İlk öpüşme

Bu arada sevgililik beklentiniz de olabilir. Yani cool olmak icin istediginiz bir sey sizin için onemli degilmis gibi davranmayın.

Ama opusmek de bunun anahtari degil. Obustuk artik benimsin modu olmasin, ki sizin de oyle bir tavriniz yok zaten.

Iyi eglenceler:KK48:

elbette sevgili olmak isterim.ama akışa bıraktım yani olursa olur.olmazsa da güzel bir anı olarak kalır benim için.
Teşekkür ederim objektif yorumunuz için.
artık devir öylesi değişti ki kadınlar evlenmek istediğini Bile söyleyemiyor. Hemen “mutlu olmak için bi erkeğe ihtiyacın yok”çular doluşuyor.
Bırakın abi kim nasıl mutlu oluyorsa onu yapsın.
İlk kez öptüğümü söyleyişimi bile arabesk ettiler.

Herkese merhaba
Ben 22 yaşındayım ve şuana kadar uzun ve ciddi bi ilişkim hiç olmamıştı. E dolayısıyla temassal şeyler de yaşamadım.
Ama geçen konumu hatırlayanlar bilir, biri var, sevgili değiliz ama flörtleşiyoruz ve ben kendisine gün gün düşüyorum:oops:
Ve açıkçası çok istiyorum ilkimi onunla yaşamak daha önce birine böyle kalben yakın hissetmemiştim.

sorum şu;
Aşırı tecrübesiz olduğumdan çocuk öperse muhtemelen kalp krizi geçiricem ve ne yapacağımı bilemeyeceğim hsşdşd
Sizce öperse ona ilkim olduğunu söylemeli miyim? Yani bu kötü bir şey mi emin olamıyorum. Benim için anlamlı olurdu ama 21. yy erkekleri bi değişik kafadalar.
Siz olsanız söyler misiniz
Onun icin bir anlami olmaycagina adim kadar eminim

Herkese merhaba
Ben 22 yaşındayım ve şuana kadar uzun ve ciddi bi ilişkim hiç olmamıştı. E dolayısıyla temassal şeyler de yaşamadım.
Ama geçen konumu hatırlayanlar bilir, biri var, sevgili değiliz ama flörtleşiyoruz ve ben kendisine gün gün düşüyorum:oops:
Ve açıkçası çok istiyorum ilkimi onunla yaşamak daha önce birine böyle kalben yakın hissetmemiştim.

sorum şu;
Aşırı tecrübesiz olduğumdan çocuk öperse muhtemelen kalp krizi geçiricem ve ne yapacağımı bilemeyeceğim hsşdşd
Sizce öperse ona ilkim olduğunu söylemeli miyim? Yani bu kötü bir şey mi emin olamıyorum. Benim için anlamlı olurdu ama 21. yy erkekleri bi değişik kafadalar.
Siz olsanız söyler misiniz
İlk defa seninle öpüşüyorum..Durup dururken bu söylenmez bence.Konusu açılırsa söylersin.Zaten ilk defa öpüşüyorsan anlar

Uzakdoğu romantik filmleri hariç bu benim ilk öpücüğümdü diyen var mı öpüşünce 😂 Böyle bi şey demeyin tabiki 21 yy türk erkeklerinin büyük kısmı bunu zaten yalan söylüyor kimbilir kimlerle öpüştü de masum ayağına yatıyor olarak algılar. Aman diyeyim sakin sakin öpüşün öpüşcekseniz.

Ben soylemistim ilkimsin falan hosuna gitmisti cok benimsemisti vs vs falan biz her konuda fazla acilmisiz birbirimize ilk ciddi sevgilimizdik ama sonuca gelicek olursak 2 yil sonra ayrilik yani farkli faktörlerden ayrilsakta soyleme bence acemiliginden belki o anlar ama ustunde durma.
Ben opusmeyi bilmiyodum resmen belli olmustu ilk seferlerde ama havaya giriyo erkekler bence bu konuda ilk senle yasadim falan deyince bazi seyleri.. o da acemiydi su an dusununce ama cool gorunmek icin caktirmamisti simdi olsa bende ilkimsin teksin vs hiiic girmezdim o konulara gizemli olmak iyidir

Son düzenleme:
Senin bısey demene gerek yok o acemiliginden anlar zaten 😂 rahat ol canım

benim sevgilim bana söylemişti, kendisinin hiç sevgilisi olmamış doğal olarak elini tuttuğu kız bile olmamıştı. Benim için çok anlamlıydı valla 😂 Ama biz duygusal varlıklarız erkekler böyle şeylerden etkilenmez belki bilemedim😂 Ben olsam öpüştükten hemen sonra değil de konusu falan açılırsa söylerdim, benim için özel biri olduğunu bilsin diye

Neden söyleyeceksiniz ki, takdir mi etsin istiyorsunuz?
O anlar zaten de gerek yok bu ilk mevzularına bana çirkin gelir ilkimsin sonumsun falan lafları

Back
X