
Ondan sonrakini de bir gece aradı sarhoştu defalarca aradı.
Ama kapatmadan tembih de etti sabah aylınca hatırlatma dalga geçme diyekaydirigubbakcemile3
Sonrasında ayıkkende devamı geldiŞeniz

hımm sızınkıde guzel olmuş canım, bende aslında sarhos halını merak edıyorum ne dıyecek bana sankı bılınc altındakılerı soyleyecekmıs gıbı gelıyor:)

yıl 2002... üni kazanmış gidiyor. ben o yıl kazanamamıştım. kendisini 1993 ten beri seviyordum. meğer o da beni imiş. lisede falan ayrı bölümlerde olduğuuzdan aynı ortamda bulunamadık yıllarca. taa ki o üni.ye gidene kadar gitmesiden bir kaç gün önce samimi olduk eskisi gibi ve gitmesinden bir gün önce, gece seni ok seviyorum diye mesaj attı. ömrümde herahlde bukadar daha mutlu olacağım bir gün daha olamademiştim içimden. platonik aşk gerçek oldu. allah ımın bana büyük bir mucizesiysi ve zaten yine O nun sayesinde ayaktayız.

15 agustosta tanıstık2006 da.2 hafta sonra uyuyamamaya basladı.gece sureklı arıyodu.hıc uyumuyordu.dedım ya neyın var hastamısın doktora gıt felan.gece msj gonderdı anlamıyosun dedı ben hasta deılım ben senı sevıyorum uyuyamıyorum

çıkışımızın 9.gününde şık bir restorantta ilk defa seni seviyorum deyip evlenme teklifi etmişti rüya gibiydi adeta.........................................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…