İlk okul ögretmenimi arıyorum

Buradaki üzücü olaylar eğitim sistemini gene sorgulamama neden oldu.
Psikolojisi bozuk olmayanlar öğretmen özellikle sınıf öğretmeni olmalı.
Bunun için de kpss cart curttan çok bu tür psikolojik testlere tabi tutulmalılar.
Gerçi ülkede ne doğru ki bu düzgün olsun....

Ben de 1 hafta once ilkokul öğretmenimi face de buldum. Fakat kendisinden nefret ediyorum. Resmen çocukluğumu mahvetti. Hatta onun yüzünden özgüven eksikliği yaşadım senelerce. Ve hatta seneler sonra evliligimin ilk senesiydi bir gün ruyamda onu gördüm. Ruyamda beni hortum ile dövüyordu. Artık ne kadar bilinçaltımi mahvettiyse..simdi ben bir ilkokulda psikolojik danışman olarak gorev yapıyorum 5 senedir..ve ogretmenlerin onun gibi olmaması icin ve ogrencilerin de benim gibi olmaması icin mucadele veriyorum..kendisini 1 hafta evvel face de buldum ama mesaj vs atmadim. İrtibat kurmadim.kendimi hazır hissettigim bir gun bir mektup yazip içimi döküp gonderecegim kendisine mesaj olarak.

Semra Sezer yazmıstım ilk mesaja

Aynen :/

İçi seni dışı beni yakar canım. Anneme hep senin kızın okumaz demiş, diplomamı hep yüzüne fırlatmak istemişimdir. Sınıf içinde yaptıklarını ayrı tutuyorum.
Buna benzer birşeyi bir tanıdığımdan duymuştum aynı kişi ile ilgili.

Ya benim tatlış ilkokul öğretmenim şimdi whatsapp hikayeme mesaj atmış. :KK37:

Yıllar sonra böyle iyi anılmak ne kadar güzel bir öğretmen için.

Aynı şekilde bu konuda verieln örneklerde olduğu gibi kötü anılmak da bir o kadar utanç verici. :olamaz:

Siz boyle konu acinca bende ilkokul 3'e kadar bizi eğiten hocama baktim sosyal medyadan buldum.Çok yaslanmis çok severdim aglayasim geldi.Sosyal medyayi aktif kullanmadigi için eklemedim.
İlkokul 3ten sonra bizi eğiten pek sevmedigim hocama da baktim onu da buldum ama eklemedim sevmiyorum onu goresim gelmedi.

Ben ilkokul öğretmenimden 5 yıl boyunca kesintisiz hergün çok dayak yediğimi hatırlıyorum o yüzden bir gün onu ararsam gidip yüzüne tükürmek için ararım... Siz dayak yemediğiniz için şanslısınız...
Ayni durumu yasadim bende. Facede buldum msj attim agzima geleni yazdim nalet kadina. Okudugunu dusunuyorum insallah uzulmustur yazdiklarimi gorunce..

Ayni durumu yasadim bende. Facede buldum msj attim agzima geleni yazdim nalet kadina. Okudugunu dusunuyorum insallah uzulmustur yazdiklarimi gorunce..
Okumuştur merak etme utanmıştır belki bende
hep ezik özgüveni eksik korkar kendini savunmak için eril enerjisi yüksekj problemli biri olarak geçirdim hayatımı onun yüzünden ben aramadım bile canı cehenneme...

1993 de Konya da vali Necati Çetinkaya ilkokulunda görev yapan Nadire şahlar hocamı arıyorum yıllar geçti okullar değiştirdim ama hiç unutmadım imkanlar dahilinde aradım ama ulaşamadım
Hiç unutmadım çok temiz ve iyi bir öğretmendi
Yazıldı mı bilmiyorum ama okul idaresiyle iletişime geçseniz? Belki eski öğretmenlerin bilgileri mevcuttur ya da okulda tanıyan biri vardır.

Okumuştur merak etme utanmıştır belki bende
hep ezik özgüveni eksik korkar kendini savunmak için eril enerjisi yüksekj problemli biri olarak geçirdim hayatımı onun yüzünden ben aramadım bile canı cehenneme...
Aynen bende oyle buyudum. Surekli sira dayagi cekerdi.. kimseye ah etmedim ama allaha havale ettim..

Back
X