- Konu Sahibi aloneprincess
-
yahu bana erkek arkadaşım seni bu akşam öpecem hazırlıklı ol dese yada ima etse çok kızarım.
neden?
çünkü bu planlanmazki. bi an vardır öpmek istersin öpersin. tabi ileri gitmeyin bir buse yeterli olur:))
haaa bu arada kutluyorum seni. artık yollarda küçücük kızları erkeklerle sarmaş dolaş gördükçe korkmaya başlamıştım. demekki senin gibi kızlarımızda varmış. 19 yaşındasın ve ilk kez çıkıyosun biriyle. benden sana sadece tavsiye dikkatli ol.
Ben de aynı fİkİrdeyİm aŞk gerÇekse yıllarca dokunmadan bekler sevdİĞİnİ .
bnm 13 yaşında kız kardeşim var bnmle dertleşiyor sizce öpüşmelimi öpüşürse asıl öpüşmeli ardım edin kardeşime ne olursunuz
ilk mesajın bu olduğuna ve böyle saçma bir soru sorduğuna göre bence o 13 yaşındaki kardeş sensin.lmaz:
Bence bu yaşta aklını başka taraflara yönlendir kuzum.boshayallersmile
Ahh hyr kuzum gerçekten bnm bir kardeşim varr adı da beyza.... bn zaten bu yaşımd aolmamam rağmen kimseyle öpüşmedim ama kardeşim için endişeleniyorum tmmmı kuzummm:umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz:
bnm 13 yaşında kız kardeşim var bnmle dertleşiyor sizce öpüşmelimi öpüşürse asıl öpüşmeli ardım edin kardeşime ne olursunuz
Ahh hyr kuzum gerçekten bnm bir kardeşim varr adı da beyza.... bn zaten bu yaşımd aolmamam rağmen kimseyle öpüşmedim ama kardeşim için endişeleniyorum tmmmı kuzummm:umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz:
inanmıyorum size yha bnm tek bir sorum oldu sizin yazdığınız şeylere bakın...bn kardeşimin öpüşmesinde bir sorun olur mu yaşı nedeniyle olduğu için bir soru sordumkonu çok eğlenceli
hele şu 13 yaşındaki velet.. delikafadulden
inanmıyorum size yha bnm tek bir sorum oldu sizin yazdığınız şeylere bakın...bn kardeşimin öpüşmesinde bir sorun olur mu yaşı nedeniyle olduğu için bir soru sordumlmaz: lmaz: lmaz: lmaz: lmaz: lmaz: lmaz: lmaz: lmaz: lmaz: lmaz: lmaz: lmaz: lmaz: lmaz: lmaz: lmaz: lmaz: lmaz: lmaz: lmaz: lmaz: lmaz: lmaz: lmaz: lmaz: lmaz: lmaz: lmaz: lmaz: lmaz: lmaz: lmaz: lmaz: lmaz: lmaz: lmaz: lmaz: lmaz: lmaz: lmaz: lmaz: lmaz: lmaz: lmaz: lmaz: lmaz: lmaz: lmaz: lmaz: lmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?