İlk öpüşme

İlk kez öpüştüğün insan sana şu an çok özel geliyor olabilir ama eğer ileride ilişkiniz devam etmezse anlarsın o kadar da önemli olmadığını 😄 Burada kime sorsan çoğu kişi ilk öpüştüğü insanın adını bile zor hatırlar. Ona söyleme konusu gelince bence söylemen absürt durur

İlk kez öpüştüğün insan sana şu an çok özel geliyor olabilir ama eğer ileride ilişkiniz devam etmezse anlarsın o kadar da önemli olmadığını 😄 Burada kime sorsan çoğu kişi ilk öpüştüğü insanın adını bile zor hatırlar. Ona söyleme konusu gelince bence söylemen absürt durur
Bana o zamanlarda aşırı anlam yüklemek saçma gelirdi. Geldim şimdi 36 yaşına görsem yolda tanımam yahu🤣🤣

bence konum bildirmene gerek yok abla.
ilkimsin sonumsun falan gereksiz seyler.
öp geç yaaa:KK31::KK31:

Herkese merhaba
Ben 22 yaşındayım ve şuana kadar uzun ve ciddi bi ilişkim hiç olmamıştı. E dolayısıyla temassal şeyler de yaşamadım.
Ama geçen konumu hatırlayanlar bilir, biri var, sevgili değiliz ama flörtleşiyoruz ve ben kendisine gün gün düşüyorum:oops:
Ve açıkçası çok istiyorum ilkimi onunla yaşamak daha önce birine böyle kalben yakın hissetmemiştim.

sorum şu;
Aşırı tecrübesiz olduğumdan çocuk öperse muhtemelen kalp krizi geçiricem ve ne yapacağımı bilemeyeceğim hsşdşd
Sizce öperse ona ilkim olduğunu söylemeli miyim? Yani bu kötü bir şey mi emin olamıyorum. Benim için anlamlı olurdu ama 21. yy erkekleri bi değişik kafadalar.
Siz olsanız söyler misiniz
Gerçekten tecrübesizseniz belli olur zaten :D

Sakın öyle bir şey söyleme zaten sevgilin doğru olmadığını düşünüp bir de bu basit taktiğe inanacak kadar salak olduğumu düşünüyor diye içinden geçirir. Zaten büyük ihtimalle o daha önce öpüştüyse senin tecrübesiz olduğunu anlayabilir
Akışına bırak..

Aşırı itici. Ben ilk opustugum kişiye demedim demem de. Ayy bu kızın ilk opustuguyum diye sevinen erkek yok artık ezik görür kullanır seni

konu sahibi bence oldugunuz gibi davranin ya,
icinizden soylemek geliyorsa soyleyin bence, bunun kurali yok ki.

ornegin bana da iliskilerinin ilk haftasini, ilk ayini, ilk bilmemnesini kutlamak sacma geliyor ama insanlar bunlari yapip keyif aliyorlarsa banane yani.

siz de bu ilk opusme olayina burada dalga gecildigi gibi yaklasmiyorsaniz ve ilk olmasina anlam yukluyor ve partnerinizle de bunu paylasmak istiyorsaniz kime ne ki. Kendinizi dinleyin bu konuda bence.

Back
X