- 25 Temmuz 2017
- 626
- 1.246
- 28
- 37
- Konu Sahibi Uykulu limon
İnşallah çok değerli fevkalede bir insandıAaa aynı ben.
Gebersin aşağılık herif.
Konu sahibi inşallah bulabilirsiniz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah çok değerli fevkalede bir insandıAaa aynı ben.
Gebersin aşağılık herif.
Konu sahibi inşallah bulabilirsiniz.
İnşallah benimde 3. Sınıf öğretmenim felaketti adını dahi hatırlamıyorumBen de ortaogretim matematik öğretmenimi unutamiyorum, beni rencide etmeyi asagilamayi yok saymayı değersiz hissettirmeyi kendine görev edinmiş gibiydi. Diğer derslerim sürekli 5 olmasına rağmen matemstigi bir turlu anlayamazdim. Hala daha yapamam çarpım tablosunu bilmem türkçeden 28 matematikten -1,25 net çekmemin sebebidir kendileri. Biz ortaokulu bitirdigimiz sene denizde boğularak can verdi. Aptsl gibi uzulmustum benim ettiğim beddualsr yüzünden öldü diye, hakkım da varsa helal olsun ne diyim.
İlköğretim ogretmenim de salih sağlık , kızı da kardeşimin öğretmenliğini yapmıştı. Hem bu kadar yaramaz hem bu kadar akilli olduğum için sınıftaki diğer yaramaz öğrencilere beni ornek gösterirdi kendisi
Bak anılarım depresti... İnşallah bulursunuz çok sevgili ogretmeninizi
Sizi çok iyi anlıyorum benim öğretmenimde zengin çocuklarına çok iyi davranır bizi tokatlardı... Allahından bulsunlar... ne diyim... geçti gitti desek geçip gitmedi işte orda yara şeklinde hala duruyor
Kim di kiValla ben de Allah'ından bulsun diyordum ama kadının kocası cumhurbaşkanı oldu:) Ahirete bıraktım napiyim:)
Bende hep bulmak istedim ama gittiğim okulu da bilmiyorum öğretmenimin adını da![]()
Valla ben de Allah'ından bulsun diyordum ama kadının kocası cumhurbaşkanı oldu:) Ahirete bıraktım napiyim:)
Sevindim :)bu konuyu görünce bende bi deniyeyim dedim meb den baktım hala aynı okuldaymış 1. sınıf öğretmenim cok mutlu oldum ilk işim ziyaretine gitmek olcak cok teşekürler size![]()
Ahh anlatsam roman olur ama çok ayrıntıya giremiyorum işte. Başka sınıfın öğretmeni hergün gelir başımı okşar halimi hatrımı sorardı, bizimki de aşağı çekmek için elinden geleni yapardı. Milletvekili çocukları vardı anıl ve can, onlar bizim harcadığımız çabanın onda birini harcamaz yine de hep 5 alırlardı ve övülürlerdi :) Küçükken bana yaşattığı travma yüzünden prenses değil karateci olmayı hayal ederdim:)) Tüm hayatımı etkiledi kadın. Neyse daha devam etmiyim:)
Semra Sezer yazmıstım ilk mesajaKim di ki
Aynen :/O kim kızzz semra sezer mi
İçi seni dışı beni yakar canım. Anneme hep senin kızın okumaz demiş, diplomamı hep yüzüne fırlatmak istemişimdir. Sınıf içinde yaptıklarını ayrı tutuyorum.Ayy şimdi okudum
O kadının duruşunu ve yaptıklarını beğenmişimdir ama sınıf ortamındaki halini bilemeyiz tabi.
Üzücü bir deneyim olmuş senin için.
sadece isim benzerliği sanmıştım kadında o tavır vardı zaten yani ben öyle hissediyordumSemra Sezer yazmıstım ilk mesaja
Aynen :/
İçi seni dışı beni yakar canım. Anneme hep senin kızın okumaz demiş, diplomamı hep yüzüne fırlatmak istemişimdir. Sınıf içinde yaptıklarını ayrı tutuyorum.
VaavvIlkokul öğretmeni o kadar önemli ki.. Insanın hayatının geri kalanını ciddi anlamda etkiliyor. Benim ilkokul öğretmenim de Semra Sezerdi. A. Necdet Sezer'in eşi. Pek güzel anılarım yoktur kendisiyle.
Umarım sizde bulursunuzİlkokul öğretmeni gerçekten çok önemli. Bizi 5. sınıfa kadar okutan öğretmenimizin hakkını asla ödeyemem ben. Birinci sınıfı okumadan ikinci sınıftan başlamıştım. Her resim, beden dersinde beni yanına alır matematik anlatırdı. Tam bir sene bana ders çalıştırdı eksiğim kalmasın diye. Beşe geçtiğimiz yıl oğlu kız kaçırmış, o da emekli oldu, ikramiyesiyle onlara ev kurmak için. Çok ağladık, üzüldük tüm sınıf. Son sene gelen öğretmenden hala nefret ederim. Hayatım boyunca yediğim tek tokatı atmıştır bana. Üstelik tahtaya çıkartıp, tüm sınıfın içinde üst üste tokatlar atmıştı. O yüzden burada olumsuz yazıları görünce çok üzüldüm. Herkes hakkını veremiyor ne yazık ki.
Umarım ulaşırsınız öğretmeninize. Ben de senelerdir arıyorum ama bahsettiğim öğretmenimi hiç bulamadım.
Baktım defalarcaface ins. google baktınız mı?
Karnemi bulabilirsen bakıcam inşallah duruyodurKarnenizde yazmıyor mu
Vaavlık bir şey yok tatlım