İlk sevgili kafa karışıklığı

booksistt

Hayat ne beklerken ne getirir
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2015
370
182
33
28
Herkese merhaba ben 18 yaşında üni giden ilk defa sevgilisi olan bi kızım sürekli sevgilimi düşünüyorum ondan bahsediyorum herşeyi geri plana attım bunu farkındayım ama engel olamıyorum kendime başka uğraşlar bulmaya çalışıyorum arkadaşlarımla vakit geçiriyorum belli etmiyorum ama bu kadar düşünmekten kurmaktan çok sıkıldım ne önerirsiniz saplantı falan mı oldu yoksa benmi abartıyorum sonuçta hiç sevgilim olmadı olunca böylemi oluyor

Son düzenleme:
Ayakların bir süre yere basmaz bana da öyle oldu, bir süre sonra geciyor.
Ama dikkatli ol derslerine sıkı calıs, yoksa sert zemine düsersin mazallah

ne güzel bir dert

evet tatlım öyle oluyo tadını cıkart ve günlük tut tüm duygularını yazıya dök yıllar sonra okudugunda çok iyi gelir , ben de ilk aşkımı yazmıştım gün gün ahh ne güzel ne masummuş diye okudum üzerinden yıllar geçmiş tabi hiç bişey öyle olmadı bir sonrakinde

o sana neler yaşatıyo gerçekten karşılıklı mı duygularınız ve seninle aynı yaşta mı

Yaaa benimde öyle bende 18 yaşındayım ama 4 yıl oldu bizim ilişkimiz her an her saniye düşünüyorum sürekli aklımda kendimden çok onu düşünüyorum hicbiseye kendimi veremiyorum

Aynı okul aynı bölümdeyiz ama ben 18 o 25 yaşında 4 ay oldu işte

Bence gaayet romantik. Güzel bi dert hoş yani.Tabi sürekli onu düşünmekten okula pek gitmiyorum bütün güz dönemi derslerinden kaldım filan dersen o ayrı. Sevgilin kurtarmicak senin hayatını derim.Ama öyle değilse, düşün kıııııız aşk güzel şey:))

Güncellemeden sonra yaşananlar ağır olmuş.
Şimdi hala takiliyorlar mi?
Sen nasılsın?

Boş bir adama 5 ay vermişsin ama olsun, hepsi tecrübe... Bundan sonra ince elemeden hayatına almazsın, böyle ergenlerle uğraşmaman dileğiyle...

O ergen, o kızla da olmaz, hiç üzülme. Hayatına devam et, okuluna yönel, başarılı ol, mesleğinde yüksel. Hayat karşına seni seveni, el üstünde tutanı, olgun birini çıkaracaktır

Ayy beladan kurtuldum diye düşün boşver dicem ama insan zor hazmeder ne kadar berbat bir durum...dayan boşver elbet güzel günler grlecek sana layık olamamış o hiç..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…