İlk okul ögretmenimi arıyorum

Uykulu limon

Olanca sevda bir kalem de silinip gitti...
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2017
626
1.246
28
37
1993 de Konya da vali Necati Çetinkaya ilkokulunda görev yapan Nadire şahlar hocamı arıyorum yıllar geçti okullar değiştirdim ama hiç unutmadım imkanlar dahilinde aradım ama ulaşamadım
Hiç unutmadım çok temiz ve iyi bir öğretmendi

Son düzenleme:
Müge Anli hemen yan tarafta:KK45:

Saka saka :süslü:

Ne guzel sizde boyle bir izlenim birakmis olmasi.

Sosyal medyadan arattiniz mi? Ya da isim soyisim mail adresi varsa sansinizi denemek icin o adrese mail atip sorabilirsiniz. Babami bir ogrencisi bu sekilde bulmustu.:KK16:

Müge Anli hemen yan tarafta:KK45:

Saka saka :süslü:

Ne guzel sizde boyle bir izlenim birakmis olmasi.

Sosyal medyadan arattiniz mi? Ya da isim soyisim mail adresi varsa sansinizi denemek icin o adrese mail atip sorabilirsiniz. Babami bir ogrencisi bu sekilde bulmustu.:KK16:
Çok aradım biz son öğrencileriydi 1.sınıfı okutup emekli olmuştu
Eşi polisti hatırladığım kadarıyla çok değerli bir kadındı

Çok aradım biz son öğrencileriydi 1.sınıfı okutup emekli olmuştu
Eşi polisti hatırladığım kadarıyla çok değerli bir kadındı
Ben de facebooktan baktim yok cikmadi. Cok zor bu sekilde. Umarim bulursunuz.

Ahh ya benimde ilkokul ogretmenim bizi mezun edip emekli olmustu.
Yillarca ara ara bayram seyran aradigim bir sabit numarasi vardi.
Ve ben dogum yaptigimda bastonu ile tatli tatli gelip hayirli olsun yavrum demisti. Hic beklemiyordum cok sasirdim cok sevindim.harika bir duygu
Hala bayram kandil ogretmenler gunu ararim hep.ins bulursunuz

Ahh ya benimde ilkokul ogretmenim bizi mezun edip emekli olmustu.
Yillarca ara ara bayram seyran aradigim bir sabit numarasi vardi.
Ve ben dogum yaptigimda bastonu ile tatli tatli gelip hayirli olsun yavrum demisti. Hic beklemiyordum cok sasirdim cok sevindim.harika bir duygu
Hala bayram kandil ogretmenler gunu ararim hep.ins bulursunuz
İnşallah yıllardır arıyorum çok derin izler bıraktı bende okumamı çok istemişti ama okutulmadım malesef şiir yazmamda ve resim de çok etkisi vardı

Ben bulmuştum
İsmini soyadını yazıp google da sayfalarca aradım okulla ilgili olan sonuclara baktıgımda bir sayfa açıldı pdf halinde
Hangi okulda kaçıncı sınıfı ve şubeyi okuttuğu yazıyordu. İzmire tasınmıstı. Okulda İzmirdeydi.

Ben de bir gün merak edip adinı google'a yazdım ve vefat haberi çıktı karşıma, hem de gencecikti. :KK61:

Şu günlere gelmemde ki emegi büyüktür. İnanılmaz bir kadındı, egitimdeki basarısı yanında temizlik, tasarruf, kadir bilmek, saygı ve daha birçok ahlaki degeri de öyle aşılardı ki. Örneğin diger hocalar defter kitabını gazete kagıdı ile kaplayan çocuğu asagılarken, O müsriflik kötüdür der gazete kağıdı ile kaplamamız için bizi teşvik ederdi. Tek kalemle bir sene gecirenlere hediye verir, bakımla taş gibi kalan 10 yıllık ayakkabılarını gösterip siz de böyle olacaksınız, ayakkabıları eskitmeyeceksiniz derdi. Ondan ögrendim tasarrufu, eskileri degerlendirmeyi. Nur içinde yatsin.

Ben de bir gün merak edip adinı google'a yazdım ve vefat haberi çıktı karşıma, hem de gencecikti. :KK61:

Şu günlere gelmemde ki emegi büyüktür. İnanılmaz bir kadındı, egitimdeki basarısı yanında temizlik, tasarruf, kadir bilmek, saygı ve daha birçok ahlaki degeri de öyle aşılardı ki. Örneğin diger hocalar defter kitabını gazete kagıdı ile kaplayan çocuğu asagılarken, O müsriflik kötüdür der gazete kağıdı ile kaplamamız için bizi teşvik ederdi. Tek kalemle bir sene gecirenlere hediye verir, bakımla taş gibi kalan 10 yıllık ayakkabılarını gösterip siz de böyle olacaksınız, ayakkabıları eskitmeyeceksiniz derdi. Ondan ögrendim tasarrufu, eskileri degerlendirmeyi. Nur içinde yatsin.
Başınız sagolsun ben yıllardır arıyorum ama bulamadım

Ben bulmuştum
İsmini soyadını yazıp google da sayfalarca aradım okulla ilgili olan sonuclara baktıgımda bir sayfa açıldı pdf halinde
Hangi okulda kaçıncı sınıfı ve şubeyi okuttuğu yazıyordu. İzmire tasınmıstı. Okulda İzmirdeydi.
Çok sanşlısınız

Çok sanşlısınız
Öğretmeninizin adını soyadını yazıp öğretmen veya okul yazıp yanına aratın bir sürü sonuc cıkacaktır bu yoldan kesinlikle bulabilirsiniz hala öğretmenlik yapıyorsa diye düşünüyorum. Ve eğer makale tez gibi şeyler yazmışsa ve bulunuyorsa internette o yolla da bulabilirsiniz. Baska kisilerin isimleri de yazıyordur makale ve tezde hiç değilse onlar yoluyla da ulasabilirsiniz. Zahmetli iş ama eğer zamanınızı ayırabilirseniz sonuca ulasabilirsiniz

Öğretmeninizin adını soyadını yazıp öğretmen veya okul yazıp yanına aratın bir sürü sonuc cıkacaktır bu yoldan kesinlikle bulabilirsiniz hala öğretmenlik yapıyorsa diye düşünüyorum. Ve eğer makale tez gibi şeyler yazmışsa ve bulunuyorsa internette o yolla da bulabilirsiniz. Baska kisilerin isimleri de yazıyordur makale ve tezde hiç değilse onlar yoluyla da ulasabilirsiniz. Zahmetli iş ama eğer zamanınızı ayırabilirseniz sonuca ulasabilirsiniz
94 de emekli oldu

Denedim şimdi çıkmıyor

Çocuğu filan var mıydı acaba soyadı o kadar yaygın bir soyad değil acaba facebooktan arattınız mı belki bir akrabası fotoğraf filan koymuştur

Back
X